FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I na sve to prica da stranac mora biti dosta bolji od domacih igraca. Ne mora se uvijek hvaliti uprava i SD, kritikujte nekada, inace moze se desiti za igubite dodir s realnoscu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Vidi ovoga sto se napeo da me Mortem banuje, nisam to reko, bolanNisamInSajder je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:16Ima Adukor komsiju jednog, jest da nije nesto vele, al bolje dovest iz Gane nekog nego iz Hrvatske, Crne Gore.
Morteme ne citaj ovo....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mislim da su neki ipak ovdje izgubili dodir sa realnoscu kad su ocekivali Vedada Ibisevica. Al' fakat ocekivalifeniksptica je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:18I na sve to prica da stranac mora biti dosta bolji od domacih igraca. Ne mora se uvijek hvaliti uprava i SD, kritikujte nekada, inace moze se desiti za igubite dodir s realnoscu

Hajde sada uporedi Ibisevica i Cmiljanica i stavi FK Sarajevo izmedju njih i skontaj koji je realniji.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- PeppermintSA
- Kontakt:
Naravno da nisu kad nađeš pravog. Ponavljam, Vojvodina koja nema para i čiji trener danonoćno cmizdri kako mu igrači nemaju šta jesti, što je i ovaj portal prenosio, dovodi reprezentativca Zambije koji u reprezentaciji svoje zemlje, s kojom je igrao četvrtfinale Kup afričkih nacija, ima paklenu statistiku. To nije mačak u vreći. To je ozbiljan igrač.NisamInSajder je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:13
Tebi su macak u vreci Smiljanic i ostali, ali nisu tamo neki Kostarikanac, Kenijac itd. Pa dok jednog nadjes koji ce se iz Juzne Amerike prilagoditi ovdje naci ces bar 10 promašaja. Bili su Cezar i Emerson, pa se jedan usro snijega kad ga je prvi put vidio. I mislis da ti se nece usrati na isti nacin neki Kenijac itd. Takodjer govorna barijera, drugaciji mentalitet.
Ta priča o prilagodbama i jezičkim barijerama je upravo mahalaština o kojoj govorim. Eto, jedini mi pametni i razmišljamo o jeziku i prilagodbi, dok su svi ostali ludi - od Moldavije, Srbije, Ukrajine, Bugarske, Kipra, Turske, preko Poljske, Češke, Austrije, pa do Njemačke, Spanije, Italije, Engleske...jer ne razmišljaju o prilagodbama i jezickim barijerama. U **** Saudiji gdje žive k’o da je 7. vijek i gdje se utakmica zaustavlja da bi igrači na terenu klanjali igraju igrači iz svake moguće države i niko ne razmišlja o prilagodbi i jezičkoj barijeri, ali eto pametni Bošnjo skontao da je to bitan faktor.
Cezar i Emerson su bili dio Ješićevog tala. Potpuno irelevantni, kao i brdo Ex-Yu igrača koje smo u zadnjih desetak godina dovodili, a pokazali se jednakim prevarama samo što niko ne licitira njihova imena. To što nam je neko u sklopu svoga tala uvalio dvojicu prevara ne znači da trebamo CIJELI svijet ignorisati zarad crnogorskog tržišta.
Sigurno nije loše rješenje, momak od 193cm, snažan, sa dobrom tehnikom i koji napada direktno na gol, biti će u najmanju ruku dobar protiv krkana uz Želja , Zrinje, Borca... vrijeme će pokazati sve ..ako vi se još doveo Čataković bilo bi sjajno, uz Handžu i Dervišagića sasvim dovoljno.
Riješiti se Milanovića, Džafića.
Prednost je 9 bodova , i bez toga imamo i najbolji tim... imperativ je DK.
Riješiti se Milanovića, Džafića.
Prednost je 9 bodova , i bez toga imamo i najbolji tim... imperativ je DK.
Zadnja izmjena: Red1946, dana/u 04 feb 2021, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
FKS*Champion; 5xB&H // 19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
Super kup 1997
- feniksptica
- Kontakt:
Prije da je prica hvaliti na sva zvona covjeka od 25 godina ( ne dijete i talenta ). Koji se nigdje nije zadrzavao. Nigdje nije imao golgeterski niz. Ok reci dodji pa dokazi se, al hvaliti ovaj potez govoriti kako smo mi ludi sto malo ocekujemo. To je realnost. To za napadace je druga stvar, zasto da mi ne bude krivo ako smo bili u opticaju za Vukusica i na kraju doveli Borisa..Miljacka je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:21Mislim da su neki ipak ovdje izgubili dodir sa realnoscu kad su ocekivali Vedada Ibisevica. Al' fakat ocekivalifeniksptica je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:18I na sve to prica da stranac mora biti dosta bolji od domacih igraca. Ne mora se uvijek hvaliti uprava i SD, kritikujte nekada, inace moze se desiti za igubite dodir s realnoscu![]()
Hajde sada uporedi Ibisevica i Cmiljanica i stavi FK Sarajevo izmedju njih i skontaj koji je realniji.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Meni je ovo kontradiktorno kao i Cruz, ovo je ono joj ako ga krene bice super al ako ga ne krene tuta....feniksptica je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:18I na sve to prica da stranac mora biti dosta bolji od domacih igraca. Ne mora se uvijek hvaliti uprava i SD, kritikujte nekada, inace moze se desiti za igubite dodir s realnoscu
Al eto ko bi se bunio da krene zabijat i driblat sve zivo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sretno Borise, da postanes novi Ahmo. Nismo mi jos na nivou Rijeke ni Dinama i sl. Mnogi ne razumiju da te klubove osim privatnika finansira drzava, dok smo mi s druge strane sami sebi prepusteni. Njima drzava pomaze kroz sve moguce nivoe vlasti, dok kod nas grad po kojem nosis ime i kojeg predstavljas ne zeli da ti da stadion na koristenje i jos gledaju na sve nacine kako ce te sabotirati. I kako onda da dovedes Ibisevica ili Drmica kad moras platit koristenje travnjaka i nekih hiljadu dr. gluposti.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma ocito je momak bio neka 3. ili 4. opcija. Al nije sigurno bezveze doveden, dosla je sigurno preporuka od nekog. Na nama je sad kad je dosao da mu pozelimo srecu i pruzimo momku priliku jer je vec potpisao.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ovak je trebalo izgledati to, Hadzija: "Doveli smo ga jer nema ugovor tj. for free, a i nije bilo konkurencije za njegov ugovor tako da smo se lagano mogli dogovorit za platu tj. sto manje. Ipak je iamo vise ozbiljni povreda , tako da je razumno da niko nije htjeo da ponudi ugovor a zato smo mi mu dali "dugorocni" ugovor na godinu ipo, pa ako se pokaze da ubijemo koji dinar jer onda sigyrno nece produziti.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ja konkretno, nit ga hvalim nit kudim.feniksptica je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:24Prije da je prica hvaliti na sva zvona covjeka od 25 godina ( ne dijete i talenta ). Koji se nigdje nije zadrzavao. Nigdje nije imao golgeterski niz. Ok reci dodji pa dokazi se, al hvaliti ovaj potez govoriti kako smo mi ludi sto malo ocekujemo. To je realnost. To za napadace je druga stvar, zasto da mi ne bude krivo ako smo bili u opticaju za Vukusica i na kraju doveli Borisa..Miljacka je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:21Mislim da su neki ipak ovdje izgubili dodir sa realnoscu kad su ocekivali Vedada Ibisevica. Al' fakat ocekivalifeniksptica je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:18I na sve to prica da stranac mora biti dosta bolji od domacih igraca. Ne mora se uvijek hvaliti uprava i SD, kritikujte nekada, inace moze se desiti za igubite dodir s realnoscu![]()
Mozda bude k'o Benko, mozda bude k'o Melunovic, ali yebem mu mater daj da sacekamo moli vas brat. Dok ne pocne sezona nista necemo znati, a ni promijeniti ovim unosenjem nervoze, odnosno hocemo, ali na gore. Sve dok smo prvi apsolutnu i bezrezervnu podrsku od mene imaju i Uprava i SS i igraci i cistacice i ona djeca sto dohvacaju loptu, sve ih volim i u k.urac ljubim.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kako će vam se popishkiti po glavi niste svjesni. Samo ga pljujte, dobro je to.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pardon, to sam i mislio, dugorocni ugovor na godinu i pol, znaci godinu ako bude bar malo dobar
A gdje je igrao Irfan, pa da pišemo kako je bolji ?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Eto bila ih je u Partizanu bruka, pa su svi Zakaricu cistili kopacke, Dovodio se Ikande, Welbeck. Ko je u Bosni od stranaca dosao, a proslo ih je bruka.. Jedino Wagner i Fanimo. 2 od stotine..PeppermintSA je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:22Naravno da nisu kad nađeš pravog. Ponavljam, Vojvodina koja nema para i čiji trener danonoćno cmizdri kako mu igrači nemaju šta jesti, što je i ovaj portal prenosio, dovodi reprezentativca Zambije koji u reprezentaciji svoje zemlje, s kojom je igrao četvrtfinale Kup afričkih nacija, ima paklenu statistiku. To nije mačak u vreći. To je ozbiljan igrač.NisamInSajder je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:13
Tebi su macak u vreci Smiljanic i ostali, ali nisu tamo neki Kostarikanac, Kenijac itd. Pa dok jednog nadjes koji ce se iz Juzne Amerike prilagoditi ovdje naci ces bar 10 promašaja. Bili su Cezar i Emerson, pa se jedan usro snijega kad ga je prvi put vidio. I mislis da ti se nece usrati na isti nacin neki Kenijac itd. Takodjer govorna barijera, drugaciji mentalitet.
Ta priča o prilagodbama i jezičkim barijerama je upravo mahalaština o kojoj govorim. Eto, jedini mi pametni i razmišljamo o jeziku i prilagodbi, dok su svi ostali ludi - od Moldavije, Srbije, Ukrajine, Bugarske, Kipra, Turske, preko Poljske, Češke, Austrije, pa do Njemačke, Spanije, Italije, Engleske...jer ne razmišljaju o prilagodbama i jezickim barijerama. U **** Saudiji gdje žive k’o da je 7. vijek i gdje se utakmica zaustavlja da bi igrači na terenu klanjali igraju igrači iz svake moguće države i niko ne razmišlja o prilagodbi i jezičkoj barijeri, ali eto pametni Bošnjo skontao da je to bitan faktor.
Cezar i Emerson su bili dio Ješićevog tala. Potpuno irelevantni, kao i brdo Ex-Yu igrača koje smo u zadnjih desetak godina dovodili, a pokazali se jednakim prevarama samo što niko ne licitira njihova imena. To što nam je neko u sklopu svoga tala uvalio dvojicu prevara ne znači da trebamo CIJELI svijet ignorisati zarad crnogorskog tržišta.
Smiljanic da ne zna fudbala, nikad ne bi prismrdio PSV, a i sam je rekao, dok je dobio ugovor od njih 1000 testova je morao proci. Ti mislis da PSV uzima svaku budalu koju sretne na ulici... Za mene je Smiljanic na 0, o njemu kao promašaju ili pogotku cu pisati tek kad odigra nekoliko utakmica,kao i za sve ostale igrace.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- BordoSarajevo
- Kontakt:
A čekaj, jel se ti zayebaješ u vezi krila ili si ozbiljan. Već dugo spominješ krila, prije sam mislio da trollaš al sad već mislim da si ozbiljan.
Šta će nam krilo pored Fanima i Tatara koji su fenomenalni, naravno pod uslovom da su zdravi a trenutno jesu, kod Fanima ništa valjda nije ozbiljno. Tatar, čim odbijamo ponude, kakve god da su, onda to znači da ćemo računati na njeg bez obzira da li će produžit ili ne.
Zamjene Velkoski i Jukić, odlične zamjene.
Pored njih imamo još Milanovića i Hebibovića.
Tu poziciju može igrati i ovaj novi igrač Cmiljanić.
Na posudbi imamo dva krila, Cruza i Resića.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja uppste nepljujem igraca, nego onog sto nas laze. Sta ba imas lagati narod. Daj boze da se pokazi ili cak da odigra par utakmica sa ovim povredama koje je imao.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, BordoAhbab, Ferroviere1987, Konzerva, skoJaa i 38 gostiju.