FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

forgempp
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la forgempp » 04 feb 2021, 16:51

Aduka87 je napisao/la:
04 feb 2021, 16:46
slika

Nije mi dobro hahahahahahahaahhahaahhaaha
hahahahahahhaha, al hajd da je to na brzinu dovedeno, ono treba ti hitno, pa haj daj sta das, al ovo cekanje vise od pola godine i dovedu Cmilju hahahahaha.
Msm nemam nista protiv momka, mozda plane u nas i razvali sve jer ima potencijal, a i gledao podcast, momak je za 10, al opet totalna nepoznanica.

I onda sve vise cijenim i postujem onu upravu gdje smo imali Jajala i Delaca.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Dobar
Kontakt:

Post Postao/la Dobar » 04 feb 2021, 16:51

Iskreno očekivao sam boljeg napadača kao većina raje al možda nije realno u ovom momentu opet imamo dobru ekipu kako god okreneš, meni vise brinu ova dešavanja zadnja u klubu od poreza ovog do ostavke Jahica.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 04 feb 2021, 16:53

I neko mi je ovdje odgovorio za Irfana Hadzica, navodno mi njega nismo htjeli na kraju.
Eto mi kao odbili Hadzica i doveli Cmilju. E jesmo ga zaebali da izvinete.

Al i mene brine taj porez i to sve, sumnjivo fakat.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 04 feb 2021, 16:54

VenamaHrabrih je napisao/la:
JohnKeynes97 je napisao/la:
04 feb 2021, 16:30
VenamaHrabrih je napisao/la:
04 feb 2021, 16:27

Ne radi. Ali ti dođi, sigurno ćeš nešto dobiti. Ako niša, u doope sigurno.
Koliko kosta? Da ne nosim viska 😂😂😂
Je l' se to sam sebi smiješ, životati?
Rekoh ti, dođi. Ostalo se ne sekiraj, ima para hadžija i za sitnu raju, ili u tvom slučaju, za one s posebnim potrebama.
Specijalac majkin...
Pa vjerujem da imas hahahah
PSPHM

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 feb 2021, 16:54

forgempp je napisao/la:
04 feb 2021, 16:51
Aduka87 je napisao/la:
slika

hahahahahahhaha, al hajd da je to na brzinu dovedeno, ono treba ti hitno, pa haj daj sta das, al ovo cekanje vise od pola godine i dovedu Cmilju hahahahaha.
Msm nemam nista protiv momka, mozda plane u nas i razvali sve jer ima potencijal, a i gledao podcast, momak je za 10, al opet totalna nepoznanica.

Stani, ti cijenis vise proslu upravu, radi Jajala i Delaca :lol: ?
Reci ti meni, sta je bitnije, da klub osvoji titulu 2 godine zaredom(prva dupla kruna), na povodu za 3 titulu imas +9 na polusezoni, na to sve dodaj da je neki BiH klub nakon prosao u 2 pretkolo lige prvaka, a sa malo vise muda mogli smo hladno i u grupe uci..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 04 feb 2021, 16:54

Dobra stvar kod ovakvog igrača je da ga je moguće duže zadržat u klubu.

Da li će se pokazati kao pojačanje - to je do njega.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 04 feb 2021, 16:56

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 feb 2021, 16:54
forgempp je napisao/la:
Aduka87 je napisao/la:
slika

Reci ti meni, sta je bitnije, da klub osvoji titulu 2 godine zaredom(prva dupla kruna), na povodu za 3 titulu imas +9 na polusezoni, na to sve dodaj da je neki BiH klub nakon prosao u 2 pretkolo lige prvaka, a sa malo vise muda mogli smo hladno i u grupe uci..
Ne ne, pogresno si to protumacio, cijenim to njihovo dovodjenje 2 realno izvrsna igrača za našu ligu, s obzirom kako nam je teško dovesti neko veliko pojačanje.

A normalno da je ova uprava ipak najbolja :D
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 04 feb 2021, 16:59

forgempp je napisao/la:
04 feb 2021, 16:56
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
04 feb 2021, 16:54
forgempp je napisao/la:

Ne ne, pogresno si to protumacio, cijenim to njihovo dovodjenje 2 realno izvrsna igrača za našu ligu, s obzirom kako nam je teško dovesti neko veliko pojačanje.

A normalno da je ova uprava ipak najbolja :D
E to je vec druga stvar, :thumbup:
Kad smo kod Delaca, kako bi volio kad bi se vratio kod nas :ljepota: :pray:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 04 feb 2021, 17:00

Pod hitno dovesti jos jednog napadaca, da bude konkurencija ovom. Vrijeme je za pojacanja, nece doci 2 dana pred prvenstvo pobogu.
NEMA NAZAD

Cora1946
Kontakt:

Post Postao/la Cora1946 » 04 feb 2021, 17:02

A ja ne znam sta se cudite. Fino je Hadzija rekao za Bordo TV da se ne ocekuje neki vanserijski napadac nego u skladu sa mogucnostima i da se nece dovoditi 2 napadace jer onda 1 od njih ne bi bio ni u konkurenciji za utakmicu. Ali eto u nas je tek sada pocelo dovodjenje igraca pa cemo vidjeti.
90!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 feb 2021, 17:09

Hadzija: Dugirocno resenje - lik potpise do ljeta 2021.
Hadzija: Pratili smo igraca duze vremena - lik haman pa nikako nije igrao, gdje si ga gledo na youtube?
Koje mazanhe ociju. Reci istinu kiji k.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 04 feb 2021, 17:11

Cora1946 je napisao/la:
04 feb 2021, 17:02
A ja ne znam sta se cudite. Fino je Hadzija rekao za Bordo TV da se ne ocekuje neki vanserijski napadac nego u skladu sa mogucnostima i da se nece dovoditi 2 napadace jer onda 1 od njih ne bi bio ni u konkurenciji za utakmicu. Ali eto u nas je tek sada pocelo dovodjenje igraca pa cemo vidjeti.
Ne cudi se niko nego su se ovdje valjala svakakva imena mjesec dana tako da ovaj ispade razocarenje na kraju.
Neka je njemu sa srecom al ja ga vidim kao zamjenu Handzicu nista vise od toga,da Boze da nas lik sve demantuje i pocjepa

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 04 feb 2021, 17:11

Ljudi umislili da imamo bruku para pa podigli ljestvicu,spustite se malo lakše će vam biti

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 04 feb 2021, 17:11

Fudo je napisao/la:
04 feb 2021, 17:09
Hadzija: Pratili smo igraca duze vremena - lik haman pa nikako nije igrao, gdje si ga gledo na youtube?
Nije mogao ni na Youtubeu. Ja, evo, treći dan tražim njegove highlightse, a da nisu od prije 6 godina kad je bio kadet.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 04 feb 2021, 17:12

Jos da dodje lijevi bek i ili stoper, Aduka i Besa nisu bas pouzdani nesto, uz to Aduku je korisnije po meni imati malo naprijed
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 04 feb 2021, 17:13

PeppermintSA je napisao/la:
04 feb 2021, 16:22
zagor1987 je napisao/la:
04 feb 2021, 16:06
04 feb 2021, 16:03
Ja stvarno dobijam, što bi Englezi rekli, gag reflex od ovih polovnjaka iz regije. Konstantno i isključivo njih vrtimo. Neki budu flopovi, neki pak odigraju sasvim korektno, da ne kažem dobro, ali uvijek u pitanju budi mačci u vreći. Možda se Boris pokaže kao odličan igrač i bude dobro pojačanje, ali mi je preko glave tih sitnih hihi pihi transfera iz regije u kojima dovlačiš neke anonimuse koje pokušavaš oživjeti, pored onolike Afrike i onolike Južne Amerike. Eno, nedavno je Ibanjez bio gost u podcast inkubatoru gdje je objasnio da je Argentina u potpunom financijskom bunaru i da ozbiljni privoligaski igrači bježe u sve moguće evropske lige jer mogu vise zaraditi nego sto zaradjuju u Argentini. Naveo je lige poput rumunjske, slovacke, kiparske, bugarske... kaže za 100.000 dolara možeš dovesti igrača da pršti. Neko je prije par dana postavio i tekst o Vojvodini koja dovodi nekog Afrikanca. Za iste pare koje daš za **** Mustendanagića kojeg, evo, “čekaš” dvije godine da proigra i koji je ubleha od igrača, mogao si dovesti nekog mladog Afrikanca ili Južnoamerikanca koji bi ti popravio krvnu sliku. Ali za to moraš biti povezan s tim tržištima. Ćelavi je očigledno povezan isključivo sa regionalnim menadžerima i Izraelom. Kad se samo sjetim tih silnih polovnjaka - Crepulja, Ćetković, Protić...mogu do sutra nabrajati. I onda ljudi govore da smo istjerali mahalu iz kluba. Jesmo. Ali nismo u potpunosti iskorijenili mahalaski mentalitet. Ne razmišljamo globalno.
Vidi druze ja da sam SD isto b doveo Zidana,mlad,perspektivan,igra dobro za repku,igra vani e sad ti nisi u mogucnosti da znas kako ce on igrat al on je trebao biti pogodak mada greski ce uvijek biti. Sa druge strane Cmiljanic je stranac,nije dokazan,sklon povredama itd kad vec dovodis stranca daj da malo odskace od lige
Svakome ko se razumije u loptu bilo je jasno da je dovodjenje Zidana bacanje para u bunar. Nije se uspio nametnuti u Češkoj koja je poznata destinacija za razvoj mladih igrača, spor je i trom, uvijek ima potez viška, tipičan je primjer našeg polovnog veznog igrača koji je ostao u 80-im godinama, nije drzak, nema dribling, nema dubinsku loptu, nema dug korak, slabo se kreće, nema običaj da ulazi u šesnaesterac, potpuno je anemičan. U mladoj reprezentaciji nije bio nosilac. Štaviše, nije bio ni standardan. Kad se već vodiš tom logikom, iskeširaj i dovedi Ćavara jer je po sve i jednoj igračkoj karakteristici veci potencijal od Zidana - dubinac, ima dubinsku loptu, dinamičan, dobar korak, nije anemičan, zna zabiti gol, bio nosilac u mladoj reprezentaciji, debitovao za A reprezentaciju. Dakle, ako si se vodio tom logikom da dovedes nekog bh. mladog igrača koji se nije snašao u inostranom klubu, u nadi da ćeš ga oživjeti dok je još mlad, trebao si dovesti Ćavara jer ti donosi nešto što u rosteru nemaš. Dovođenje Zidana nije imalo rezona i to je svakome ko zna gledati fudbalsku utakmicu bilo jasno.

Što se tiče drugog dijela. Simptomaticno je da kad govorimo o kapitalcima isključivo se spominju iskusni igrači s jugoslovenskih prostora - Matvaž, Breznjak, Beqiraj, svojedobno Simon Vukčević, Misimović, trenutno čak i Vedo Ibišević. Konstantno razmišljamo mahalski - dovesti nekog ko zna naš jezik, ko je “naš” čak iako je službeno stranac, umjesto da tražimo nešto mlado u pravom inostranstvu. Zašto kapitalac ne može biti Afrikanac koji ima 23 godine? Naravno da može biti. Zašto kapitalac ne može biti, lupam, Kostarikanac? Naravno da može biti. I ta priča da niko neće u našu ligu - neko ko igra Zambiji ili Gani će doći trčeći u BiH jer je to Evropa. Imaš Jovića u Angoli, imaš Sanjina u Keniji, imaš Adukora u svlačionici iz Gane. Raspitaš se, išačkaš, kontaktiraš.
Tebi su macak u vreci Smiljanic i ostali, ali nisu tamo neki Kostarikanac, Kenijac itd. Pa dok jednog nadjes koji ce se iz Juzne Amerike prilagoditi ovdje naci ces bar 10 promašaja. Bili su Cezar i Emerson, pa se jedan usro snijega kad ga je prvi put vidio. I mislis da ti se nece usrati na isti nacin neki Kenijac itd. Takodjer govorna barijera, drugaciji mentalitet.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 04 feb 2021, 17:14

Emire dovedi jedno zvjersko krilo pa da motamo kablove brate ovo je sasvim ok...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 04 feb 2021, 17:16

Denchi je napisao/la:
04 feb 2021, 17:14
Emire dovedi jedno zvjersko krilo pa da motamo kablove brate ovo je sasvim ok...
Ima Adukor komsiju jednog, jest da nije nesto vele, al bolje dovest iz Gane nekog nego iz Hrvatske, Crne Gore.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 04 feb 2021, 17:16

Fudo je napisao/la:
Upravo to, bravo.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 04 feb 2021, 17:17

04 feb 2021, 17:11
Fudo je napisao/la:
Nije mogao ni na Youtubeu. Ja, evo, treći dan tražim njegove highlightse, a da nisu od prije 6 godina kad je bio kadet.
Vise Handzic dao golova za jednu godinu nego ovaj u karijeri. Nadamse da grijesim al opet dovodimo neke poluinvalide da ih vracamo u zivot. U svaka doba bi orije Nedimu dao sansu nego ovom i ako mi je mrzak
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bilosta, Bing [Bot], Cwirek, haris004, HordasFks, MaroonBjelave, NazorUso, Pact1921, riki46, tuitamo i 47 gostiju.