Imamo još Dario Dumica koji je standardan trenutno u Twente koja igra u Holandijsku prvu ligu.Varg je napisao/la: ↑31 jan 2021, 20:31dobar, za Kovačevića igracina u svakom slučaju. ali imamo sad stopere:
1.anel
2.dennis
3.bicakcic
4.sanicanin
miha, serbecic (bilo bi sjajno kada bi počeo igrati u rosenborgu), Kovačević itd.
vukotic bi meni licno dosao na 4. ali nije neophodno realno ako ne dobaci do lige 5, ima tek 25 god
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Sta bi sa Danilovicem? Jedno vrijeme je igrao, ulazios klupe a sad ga nema skoro nikako...
Otpao izgleda. Prosle sedmice nakon neki mjesec dana bio ponovo na klupi. A ove sedmice ponovo na tribinama. Sad za sad skroz slaba minutaza.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Drug @Spahic98 jel ono ti reče da je Austrijska, smeće od lige?
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- legenda reala
- Kontakt:
Zasto, igra na deficitarnoj poziciji jos je poprilicno mlad igra u solidnoj ligi za mladog igraca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- feniksptica
- Kontakt:
Ej Djurica..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Šteta, inače večeras Duels 30/46, Aerials 27/38, bolesno.
ovako kad gledam imamo budućnosti u odbrani i još neke druge pozicije, da dodam Burnic uopšte više nije bitan niti nam treba, nije ništa pokazao u ove zadnje godine pa čak gore završio od Alena Halilovica.
- Ahmedhodzic
- Hadzikadunic
- Dedic
- Gazibegovic
- Gigovic
- Gojak
- Hasic
- Balic
- Demirovic
- Turkes
starije igrače na koje još uvijek možemo računati.
- Begovic
- Sehic
- Pjanić
- Džeko
- Krunic
- Kolasinac
- Visca
- Koljic
- Sanicanin
- Cimirot
Eto ukupno 20 igrača kao kostur i dodati još 3-4 igrače prospektivne iz PL.
- Ahmedhodzic
- Hadzikadunic
- Dedic
- Gazibegovic
- Gigovic
- Gojak
- Hasic
- Balic
- Demirovic
- Turkes
starije igrače na koje još uvijek možemo računati.
- Begovic
- Sehic
- Pjanić
- Džeko
- Krunic
- Kolasinac
- Visca
- Koljic
- Sanicanin
- Cimirot
Eto ukupno 20 igrača kao kostur i dodati još 3-4 igrače prospektivne iz PL.
Adi Nalic u intervju za lokalnu novinu u Malmeu spominje mogucnost igranja u BiH, i da je dosta pricao sa Anelonom oko toga.
@igrajlopte 🐦
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Lično vidim potencijala u Adia ali kao što hurem reče, on treba igrati napadača.
Naučio je dovoljno da bude tehnički pristojan. Sada nek radi na sebi i igra redocno u Malmou. Jel se oprostio Ola?
On dok ne bude redovan, nema mjesta.
⚜️~⚜️~⚜️
- Goalgetter
- Kontakt:
Tesko da ce od Nalica ikad biti kalibar za reprezentaciju. On nije standardan ni u Malmeu. A i ono sto sam vidio od njega iskreno ne obecava puno.
nikad se ne zna...ja jos ni od ahmeda i dennisa nisam vidio nesto sto obecava puno:-)Goalgetter je napisao/la: ↑04 feb 2021, 16:05Tesko da ce od Nalica ikad biti kalibar za reprezentaciju. On nije standardan ni u Malmeu. A i ono sto sam vidio od njega iskreno ne obecava puno.
ili sam gledao pogresne tekme:-)
Vedad Radonja starter za AEK veceras u Kupu!
Sve zavisi od osobe do osobe sta gleda i naravno koliko utakmica se pogleda.
Ja recimo nisam pogledao dovoljan broj (svega po 5,6,7) utakmica da bih mogao donijeti nekakav hajmo reci validan sud...ali od onoga sto sam uspio vidjeti, nekakav dojam je:
- Od Hadzikadunica sam možda zbog "iskustva" najviše očekivao a on mi je najmanje ponudio od Svedjana.
- Ahmedhodzic ima nevjerovatnu smirenost i pas igru da je to meni za njegove godine skoro pa impresivno, pogotovo duga lopta - opet govorim na osnovu tih nekoliko utakmica koje sam pogledao.
- Sto se tice Nalica, najmanje igra ali ima trku (nesto kao Demirovic) i vjerujem da bi se ona najbolje izrazila na poziciji napadača s obzirom da ima zavidnu tehniku a i visinu...mislim da bi na toj poziciji mogao biti poprilično plodonosan iako je izjavljivao da voli igrati u veznom redu vise...o ovome sam i ranije govorio pa da se ne ponavljam. Iako malo igra trenutno, ja ga ne bih otpisivao.
Ja recimo nisam pogledao dovoljan broj (svega po 5,6,7) utakmica da bih mogao donijeti nekakav hajmo reci validan sud...ali od onoga sto sam uspio vidjeti, nekakav dojam je:
- Od Hadzikadunica sam možda zbog "iskustva" najviše očekivao a on mi je najmanje ponudio od Svedjana.
- Ahmedhodzic ima nevjerovatnu smirenost i pas igru da je to meni za njegove godine skoro pa impresivno, pogotovo duga lopta - opet govorim na osnovu tih nekoliko utakmica koje sam pogledao.
- Sto se tice Nalica, najmanje igra ali ima trku (nesto kao Demirovic) i vjerujem da bi se ona najbolje izrazila na poziciji napadača s obzirom da ima zavidnu tehniku a i visinu...mislim da bi na toj poziciji mogao biti poprilično plodonosan iako je izjavljivao da voli igrati u veznom redu vise...o ovome sam i ranije govorio pa da se ne ponavljam. Iako malo igra trenutno, ja ga ne bih otpisivao.
Možda może biti kao shadow striker?hurem je napisao/la: ↑04 feb 2021, 19:17
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Gazibegović starter u kupu.

17-godisnji bek Emin Hasic potpisao za Lecce. Do sada bio clan omladinski selekcija Hackena iz Geteborga. Momak o kojem su svedjani pricali/pricaju veoma dobre stvari.
Bio je pozivan za zimski kamp prosle godine ali ne znam jel se odazvao, odnosno da li je i mogao doci, sve i da je htio sto zbog klupski sto skolski obaveze. Neki igraci znam da ne dolaze na ta okupljanja iz inostranstva.
Par dana prije njega i mladi Benjamin Tahirovic potpisao za Romu. Za razliku od Hasica, Tahirovic je odigrao 30ak utakmica prosle sezone u trecoj diviziji Svedske za A-tim Vasalunda.
@igrajlopte 🐦
Uz Gigovica, Tahirovica, Hasica, Omica moraju i Ahmet Muhamedbegovic, Muharem Huskovic i Amir Feratovic biti u radaru.ReX je napisao/la: ↑05 feb 2021, 22:38
17-godisnji bek Emin Hasic potpisao za Lecce. Do sada bio clan omladinski selekcija Hackena iz Geteborga. Momak o kojem su svedjani pricali/pricaju veoma dobre stvari.
Bio je pozivan za zimski kamp prosle godine ali ne znam jel se odazvao, odnosno da li je i mogao doci, sve i da je htio sto zbog klupski sto skolski obaveze. Neki igraci znam da ne dolaze na ta okupljanja iz inostranstva.
Par dana prije njega i mladi Benjamin Tahirovic potpisao za Romu. Za razliku od Hasica, Tahirovic je odigrao 30ak utakmica prosle sezone u trecoj diviziji Svedske za A-tim Vasalunda.
![]()
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 12 gostiju.