FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Tarantino
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Tarantino » 28 dec 2010, 18:18

samo za pabiza. :mrgreen:

slika

slika
ali nema para,sve se rastalilo....

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 28 dec 2010, 18:55

pabizo je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Uživajte dušmani,uživajte...Ubacite još koji smajlić u post.

Na vašu žalost neće se Borac ugasiti,i izaće još jači iz svega.
G.Glišic vjerovatno zbog ovih potraživanja od FK BORCA postaje novi vlasnik tj.prijesednik ovoga kluba i naravno mali maleni bas maleni murinjo vlado jagodica odlazi sa mjesta trenera jer g.Glišic dovodi trenera iz Novog Sada.Napokon narcis jagodica vlado preuzima FK SLOGU iz Trna------realno to je i klub za njegove mogućnosti i znanje jer je Borac VELIKI KLUB za malenog vladicu bobicu jagodicu,,,,,,,,,,,,,,Nacuo sam od jarana da te željno ocekuju MAJSTORE VLADO.
mislim da tebi ni na sokocu nemogu pomoci vise
"JOŠ OD 1926"

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 dec 2010, 19:44

veteran 1987 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Dule 078 je napisao/la:Uživajte dušmani,uživajte...Ubacite još koji smajlić u post.

G.Glišic vjerovatno zbog ovih potraživanja od FK BORCA postaje novi vlasnik tj.prijesednik ovoga kluba i naravno mali maleni bas maleni murinjo vlado jagodica odlazi sa mjesta trenera jer g.Glišic dovodi trenera iz Novog Sada.Napokon narcis jagodica vlado preuzima FK SLOGU iz Trna------realno to je i klub za njegove mogućnosti i znanje jer je Borac VELIKI KLUB za malenog vladicu bobicu jagodicu,,,,,,,,,,,,,,Nacuo sam od jarana da te željno ocekuju MAJSTORE VLADO.
mislim da tebi ni na sokocu nemogu pomoci vise
Pomoc je potrebna FK BORAC----a ne meni hajvanu,no,bice valjda nešto para od FK SLOGA-Trna za prelazak malenog vlada narcisa pa ih odma prosledite g.Glišicu u školu fudbala DZAJA,,,,,,,,,,,,,

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 28 dec 2010, 19:54

G.Glišic vjerovatno zbog ovih potraživanja od FK BORCA postaje novi vlasnik tj.prijesednik ovoga kluba i naravno mali maleni bas maleni murinjo vlado jagodica odlazi sa mjesta trenera jer g.Glišic dovodi trenera iz Novog Sada.Napokon narcis jagodica vlado preuzima FK SLOGU iz Trna------realno to je i klub za njegove mogućnosti i znanje jer je Borac VELIKI KLUB za malenog vladicu bobicu jagodicu,,,,,,,,,,,,,,Nacuo sam od jarana da te željno ocekuju MAJSTORE VLADO.[/quote]
mislim da tebi ni na sokocu nemogu pomoci vise[/quote]
Pomoc je potrebna FK BORAC----a ne meni hajvanu,no,bice valjda nešto para od FK SLOGA-Trna za prelazak malenog vlada narcisa pa ih odma prosledite g.Glišicu u školu fudbala DZAJA,,,,,,,,,,,,,[/quote]
ti bi stvarno trebao da pomognes sebi sada postoje lijekovi koji sizofreniju uspjesno drze pod kontrolom , pokusaj nemas sta izgubiti brini se ti o sebi jbg sebi si najvazniji a borac pusti onima koji ga vole
"JOŠ OD 1926"

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 28 dec 2010, 20:49

pabizo je napisao/la:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JEDAN JE NIJAZ GRACIC JEDAN JEDINI

:mrgreen:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 dec 2010, 22:40

veteran 1987 je napisao/la:G.Glišic vjerovatno zbog ovih potraživanja od FK BORCA postaje novi vlasnik tj.prijesednik ovoga kluba i naravno mali maleni bas maleni murinjo vlado jagodica odlazi sa mjesta trenera jer g.Glišic dovodi trenera iz Novog Sada.Napokon narcis jagodica vlado preuzima FK SLOGU iz Trna------realno to je i klub za njegove mogućnosti i znanje jer je Borac VELIKI KLUB za malenog vladicu bobicu jagodicu,,,,,,,,,,,,,,Nacuo sam od jarana da te željno ocekuju MAJSTORE VLADO.
mislim da tebi ni na sokocu nemogu pomoci vise[/quote]
Pomoc je potrebna FK BORAC----a ne meni hajvanu,no,bice valjda nešto para od FK SLOGA-Trna za prelazak malenog vlada narcisa pa ih odma prosledite g.Glišicu u školu fudbala DZAJA,,,,,,,,,,,,,[/quote]
ti bi stvarno trebao da pomognes sebi sada postoje lijekovi koji sizofreniju uspjesno drze pod kontrolom , pokusaj nemas sta izgubiti brini se ti o sebi jbg sebi si najvazniji a borac pusti onima koji ga vole[/quote]
Nikad više na ovom forumu-----jer ste nepošteni prema sebi--VOZDRA

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 dec 2010, 22:42

nick je napisao/la:
pabizo je napisao/la:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

JEDAN JE NIJAZ GRACIC JEDAN JEDINI

:mrgreen:
Nikada više na ovom forumu i VOZDRA

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 dec 2010, 22:45

Tarantino je napisao/la:samo za pabiza. :mrgreen:

slika

slika
Vozdra zauvek jer ja odlazim iz Sarajeva i vise necete citat ništa od mene,,,,,,,,,

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 28 dec 2010, 23:22

Dosta vise patetike i oprostajnih pisama,vidis da ljude boli q za tobom.

Sta se imas oprastati,samo odes i zdravo,niko nece ni primjetiti da te nema jer nikad nista pametno nisi ni napisao!

Cijelo vrijeme samo seres kao foka o Jagodicu.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 29 dec 2010, 10:19

Zanime me kako ce pabizo otici iz Sarajeva kada pise iz Nisa.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 30 dec 2010, 17:32

Ljudi pa izgleda da Borac je od one tehničke saradnje imao samo gubitke,msm na Vošu,ti dugovi nisu zanemarljivi,čudi me prosto da i pored tolike pomoći Vlade RS su toliki,jbt to znači da su ostali sponzori tu samo radi reda :evil: ,a i Dodik je do sada davao keš,Borcu je dao više nego svim ostalim klubovima u PL iz RS zajedno u protekle 5 sezona :evil:
U svakom slučaju Borcu puno sreće u nastavku.

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 30 dec 2010, 18:49

peksinna2 je napisao/la:Ljudi pa izgleda da Borac je od one tehničke saradnje imao samo gubitke,msm na Vošu,ti dugovi nisu zanemarljivi,čudi me prosto da i pored tolike pomoći Vlade RS su toliki,jbt to znači da su ostali sponzori tu samo radi reda :evil: ,a i Dodik je do sada davao keš,Borcu je dao više nego svim ostalim klubovima u PL iz RS zajedno u protekle 5 sezona :evil:
U svakom slučaju Borcu puno sreće u nastavku.
kakva pomoc vlade RS kakav kes borac izmadju ostalih finansira grad banjaluka vlada je samo investirala u stadion ti ko da si se probudio iz sna i to ruznog :evil:
"JOŠ OD 1926"

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 31 dec 2010, 13:04

SRETNU I USPJEŠNU NOVU 2011. GODINU SVIM "FORUMAŠIMA"
I OSTALIM LJUDIMA DOBRE VOLJE.

:)
Bosno moja poharana....

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 04 jan 2011, 18:06

SREĆNA NOVA GODINA DRUGARI

peksinna2
Kontakt:

Post Postao/la peksinna2 » 04 jan 2011, 21:02

Dokle se stiglo sa Puzigaćom? Je li on odlazi ili će ostati?
Te jel i definitivno Muminović dobio odriješene ruke? Kakvi su kostarikanci? Jel ima šta u vezi Washingtona?

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 04 jan 2011, 23:03

Šta će biti sa izgradnjom sjeverne i južne tribine ? Koliko ja znam, to će biti ove godine, ali mi nije jasno kako će naći prostora za izgradnju te dvije tribine. Dobro pogledajte sliku

slika

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 04 jan 2011, 23:15

pa nije parking svetinja da se ne može ukloniti :roll:
problem bi mogli predstavljati reflektori, al i to se vrlo lahko može riješiti

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 05 jan 2011, 15:25

Ima li neko sliku kako bi stadion trebao izgledati ? Vidio sam je jednom, ali je sada ne mogu naći, a zanima me kako treba da izgleda stadion u konačnici...

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 05 jan 2011, 18:52

Ne zna se to jos.Nije cak ni odluceno da li ce tribine biti spojene ili odvojene. Sve ovo dosad je bilo neko gadjanje maketama kakvih smo se nagledali po svim gradovima....
Inace sam alergican na te makete,doskora su nas bombardovali maketama potpuno novog stadiona na banjaluckom polju,pa se sad posuli pepelom kao da nisu nista ni pominjali,iako su svi tvrdili da samo sto nije pocela gradnja,od gradonacelnika,do premijera pa nadalje.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 05 jan 2011, 20:18

slika
Evo nasao sam, valjda bi to ovako trebalo da izgleda :)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.