Federer17 je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:34
Admir_Sa je napisao/la: ↑04 feb 2021, 17:23
Ne bih da hejtujem sad nešto al zar bar nismo sposobni bez amerikanke ove studentice iz švicarske dobiti ili je surova realnost da smo mi na samom dnu kada je općenito sport u pitanju
Upravo se o tome radi, a Mirza spominje nekakve neprospavane noci... Mislim da bi ovo i sa Maricom bilo tesko za pobijediti, a protivnice djevojke koje 18-22 godine starosti.
Nemaš pojma uči od malog Gurabe košarku.
s Marom bi mi ovo pomeli, jer bi ona zaštitila obruč, pa Melisa je u drugom pol u defanzivi strašno odigrala i masu dobrih napada zaustavila a tek Marica, plus ne bi bilo po 2-3 napada zaredom za Švicarke, Maricaa bi to sve pofatala, ostale igračice dobijaaju na hrabrosti kad je Marica tu, a realno je da mi imamo nekih 5-6 košarkašica, da ostale nisu neki nivo i to si moro znati i prije i da su Marica i Amerikanka pola tima i da one daju većinu poena, pa danas su Amerikanka i Melisa u jednom trenuku dale 35 poena od nekih 45 za našu repku.
meni je ova utakmica poslužila dobro, da ovaj glupan vidi da može računati više na Melisu i dobiti jednui odličnu igračicu sa sigurnim minutama
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.