Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Moje ljubavno stanje > naša igra
A zna @prophet kako me ne ide
A zna @prophet kako me ne ide
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Faki nam bukvalno pola 1 tima. Ali to ne umanjuje činjenicu da je Firmino uzasan i treba izaci odmah sad iz igrw. Lik je nesposoban za bilo sta, ne moze vise ni trcati ko prije
Jones okrece tekmu. 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Firmino pasa dodati ne zna, sakiri kao i proslu tekmu sem onog pasa totalno nebitan na terenu jer se uzasno krece i ne otvara prostor.
Milner svaka cast njemu cast ali nije on vise za ovog levela, dobar za zatvorit tekmu a da pocinje i ucestvuje u kreiranju igre ne ide to nikako
Origi jones/ox moraju unutra a milner i sakiri out, valja sad cekat 65-70m da to klopp uradi
Milner svaka cast njemu cast ali nije on vise za ovog levela, dobar za zatvorit tekmu a da pocinje i ucestvuje u kreiranju igre ne ide to nikako
Origi jones/ox moraju unutra a milner i sakiri out, valja sad cekat 65-70m da to klopp uradi
Jadni mi ako nas ovakav Origi mora izvlacit
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Sto bi moj rahmetli djed rekao gore utakmice nisam gledao a gledao sam ih pun k
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U ovih 5 godina osim prinudnih izmjena, koliko je puta klopp radio izmjenu na halfu ??
Nikako mi to ne ide u glavu jer gotovo uvijek protraci 20min u drugom prije izmjena

Nikako mi to ne ide u glavu jer gotovo uvijek protraci 20min u drugom prije izmjena

0 0 sutevi u okvir Mourinho's wet dream utakmica
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Gledam prosjek pozicije u prcom poluvremenu, firmino igrao najblize odbrani. Kod nas kad dodaju loptu ili idu nazad ili stanu

Kakav gol primise bgt

**** te dan.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Joj sta ja gledam 

Klopp out
Mi kući Brightonu nismo u 60 minuta uputili šut unutar gola. Skinite dresove!
Ushi-no-Toki-Mairi (Japanese: 丑の時参り, lit. "ox-hour shrine-visit") or ushi no koku mairi (丑の刻参り)[2] refers to a prescribed method of laying a curse upon a target that is traditional to Japan, so-called because it is conducted during the hours of the Ox (between 1 and 3 AM).
Tako i treba kad Taki ne igra i kad je poslan na posudbu.
Tako i treba kad Taki ne igra i kad je poslan na posudbu.
6 suteva, sredina nije postojala. Bissuma ih pojeo
Dosta ovog qrca, daj hendu nazad u vezu
Dosta ovog qrca, daj hendu nazad u vezu
Treba pocet razmisljat o otkazu
Jadovi jadni.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.