Nađi tamo lokalnu agenciju i vodica unajmi ispast cete u pola jeftinije.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:15Po agenciji dodje oko 2 200, ali ja to kontam oko 3. Ipak dosta izleta nije ukljuceno u cijenu, pa treba platiti. Tamo 20 eura, tamo 30, hoce zena suvenire familiji...Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 21:53Agencije deru, za 3 hiljade mozes citav Maroko obici i jos se gotiviti.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jan 2021, 21:50
Gledao ja neki dan ponudu za Maroko. Dodje oko 3 milje za jednu osobu, ali se posjete 4 grada za 10-12 dana...
Ljetovanje/Putovanja
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ljetovanje/Putovanja
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:49Nađi tamo lokalnu agenciju i vodica unajmi ispast cete u pola jeftinije.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jan 2021, 22:15Po agenciji dodje oko 2 200, ali ja to kontam oko 3. Ipak dosta izleta nije ukljuceno u cijenu, pa treba platiti. Tamo 20 eura, tamo 30, hoce zena suvenire familiji...Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 21:53
Agencije deru, za 3 hiljade mozes citav Maroko obici i jos se gotiviti.

Vidiš nisam o tome nikada razmišljao

Nekako čovjeku lakše uplatiti agenciji i mozak na pašu, pa neka oni misle o svemu

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Imas na Facebook te marokanske vodice koje unajmljuje nas svijet i svi su prezadovoljni uslugom.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:12
Nekako čovjeku lakše uplatiti agenciji i mozak na pašu, pa neka oni misle o svemu![]()
Proci ces u pola jeftinije 100%, a dozivit ces Maroko s lokalcima sto za mene i jest neka srz putovanja da upoznas lokalce i provedes vrijeme s njima uz obilaske.
MES QUE UN CLUB!
ima direktan let iz DC 700 dolara, jos nekih 500 dodam i odoh upoznat kakvih marokankikraljttbvb je napisao/la: ↑21 jan 2021, 21:50Gledao ja neki dan ponudu za Maroko. Dodje oko 3 milje za jednu osobu, ali se posjete 4 grada za 10-12 dana...

- kraljttbvb
- Kontakt:
Evo sad nadjoh neka agencija iz Beograda nudi 10 dana / 9 nocenja za 835 eura + 25 eura viza . Beograd - Istanbul - Marakes.Wandelanoite je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:30Imas na Facebook te marokanske vodice koje unajmljuje nas svijet i svi su prezadovoljni uslugom.kraljttbvb je napisao/la: ↑21 jan 2021, 23:12
Nekako čovjeku lakše uplatiti agenciji i mozak na pašu, pa neka oni misle o svemu![]()
Proci ces u pola jeftinije 100%, a dozivit ces Maroko s lokalcima sto za mene i jest neka srz putovanja da upoznas lokalce i provedes vrijeme s njima uz obilaske.
Ova skuplja varijanta je bila agencija iz Zagreba, a islo se Zagreb - Pariz - Maroko.
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Imate ideju gdje na bracno ici? 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Pa sta znam, skromno nesto do 1000-1500 eura, august.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nije losa ni ona, sta predlazes, Antalija ili sta drugo? Moze li se kakav hotel dobar za te pare? 7 dana i mozda 3-4 dana Instanbula, mjera.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
https://www.booking.com/hotel/tr/sea-li ... tal;ucfs=1&
Ja sam bio ovdje 7 dana, sve preporuke, top hotel. Oko 1300 fr me izasao hotel, all inclusive
To je sto se tice hotela. More im je prljavo, plaze u ne bas najboljem stanju, a izvan hotela imas utisak da je pala nuklearna bomba.
Zadnja izmjena: Burns, dana/u 03 feb 2021, 20:24, ukupno mijenjano 1 put.
Mysterious🥷
- FabioParatici
Mozes za te pare u augustu do Turske, ali samo da prislepate nekom u sobu glumeci dvoje djece ispod 14 godina.
Salu na stranu, moze se naci i za taj budzet all inclusive resort. Vjerovatno imas ab in den urlaub app, pa pogledaj. Ali nemoj se ogranicavat samo na Tursku, bit ce ovo ljeto dobre ponude.
Imas Tursku all inclusive resorte, 5*, august, 7 dana, vec od cca 550€ po osobi, sa letom i transferom do hotela.
Ali koriguj malo potrosnju do ljeta, stisni se i pojacaj budzet za bracno na nekih 2.500€ ipak.
Fuerteventura + Maroko i Sahara su dobra kombinacija za bracno.

Salu na stranu, moze se naci i za taj budzet all inclusive resort. Vjerovatno imas ab in den urlaub app, pa pogledaj. Ali nemoj se ogranicavat samo na Tursku, bit ce ovo ljeto dobre ponude.
Imas Tursku all inclusive resorte, 5*, august, 7 dana, vec od cca 550€ po osobi, sa letom i transferom do hotela.

Ali koriguj malo potrosnju do ljeta, stisni se i pojacaj budzet za bracno na nekih 2.500€ ipak.

Fuerteventura + Maroko i Sahara su dobra kombinacija za bracno.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
pa dobro nije striktno turska, gledao sam i egipat, al malo mi je poskup. Sve opcije gdje ima plaza i more su u opticaju. Gledao i agencije, 0 ponuda im. Zato ako ima neko dobar prijedlog, rado cu a saslusati.FabioParatici je napisao/la: ↑03 feb 2021, 20:19Mozes za te pare u augustu do Turske, ali samo da prislepate nekom u sobu glumeci dvoje djece ispod 14 godina.![]()
Imas Tursku all inclusive resorte, 5*, august, 7 dana, vec od cca 550€ po osobi, sa letom i transferom do hotela.![]()
Fuerteventura + Maroko i Sahara su dobra kombinacija za bracno.![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- FabioParatici
ab in den urlaub app i surfaj dok ne nadjes. Idi na opcije sa letom i transportom, nemoj gubit vrijeme i pare na agencije.

Ali nista ne rezervisi i ne placaj previse unaprijed, niko ne zna sta ce tacno biti ovo ljeto, mozes lahko ostati bez pologa, glad ne poznaje principe.

Zadnja izmjena: FabioParatici, dana/u 03 feb 2021, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
DankeFabioParatici je napisao/la: ↑03 feb 2021, 20:33ab in den urlaub app i surfaj dok ne nadjes. Idi na opcije sa letom i transportom, nemoj gubit vrijeme i pare na agencije.![]()

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja kako sam skontao ovu raju što idu u Antaliju uglavnom se kupaju u bazenu

Mozes onda i na Terme na Ilidzu

U Egiptu ako skupo platis hotel, uštedit ćeš na ostalim stvarima. Osim cigareta, kojima je cijena kao u BiH, sve ostalo je prejeftino. Nizak standard, sve što je u BiH marka, tamo je pola ili čak još jeftinije.
A i nemoj gledati Sheraton i ostale skupe hotele, jer tu uglavnom plaćaš ime. Imas u ponudi dosta hotela 4-5* , puno jeftiniji, a uglavnom dobiješ isto što i u Sheratonu

More im je odvratnokraljttbvb je napisao/la: ↑04 feb 2021, 08:00
Mozes onda i na Terme na Ilidzu![]()

Mysterious🥷
Evo jedna preporuka od mene za taj budjet. Tenerife, Los Cristianos. Tu sam bio sa djevojkom prije 3 godine, krajem Aprila. Planirali smo ponovo ici, ali nije se nekako dalo, imali smo nekih drugih prioriteta, ali ovo ljeto mislim da idemo dole, ako ne Tenerife, onda Gran Canaria.
Tenerife ukratko, let iz holandije (eindhoven) povratna po osobi 250 eura, hotel mislim da je bilo 7 nocenja oko 300 eura, uzeli smo polupansion (dorucak i vecera) jer smo svaki dan isli na drugu plazu i tu smo se gotivili za rucak. Full rucak u restoranima za dvije osobe od 15 do 20 eura da se bas izgotivis. Rentali smo auto i preuzeli na aerodromu, opel mokka, mislim da je oko 80 eura za 7 dana. Gorivo je skoro besplatno
ako nije bilo 80 centi litar benzina
Uglavnom smo potrosili oko 1200 ukupno, a iskustvo je bilo extra. Puno dobrih plaza, vulkan el teide je nesto cime sam bas bio odusevljen, a proputovao sam dosta. Santa cruz je bio isto extra izlet, mozda sat vremena voznje od los cristianosa, autoput je. Grad je pravo lijep a u blizini njega je plaza de las teresitas. Prema legendi pijesak na toj plazi su dovukli iz sahare
Uglavnom puno toga da se vidi, plaze su extra, tako da toplo preporucujem
Tenerife ukratko, let iz holandije (eindhoven) povratna po osobi 250 eura, hotel mislim da je bilo 7 nocenja oko 300 eura, uzeli smo polupansion (dorucak i vecera) jer smo svaki dan isli na drugu plazu i tu smo se gotivili za rucak. Full rucak u restoranima za dvije osobe od 15 do 20 eura da se bas izgotivis. Rentali smo auto i preuzeli na aerodromu, opel mokka, mislim da je oko 80 eura za 7 dana. Gorivo je skoro besplatno

Uglavnom puno toga da se vidi, plaze su extra, tako da toplo preporucujem

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
E ovo mi je super, javim ti se veceras sa par pitanja, pa ako budes imao vremena odgovoriti.Truhlo je napisao/la: ↑04 feb 2021, 09:29Evo jedna preporuka od mene za taj budjet. Tenerife, Los Cristianos. Tu sam bio sa djevojkom prije 3 godine, krajem Aprila. Planirali smo ponovo ici, ali nije se nekako dalo, imali smo nekih drugih prioriteta, ali ovo ljeto mislim da idemo dole, ako ne Tenerife, onda Gran Canaria.
Tenerife ukratko, let iz holandije (eindhoven) povratna po osobi 250 eura, hotel mislim da je bilo 7 nocenja oko 300 eura, uzeli smo polupansion (dorucak i vecera) jer smo svaki dan isli na drugu plazu i tu smo se gotivili za rucak. Full rucak u restoranima za dvije osobe od 15 do 20 eura da se bas izgotivis. Rentali smo auto i preuzeli na aerodromu, opel mokka, mislim da je oko 80 eura za 7 dana. Gorivo je skoro besplatnoako nije bilo 80 centi litar benzina
Uglavnom smo potrosili oko 1200 ukupno, a iskustvo je bilo extra. Puno dobrih plaza, vulkan el teide je nesto cime sam bas bio odusevljen, a proputovao sam dosta. Santa cruz je bio isto extra izlet, mozda sat vremena voznje od los cristianosa, autoput je. Grad je pravo lijep a u blizini njega je plaza de las teresitas. Prema legendi pijesak na toj plazi su dovukli iz sahare
![]()
Uglavnom puno toga da se vidi, plaze su extra, tako da toplo preporucujem![]()
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ako je ko u susjednoj Grckoj, onaj plicak koji varira od koljena do pupka i treba pjesaciti kilometar da dodjes do normalne dubine, bolje mu je onda da ide u TucepeBurns je napisao/la: ↑04 feb 2021, 08:41More im je odvratnokraljttbvb je napisao/la: ↑04 feb 2021, 08:00
Mozes onda i na Terme na Ilidzu![]()
![]()

Pade mi na pamet, rodjak prije par dana rece da mu je punac vec rezervisao apartman u hotelu u Albaniji, 370 maraka po osobi. Ovi sto su isli, kazu da su im hoteli napucani momacki

E sad, imas se voziti prilicno dugo do Albanije, ali za te pare sto imas, mozes se pravo izgotiviti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.