BuffonGigi je napisao/la: ↑03 feb 2021, 15:45
Felixians4 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 14:42
buffon gigi - letve gallinari,shai,schroder,adams,dort? Booker,Ayton,crowder,bridges... nemoj zajebavat. Slično ko i za lillarda vrijedi i za paula
Mozemo se mi raspravljati o tome ko je letva a ko nije, medjutim realnost je ovakva...pogledas sta su pomenuti igraci napravili prije i poslije Paula. Na sta su kasnije licili Griffin, D.Jordan, David West i slicni. Lik je bukvalno svaku ekipu u koju je dosao dignuo na nivo vise. Stvari koje on radi, transformacije koje pruza ekipama, ja sam od kako pratim kosarku vidio samo jos od Lebrona Jamesa i Jasona Kidda.
Na sta su to licili West, Griffin, zaboravio si jednog Chandlera i Arizu napisati. Svi su ovi igraci poslije igranja sa CP3 itekako nastavili imati dobre karijere, zna se sta je West bio u onim Pacersima, sta je Chandler znacio Dallasu, Griffin i dalje nastavio biti all star igrac pa cak i odigrao najbolju svoju sezonu u Detroitu, koliko je Ariza bio bitan igrac u Rocketsima. Koliko god je CP3 znao dici ekipu, toliko je i znao chokeati