Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Zasto ne bi najbolji napad lige vjerovao u titulu a ima isto bodova kao i prvi
Kakvo pisanje po kataloncuqaa18 je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:47Pa i barsa primi 8 pa zivot ide dalje. Ovi su bar imali crvene.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:11Ljudi hladno opet primili 9 golova. Kako neko može tvrditi da je EPL najjača liga svijeta nakon ovoga?![]()
1. United - 46 golova
On the top, on the top. Who is talking abuot the top. Are you kiddin' me?Zonked je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:43Nastavlja se kriminalno suđenje protiv Uniteda ono je cist penal jer je Cavani gazio crtu a po kriterijima topnika koji kazu da je Bruno protiv njih trebao dobiti crveni za onaj faul onda je i ovo bio crveni dakle jos jedna greska na stetu Unitedapa dokle vise
Dalje
Delegates report from Sheffield United game - Referee admitted both decisions were wrong. Sheffield United’s goal should have been disallowed and Manchester United’s should have stood.
Umjesto 1-0 nakon 1pol bilo 0-1 i onda se topnici zale da je njima tesko![]()
Zbog sudija u VAR sobi United sad nema 3 boda prednosti na vrhu
Ovo je samo u zadnja 3 kola
Chapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:54Krađa i to dupla,pa zar je luzerpul toliko propo da smo im mi prijetnja?
Luzerpul nije provokacija to je činjenica,složićeš seZonked je napisao/la: ↑03 feb 2021, 18:51Odmah nakon tebe je on![]()
Chapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:54Krađa i to dupla,pa zar je luzerpul toliko propo da smo im mi prijetnja?