Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- FabioParatici
Re: Serie A
Kroz knjige i kroz moje oci, te njegov doprinos sportskom i ekonomskom segmentu kluba - da. Vidimo i sad u sta se pretvotio - potrosaca deka i cebadi. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Neka ba ne petljaj se vidiš da vodim zdravu diskusiju sa juventinima 

Il Club più titolato al mondo!
Pa ovo ti je razmjena uz doplatu, dakle cener je razlika što je ispostavit će se, a kako sam i predvidio, bagatela. Na papirima je naravno drugačije, Juve plaća 70 M Arthura, a Barca 60 Pjanica.
Plusvalenza

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Znaci, Inter se prodaje 

- Juventinisimo
- Kontakt:
Biscione je napisao/la: ↑03 feb 2021, 10:36Arthur 80 milSerie A
![]()

Kakve veze ima Arthur sa ovim?? Kakvih 80 mil?? Bilo je tu oko 150 u igri..pratis li ti globalno zatopljenje ili samo sjedis u kuci i cekas da ti ukljuce internet na 20 minuta, pa da nas bombardujes sa svojim informacijama koje uredno biljezis nakon bacanja graha po hodniku?
Upali barem svjetlo.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Pjanić je bio jedan od najboljih veznjaka lige i dali ste njega i pare za Arthura. Jest da Pjana baš i ne igra u Barci ali vi znate kako je Pjana igrao kod vas a evo vidite kako Arhur igra kod vas. Ako ste sretni i zadovoljni onda svaka čast, ne morate mene ubjeđivat ni u šta, vaš igra vaša stvar.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BuffonGigi
- Kontakt:
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nikome ovdje nije jasno zbog cega si ti otisao sa Eriksena na Arthura i nekih 80 mil???
Sjecate li se kako ste nas zayebavali kada je Pjanic "slavio" potpis sa Barcom? Eno ga, i dalje slavi, mahmura, pa zbog toga i ne igra..
Kod nas je igrao zadnje dvije sezone fenomenalno...
Arthuru je ovo tek prva sezona u Italiji...Pjanic u Romi odigrao 5, prije nego dodje u Juve...ima li kakve razlike??
Niko ne tvrdi da je Arthur bolji, to ce tek vrijeme pokazati...ali dakako je perspektivniji, mladji, za buducnost Juventusa. Ali i to ce vrijeme pokazati.
Sjecate li se kako ste nas zayebavali kada je Pjanic "slavio" potpis sa Barcom? Eno ga, i dalje slavi, mahmura, pa zbog toga i ne igra..
Kod nas je igrao zadnje dvije sezone fenomenalno...

Arthuru je ovo tek prva sezona u Italiji...Pjanic u Romi odigrao 5, prije nego dodje u Juve...ima li kakve razlike??
Niko ne tvrdi da je Arthur bolji, to ce tek vrijeme pokazati...ali dakako je perspektivniji, mladji, za buducnost Juventusa. Ali i to ce vrijeme pokazati.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Pa ne mogu vjerovat da navijač kluba koji ima Arthura ima obraza ismijavat Eriksena? Obojica se nisu nešto naigrala ali barem je Eriksen plaćen samo 20 mil za razliku od Arhura (osim ako Pjanić kako ode od vas više ne vrijedi boba a bio najbolji vežnjak lige). I to pogotovo smiješno kritizirati ga baš sad nakon odlične dvije prethodne utakmice. Ali u pravu ste, gori sam ja što odgovaram BuffonGigi liku kad svi znamo da je napaćen Interom kao Siamo JuvetomJuventinisimo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 18:22Nikome ovdje nije jasno zbog cega si ti otisao sa Eriksena na Arthura i nekih 80 mil???

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- FabioParatici
Prodaje, ali haman tesko nalaze novog kupca. Dodatno zabrinjava da su ovi Amerikanci bili veoma zainteresovani, ali nakon due dilligence-a (temeljna, od temelja do krova, provjera firme i poslovanja), su odlucili da se povuku. Zanimljivo.
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Zanimljivo kako si polovno prenio ono sta Reuters pise
u istom clanku pise da BC Partners imaju u planu poslati ponudu iza dogovorenog roka zato sta je situacija u klubu "komplicirana" dok Milano Finanza pise da su vec poslali ponudu od 880 mil ali je Suning odbio, navodno ce ovi poslat novu poboljsanu zato sto Suning ne zeli prodati ispod milijarde, osim ovih vec dugo se spominju i neki sveđani (EQT) i neki arapi (Mubadala) a navnodno je i neki bogati talijan u igri ali mu ne iznose ime.
Inace klub se nebi prodao da kina nije stavila zabranu na sva ulaganja van zemlje, Suning je zbog toga prisiljen prodati.

Inace klub se nebi prodao da kina nije stavila zabranu na sva ulaganja van zemlje, Suning je zbog toga prisiljen prodati.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- FabioParatici
Vidi, ljudi odustali nakon DD-a. Nesto im se ne svidja u klubu cim ne zele zlatnu kok... oluju u svom vlasnistvu. Kad ti neko odustane nakon due diligence, cijena ide dole, kinezi mogu milijardu samo sanjat sad. 

Znas kako kazu... ko s djecom spava, popisan se budi.

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Gleda li iko utakmice ili se random priča o Arthuru?
Objasnite Muxi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Imali ste godinama najjači vezni red Italije ali od ove sezone to više nije onaj Juventusov, mislim da nećete priznati koliko vam Pjanić fali a od koga se očekivalo da ga nadomjesti nego od Arthura. Mi Interisti i vi Juventini smo subjektivni ali evo pitao bih navijače ostalih klubova da li se slažu da Inter ima jači vezni red od Juventusa trentno?
- FabioParatici
Sa Arthurom na terenu nema.
Pirlo sinoc samo jednu malu takticku promjenu u odnosu na poraz u ligi napravi i Interov vezni red hendikepiran i ostavljen Barella sam dok ga dusa nije napustila.
Zrtvovanje Kulusevskog u fazi napada naustrb flasterisanja na Brozu po cijelom terenu:

Pirlo sinoc samo jednu malu takticku promjenu u odnosu na poraz u ligi napravi i Interov vezni red hendikepiran i ostavljen Barella sam dok ga dusa nije napustila.
Zrtvovanje Kulusevskog u fazi napada naustrb flasterisanja na Brozu po cijelom terenu:

Zadnja izmjena: FabioParatici, dana/u 03 feb 2021, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Sto se tice Arthura Pogbi sam rekao da cu ga ispostovati i da cu sacekati, iako sam inicijalno pisao da nije kvalitet za Juventusa.
Mene je mali McKennie najvise dosad impresionirao i za njega mislim da ce biti igracina. Kuluševski ce biti isto odlican igrač samo ga treba istrpiti.
Mene je mali McKennie najvise dosad impresionirao i za njega mislim da ce biti igracina. Kuluševski ce biti isto odlican igrač samo ga treba istrpiti.
- FabioParatici
Arthur ima (najmanje jednu) dimenziju i brzinu vise od Pjanica. Ko to ne vidi, nek se prebaci na gledanje jahanja, badmintona i karlinga.
Ne bjezi od duela, ne bjezi od okomitosti, ne bjezi od driblinga (tijelom) kako bi stvorio prostor i priliku za pas prema naprijed, a ne nazad Bonucciju, itd.

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Nema. U interu su Brozovic i mali Barella top kvalitet ostalo zali boze.Eriksen je pao s formom ali totalno, jedan slobodnjak protiv Milana ga ne izvlači.Biscione je napisao/la: ↑03 feb 2021, 20:38Imali ste godinama najjači vezni red Italije ali od ove sezone to više nije onaj Juventusov, mislim da nećete priznati koliko vam Pjanić fali a od koga se očekivalo da ga nadomjesti nego od Arthura. Mi Interisti i vi Juventini smo subjektivni ali evo pitao bih navijače ostalih klubova da li se slažu da Inter ima jači vezni red od Juventusa trentno?
- FabioParatici
Barella je sve. Jedini igrac Intera kojeg bih volio vidjeti u Juventusu trenutno.
I Hakimi, ali kao backup Cuadradu.

I Hakimi, ali kao backup Cuadradu.

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.