FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 03 feb 2021, 15:16

BarbareZeljin je napisao/la:
03 feb 2021, 11:09
Covjek ne govori o kritikama u vezi sa necijom igrom,vodjenjem tima ili nekim desavanjima za koje mnogi od nas mogu uputiti i kritiku i nezadovjstvo.
Ovdije se govorimo kritikama o kojim mi bas i nemamo puno pojma. Nikad vise kao sada,navijaci se bave svime i svacim oko kluba i znaju sve zivo.
Ti kad citas nase geneijalce,to su sve fudbalski pedagozi,fudbalski znalci,ekonomski strucnjaci i analiticari,pravni eksperti,uspijesni poduzetnici i privatnici....
A kada treba konkretne stvari da se rade,nidje nikoga.
Kad jedan navijac treba da pomogne svom klubu,tako sto ce doci na tekmu,nas dodje 3000. Kad treba kupiti clansku ima nas 2000 aktivni. Kad treba kupiti dres,on je skup.
Kad treba akciju neku napraviti,jer nema gledalaca zbog virusa. E onda ne moze vecina jer ih je Korona sjebala. Kad se pojedinim kaze da se ukljuce i pomognu,smeta im neko drugi. Kad dodje neko da radi,onda je ublehas. Pa sta hocemo onda koje picke materine.
Kakvi smo mi,takav nam je i klub. Kad smo bi svi ko jedan, onda se to vidjelo. Kad pozivas na slogu i jednistvo,**** to merhametli stanje,daj investitora, kad se razmislja o prodaji pomocnog,**** to lopovi prodaju imovinu. Kad se krene sa pricom o ulaganjima investitora,onda je ovaj Del Boj.
Ja kad udjem na temu,toliko je teska i mucna situacija,da mi lakse pada da se sa zenom svadjam i da me **** u zdrav mozak svaki dan,jer me ovdije **** 500 zena svojim sranjima.
I kad se jos povrh svega nadje grupica duhovitih insajdera pa ti dodatno sjebe i ono malo vjere u jakog Zelju,nije ni cudo sto bi tjerali i mijenjali svaki 5 dana.
Mi se furamo da smo sila,aramada navijaca. I bili smo,ali gdje smo sad.
Evo ja prvi nisam bas u sjajnoj finansiskoj situaciji. Zena prima pola plate jer radi pola radnog vremena. Blizanci,sve mi duplo treba. Pa bi svake sedmice u mjesecu mogao odvojiti 10 KM za tu neku **** imaginarnu kartu,pa ako nas nema u cijelom svijetu 10000,koji bi mogli to raditi da pomognemo klubu,onda ko nas **** i treba nas ugasit ili da budemo u rangu Pofalickog pa de se furamo.
Puni smo price Zeljo je nas,nikom te nedamo. A nista konkretno ne radimo da to dokazemo. A hocemo mnogo toga. Hocemo titule,grupne faze,cekamo neko cudo da se desi. Necemo jedni sa drugima,ili zbog nekog tamo.
Ali bi da kritikujemo,ali bi da budemo sluge pojedinaca. Nikad ali nikad navijaci nisu ovoliko srali,kao sad.
To jest posljedica sad sto svakonima net i moze da se krije iza nekog nicka,prosipa suplju i demagogiju,glumi flegmane i pametnjakovice,a u sustini svi prdimo kurcu,nit sta konkretno radimo,osim sto gubimo vrijeme i nerviramo se.
Nismo Zeljini,Zeljo je Vas,eto tako se ponasamo svi.
brate sve postujem sto si napisao ali ovo :facepalm: sto bi veteran rekao nismo kratke pameti :plac: a vamo meni saljes da smuntam Husiku da pita Belmu za tvoj dres

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 feb 2021, 15:17

KANA je napisao/la:
03 feb 2021, 15:11
:urnebes: ma ja neka nam ovih slagera bar jos 3 godine
Oni su nasem treneru za kojeg si rekao da ga volis pomogli da sad budemo na drugom mjestu. Ne znam kako njih onda vrijedjas kao tim, a trenera hvalis da je ostvario nesto (mada drugo mjesto nije neki uspjeh na polusezoni, ali eto). Haman ce ispasti Amar i bio trener i igrao.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 feb 2021, 15:19

Gledam Memija rezerva u Varaždinu koji bi mogao ispasti iz lige. Kontam možda bi mogao dobiti papire na kraju sezone budući da em je ispao iz prvih 11 em možda ispadnu iz lige, bil' ga vi doveli u tom slučaju?

A tek Peco što im ne igra, ali ono je Veseli junior zbog statistike. :D

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 feb 2021, 15:21

LjoZee je napisao/la:
03 feb 2021, 15:17
KANA je napisao/la:
Oni su nasem treneru za kojeg si rekao da ga volis pomogli da sad budemo na drugom mjestu. Ne znam kako njih onda vrijedjas, a trenera hvalis da je ostvario nesto (mada drugo mjesto nije neki uspjeh na polusezoni, ali eto). Haman ce ispasti Amar i bio trener i igrao.
ma bogami ja sam mislio da si ti malo ozbiljniji forumas :damn: ma Karacic bi to bolje 100 %

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 feb 2021, 15:22

KANA je napisao/la:
03 feb 2021, 15:21
ma bogami ja sam mislio da si ti malo ozbiljniji forumas :damn: ma Karacic bi to bolje 100 %
Cinjenice, cinjenice. Bjezis od njih opasno.
braco je napisao/la:
03 feb 2021, 15:19
Gledam Memija rezerva u Varaždinu koji bi mogao ispasti iz lige. Kontam možda bi mogao dobiti papire na kraju sezone budući da em je ispao iz prvih 11 em možda ispadnu iz lige, bil' ga vi doveli u tom slučaju?
Umjesto Sinise na ljeto. :mrgreen:

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 03 feb 2021, 15:24

KANA je napisao/la:
03 feb 2021, 15:16
Covjek ne govori o kritikama u vezi sa necijom igrom,vodjenjem tima ili nekim desavanjima za koje mnogi od nas mogu uputiti i kritiku i nezadovjstvo.
Ovdije se govorimo kritikama o kojim mi bas i nemamo puno pojma. Nikad vise kao sada,navijaci se bave svime i svacim oko kluba i znaju sve zivo.
Ti kad citas nase geneijalce,to su sve fudbalski pedagozi,fudbalski znalci,ekonomski strucnjaci i analiticari,pravni eksperti,uspijesni poduzetnici i privatnici....
Kad jedan navijac treba da pomogne svom klubu,tako sto ce doci na tekmu,nas dodje 3000. Kad treba kupiti clansku ima nas 2000 aktivni. Kad treba kupiti dres,on je skup.
Kad treba akciju neku napraviti,jer nema gledalaca zbog virusa. E onda ne moze vecina jer ih je Korona sjebala. Kad se pojedinim kaze da se ukljuce i pomognu,smeta im neko drugi. Kad dodje neko da radi,onda je ublehas. Pa sta hocemo onda koje picke materine.
Kakvi smo mi,takav nam je i klub. Kad smo bi svi ko jedan, onda se to vidjelo. Kad pozivas na slogu i jednistvo,**** to merhametli stanje,daj investitora, kad se razmislja o prodaji pomocnog,**** to lopovi prodaju imovinu. Kad se krene sa pricom o ulaganjima investitora,onda je ovaj Del Boj.
Ja kad udjem na temu,toliko je teska i mucna situacija,da mi lakse pada da se sa zenom svadjam i da me **** u zdrav mozak svaki dan,jer me ovdije **** 500 zena svojim sranjima.
I kad se jos povrh svega nadje grupica duhovitih insajdera pa ti dodatno sjebe i ono malo vjere u jakog Zelju,nije ni cudo sto bi tjerali i mijenjali svaki 5 dana.
Evo ja prvi nisam bas u sjajnoj finansiskoj situaciji. Zena prima pola plate jer radi pola radnog vremena. Blizanci,sve mi duplo treba. Pa bi svake sedmice u mjesecu mogao odvojiti 10 KM za tu neku **** imaginarnu kartu,pa ako nas nema u cijelom svijetu 10000,koji bi mogli to raditi da pomognemo klubu,onda ko nas **** i treba nas ugasit ili da budemo u rangu Pofalickog pa de se furamo.
Puni smo price Zeljo je nas,nikom te nedamo. A nista konkretno ne radimo da to dokazemo. A hocemo mnogo toga. Hocemo titule,grupne faze,cekamo neko cudo da se desi. Necemo jedni sa drugima,ili zbog nekog tamo.
Ali bi da kritikujemo,ali bi da budemo sluge pojedinaca. Nikad ali nikad navijaci nisu ovoliko srali,kao sad.
To jest posljedica sad sto svakonima net i moze da se krije iza nekog nicka,prosipa suplju i demagogiju,glumi flegmane i pametnjakovice,a u sustini svi prdimo kurcu,nit sta konkretno radimo,osim sto gubimo vrijeme i nerviramo se.
brate sve postujem sto si napisao ali ovo :facepalm: sto bi veteran rekao nismo kratke pameti :plac: a vamo meni saljes da smuntam Husiku da pita Belmu za tvoj dres
Ne lazi ovaj napaceni narod bolan. :D Ja imam broj od njegovog druga koji je to trebao da zavrsi,pa ga nisam nikad nazvao i pitao zasto to nije zavrseno. Hoce ljudi pomislit svasta.
Zadnja izmjena: BarbareZeljin, dana/u 03 feb 2021, 15:26, ukupno mijenjano 1 put.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 feb 2021, 15:25

LjoZee je napisao/la:
03 feb 2021, 15:22
braco je napisao/la:
Umjesto Blaževića, neka Siniše za klupe ako ništa :)

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 feb 2021, 15:28

braco je napisao/la:
03 feb 2021, 15:25
Umjesto Blaževića, neka Siniše za klupe ako ništa :)
Pa za iducu sezonu bi bilo dobro da Sinisa bude rezerva, a neko drugi prvi bek. Medjutim, Blazevic ima do maja 2022. tako da prije ce nogu Sinisa dobiti mislim prije mu istice ugovor. :D

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 03 feb 2021, 15:30

StrikeWarzone je napisao/la:
03 feb 2021, 14:22
Ako nam je ostanak Mujezinovića pojačanje, onda smo se pojačali. :rol:
Koliko para tolike muzike, barem za sada

A brzo smo zaboravili prvih pet kola i njegov golgeterski niz gdje nas je izvlačio bukvalno

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 feb 2021, 15:30

LjoZee je napisao/la:
03 feb 2021, 15:22
KANA je napisao/la:
03 feb 2021, 15:21
Cinjenice, cinjenice. Bjezis od njih opasno.
braco je napisao/la:
ja sad tebi trebam objasnjavati sta su cinjenice, imas 4 ekipe Sarajevo,Svinjski,Bojac,City koje su finasijski puno bolje od nas cak mislim i da je tu Velez ali eto neka su 4 .Hajde mi sad reci kakav je omjer sa ovim ekipama ,ti se uhvatio Krupe i Mladosti kao da smo sa njima igrali citavu polusezonu.
U ovakvim uslovima i sa ovakvim igracima nema trenera u BIH-a koji bi bolje i sta tu tebi nije jasno :crazy:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 feb 2021, 15:33

KANA je napisao/la:
03 feb 2021, 15:30
ja sad tebi trebam objasnjavati sta su cinjenice, imas 4 ekipe Sarajevo,Svinjski,Bojac,City koje su finasijski puno bolje od nas cak mislim i da je tu Velez i hajde mi sad reci kakav je omjer sa ovim ekipama ,ti se uhvatio Krupe i Mladosti kao da smo sa njima igrali sitavu polusezonu.
U ovakvim uslovima i sa ovakvim igracima nema trenera u BIH-a koji bi bolje i sta tu tebi nije jasno :crazy:
A spominjes Karacica sad, a sinoc si preskocio taj moj post kad sam ti objasnio na pitanje da li bi trenutno neki u ovakvim uslovima u smislu nedostatka novca bio drugi ili u vrhu. Pravite se kao da svi imaju redovne plate samo nasi nemaju. Nema ni taj Siroki Brijeg pa ljudi ispred Borca, Zrinjskog i nama tricu uvalili na sred Grbavice, a ironicno spominjes Karacica da bi uzdigao Amarov "rezultat".

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 feb 2021, 15:35

LjoZee je napisao/la:
03 feb 2021, 15:33
KANA je napisao/la:
ja sad tebi trebam objasnjavati sta su cinjenice, imas 4 ekipe Sarajevo,Svinjski,Bojac,City koje su finasijski puno bolje od nas cak mislim i da je tu Velez i hajde mi sad reci kakav je omjer sa ovim ekipama ,ti se uhvatio Krupe i Mladosti kao da smo sa njima igrali sitavu polusezonu.
A spominjes Karacica sad, a sinoc si preskocio taj moj post kad sam ti objasnio na pitanje da li bi trenutno neki u ovakvim uslovima u smislu nedostatka novca bio drugi ili u vrhu. Pravite se kao da svi imaju redovne plate samo nasi nemaju. Nema ni taj Siroki Brijeg pa ljudi ispred Borca, Zrinjskog i nama tricu uvalili na sred Grbavice.
nema sta zacepio si mi usta :rol: ono ostao sam bez komentara majke mi
upravu si bruda :thumbup: treba Brku snoge na nogu i vidjeti da Karacic preuzme

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 03 feb 2021, 15:36

Ma kakav crni Memija. Daj nekog novog da dovedemo, da se ne vrtimo konstantno u krug..

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 03 feb 2021, 15:36

Ne može čovjek a da mu na pamet ne padne nedostatak finansijskih sredstava kao motivacija da se održi korak u borbi za prvo mjesto.

Recimo, protiv MDK je Amar usr'o jer je sve gurnuo u napad i ostavio Mešu na vjetrometini. Krupa kući je enigma. Protiv Slobode kući si trebao zabiti 5 golova do poluvremena. Krupa u gostima, po meni, isto Amarova greška. Miješanje sastava, kašnjenje sa izmjenama, loše suđenje... iskombinuješ to sve sa kašnjenjem plata i dobiješ ovo što imamo. Recimo jedino su nas pite nadigrale u prvom poluvremenu i u 2 navrata Široki, gdje si opet upisao 3 boda u 2 susreta sa njima. Možda i Velež u Vrapčićima do crvenog kartona.
Željezničar za život cijeli!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 feb 2021, 15:37

03 feb 2021, 15:24
KANA je napisao/la:
03 feb 2021, 15:16
Ne lazi ovaj napaceni narod bolan. :D Ja imam broj od njegovog druga koji je to trebao da zavrsi,pa ga nisam nikad nazvao i pitao zasto to nije zavrseno. Hoce ljudi pomislit svasta.
Jebote tebi sve zenit :plac: nemoj sad da stavim poruke iz pp :urnebes: :urnebes:

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 03 feb 2021, 15:38

KANA je napisao/la:
Manijakdolopate je napisao/la:
03 feb 2021, 14:56
Bojo ima najboljeg menadžera od svih igrača u PL, ako se on ne proda, neće niko iz kluba.
Svima osim Fejzića produžiti.
Meša je doktor i poprilično je jeftin, naš najbolji vezni.
Ikića ne treba ni opisivati, mada mislim da nema od toga ništa, on ide.
Erić - sve dok ne dovedeš nekog boljeg, suludo je otpisivati njega, a pošto ne dovodimo i nema naznaka da ćemo dovesti, zlatna jedinica, kakav je takav je.
Stevanović je produžio, to ne treba ni polemisati.
Lendric i Amar ce dogovorit nesto privatno znaci i on ostaje, cim ga sad za pare nije dao.
Šehić ima onu platu iz starog vakta, znači ne možeš nikog solidnog za te pare dovesti, ako bude htio produžiti za isto, neka ga, barem nije skup.
Ma kakvi, treba Bilbiju, Lukića i Zilkića dovest, pa ovo sve raspustit a prašak za pranje dresova kupujemo na dug.
Pripreme u Međugorju ostaju na dug isto, najlakše je ovo sve rastjerat, a nisi sposoban jednog Mekića dovest.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 03 feb 2021, 15:39

Mislim da je Mekić otpao zbog povrede.
Željezničar za život cijeli!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 03 feb 2021, 15:41

03 feb 2021, 15:38
KANA je napisao/la:
Bojo ima najboljeg menadžera od svih igrača u PL, ako se on ne proda, neće niko iz kluba.
Erić - sve dok ne dovedeš nekog boljeg, suludo je otpisivati njega, a pošto ne dovodimo i nema naznaka da ćemo dovesti, zlatna jedinica, kakav je takav je.
Lendric i Amar ce dogovorit nesto privatno znaci i on ostaje, cim ga sad za pare nije dao.
Šehić ima onu platu iz starog vakta, znači ne možeš nikog solidnog za te pare dovesti, ako bude htio produžiti za isto, neka ga, barem nije skup.
Ma kakvi, treba Bilbiju, Lukića i Zilkića dovest, pa ovo sve raspustit a prašak za pranje dresova kupujemo na dug.
Pripreme u Međugorju ostaju na dug isto, najlakše je ovo sve rastjerat, a nisi sposoban jednog Mekića dovest.
ma brate mozda me nisi skontao a ovaj me Ljoze bezvez nervira,nadam se da cemo napokon dobiti nekog investitora i da mozemo dovesti bolje igrace nista drugo

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 03 feb 2021, 15:42

03 feb 2021, 15:38
KANA je napisao/la:
Ti lutaš bebo i to mnogo :D

Badžak je sredio pripreme a Mekić je otpao zbog povrede, nebi valjda doveo povrijeđenog igraca?

čisto onako radi istine, ne valja mutljati

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 03 feb 2021, 15:43

KANA je napisao/la:
03 feb 2021, 15:35
LjoZee je napisao/la:
03 feb 2021, 15:33
KANA je napisao/la:
A spominjes Karacica sad, a sinoc si preskocio taj moj post kad sam ti objasnio na pitanje da li bi trenutno neki u ovakvim uslovima u smislu nedostatka novca bio drugi ili u vrhu. Pravite se kao da svi imaju redovne plate samo nasi nemaju. Nema ni taj Siroki Brijeg pa ljudi ispred Borca, Zrinjskog i nama tricu uvalili na sred Grbavice.
nema sta zacepio si mi usta :rol: ono ostao sam bez komentara majke mi
upravu si bruda :thumbup: treba Brku snoge na nogu i vidjeti da Karacic preuzme
Joj @Kana sto hoces da te razbijem ko beba zvecku.. :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: F1921B, NazorUso, WeekendOffender i 20 gostiju.