E pa bravo, nije to do para, ovakvim uhljupima je svejedno imas li pare ili ne, oni nemaju niti igre, niti zelje, htijenja, volje.MrkiMedo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 13:03Ne mogu, ni ja ih ne kontam iskreno. Nikad mi nece biti jasno da smo dvije titule na onakav nacin ispusili. Pare sigurno nisu bile problem, ali je bilo drugih stvari koje su se gurale pod tepih pa na kraju sezone pukne sve. To je moje misljenje.bhsport je napisao/la: ↑03 feb 2021, 11:48Mozes mi objasniti kako je u Misketovo vrijeme svaka isplata bila u minut, a igraci igrali ko prebijene macke po terenu?MrkiMedo je napisao/la: ↑03 feb 2021, 09:48Nisu problem kritike, ali ko ovdje kritikuje? Pa nije valjda da je kritika napisati Veseli muflonu, Amar pojma nema ili sta slicno![]()
Kad Zeljo prestane biti od financijske koristi pojedincima i kad se igracima isplati sve i krene se isplacivati redovno, oni ce igrati kao i u prvih pet utakmica. Ali s obzirom da iz uprave ne znaju doci do para, a meni se cini da se tu nije previse promjenilo na skupstini, nama ce isto biti do kraja sezone.
Tek kad se dodje do para, onda ce Amar morati sjesti i skontati da spor vezni red ne moze proci ni na igrici
Izgubili dobijenu titulu, 5 poraza u nizu, na Grbavici te derne Gosk, Zvijezda09 itd itd.
Sad je do para i to me ne moze niko ubjediti u suprotno. Prvih 4-5 utakmica smo bili top. Onda se desio Izrael, korona i tu je ocito pukla ljubav izmedju igraca i strucnog staba, strucnog staba i uprave i igraca i uprave.
Da smo mi imali i da imamo bolju i sposobniju upravu, imali bi 50% manje problema i bili bi 5-6 bodova bolji na tabeli. Sad u drugom dijelu opet imamo dobru sansu jer je ostao kostur ekipe, znaju se vec odavno i znaju dobro igrati kad hoce. Ostalo je na upravi, skupstini, Amaru i boli me tuki kome da im obezbjede plate i premije. Ako se slucajno dugovanja ne rijese do derbija, tu gubimo i tu nam je i kraj za ovu sezonu
Uhljupi.
Jucer sam bas pitao ovo sto si ti naveo, prvih 4,5 smo bili top a zatim smo pored korone i Izraela ostali bez Dade, kojeg ne mozemo da nadonkadimo. On je bio lokomotiva koji je vukao naprijed, uvezivao, spajao, skako, oduzimao lopte.
Ovo sada je skup gomile igraca koja ne zna gdje goni, a prekobrojni strucni stab cini sve da ta gomila zuji u velikom haosu po terenu.
To za upravu se ne slazem. Imali smo bolju upravu pa cirkus od trenera i cirkus na terenu.
Trener dolazio pijan na trening.
Oko jednog se defnitivno slazemo, poraz 27 znaci i gubitak evrope.