FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SudoHusika
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SudoHusika » 03 feb 2021, 10:22

Ritamreda je napisao/la:
03 feb 2021, 09:53
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
03 feb 2021, 09:40
Ritamreda je napisao/la:
03 feb 2021, 00:54
Ako hoces da pomognes klubu, da budes navijac ides lijepo na utakmice, domace, gostujuce, clan si kluba, clan si grupe, kupujes artikle od grupe i iz fan shopa, stalno dajes podrsku, rezultat ti nije bitan, postujes ljude zbog kojih je takav klub kakav jeste i konkretno zivis ideju Zeljeznicara koja je deset puta iznad svake u nasoj drzavi. Sve ostalo je suplja. Kad bi tako svi radili sve ove besmislene rasprave ne bi postojale, ali eto forumi i drustvene mreze svakakvim anonimusima i kompleksasima pruzaju mogucnost da budu navijaci, da postavljaju i smjenjuju, hvale i kritikuju, te se zanimaju nekim glupostima koje veze nemaju sa Zeljeznicarom, glupostima na koje mi ne mozemo uticati. Sve to iz razloga sto stvari iz prve recenice su uglavnom nepoznati pojmovi ili su djelimicno upoznati s njima, a sve osim njih su gluposti. Sto godina ponosa i prkosa !!!

Zbog takvog razmisljanja i jesmo u losoj situaciji.
Jesmo sigurno. Stotinu nas ode u Ugljevik na utakmicu kad se borimo za titulu, a maksimalno 300 nas moze doci na neki protest ili podici glas, ali zato smo online NATO. Neki student iz Teočaka koji se zbunio kad je vidio trolejbus objasnjava nam kako je Amar varalica i taldzija i kako Jug ne treba slusati, kako je skupstina smijesna, kako Stila nece da trci...totalno izvrnute vrijednosti, to nam internet pruza.
Ljoze@ ne kazem da ne treba kritikovati, ali prvo treba znati i biti upucen, pa tek onda talasati i nesto argumentovano napisati.
Hahahahhaa, kralju! Odličan post.
Željezničar za život cijeli!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 03 feb 2021, 10:44

Ritamreda je napisao/la:
03 feb 2021, 09:53
Ljoze@ ne kazem da ne treba kritikovati, ali prvo treba znati i biti upucen, pa tek onda talasati i nesto argumentovano napisati.
Pa vecina ovdje na ovom forumu to i radi. Takodjer, na temelju izjava mozes sklopiti misljenje. Evo npr. za Amarov football ili ovo sto je rekao da cemo biti jaci u nastavku. Ako ne budemo ima pravo svako se toga sjetiti i reci da nas je isfurao, prosuo suplju. I za football evo dvije godine nemamo rezultata. Znaci nije ispunio svoju najavu Amar. Isto za Upravu. Badzak optimistican, najavio neke aktivnosti. Ako ih ne bude uskoro isto mozes reci da je bacio suplju.

Sve su to javne licnosti u BiH i kao takvi su izlozeni kritikama, pohvalama vise od obicnog svijeta. A segmenti kluba kao marketing, Fan Shop i slicno su, takodjer, bitni za pracenje misljenja jer donose novac. Navijacima ako to nije onako kako im se svidja pisi propalo i klub nije na dobitku.

Nema potrebe govoriti da je misljenje npr. mene koji sam rodjen u Sarajevu bitnije od nekog ko zivi van Kantona Sarajevo. Nikom dlaka sa glave nece pasti ako napise neko misljenje na osnovu ponasanja, najava, izjava. Eto, koliko kritikujemo Veselinovica, ali on vergla jos uvijek kod nas i nista se ne mijenja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 03 feb 2021, 10:49

99% navijača se nadalo ulasku Vedrana i ekipe. Nadalo se čak i skupu svih bivših predsjednika kluba. Niti jedna od dvije, po navijačima, najbolje opcije se nije obistinila. Ljudi jednostavno nemaju elana, znanja, volje i sredstava da preuzmu klub. Cerić je bio jedina opcija. Nama preostaje samo da na kraju sezone sravnamo račune i da vidimo da li je Cerićevo obećanje ispunjeno ili ne. U medjuvremenu pokušati zakopati ratne sjekire i gledati da se klub podrži jer je sve drugo kontraproduktivno.

Ne smijemo se više vraćati starim diskusijama, to je začarani krug u kojem naš klub ispašta.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 03 feb 2021, 10:53

Milion ojra i kritikujte!
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 feb 2021, 10:54

SudoHusika je napisao/la:
03 feb 2021, 10:49
99% navijača se nadalo ulasku Vedrana i ekipe. Nadalo se čak i skupu svih bivših predsjednika kluba. Niti jedna od dvije, po navijačima, najbolje opcije se nije obistinila. Ljudi jednostavno nemaju elana, znanja, volje i sredstava da preuzmu klub. Cerić je bio jedina opcija. Nama preostaje samo da na kraju sezone sravnamo račune i da vidimo da li je Cerićevo obećanje ispunjeno ili ne. U medjuvremenu pokušati zakopati ratne sjekire i gledati da se klub podrži jer je sve drugo kontraproduktivno.

Ne smijemo se više vraćati starim diskusijama, to je začarani krug u kojem naš klub ispašta.
treba pljuvati i misimovica i amara sve dok zbog njih klub ispasta dok ima osoba koje ce pljuvati jedne druge za neki vlastiti cilj i sicar a klub propada i propada . Raja ne pljuje jednog i drugog sto ih mrze nego sto njihove rasprave i njihovih poltrona unistise klub i to boli vise nego ista

A sto se tice cerica djela pa riječi kad vidimo neki konkretan rezultat od njega ja cu prvi reci svaka čast ljudino do tada neka zapne rukave i umanji suplju

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 03 feb 2021, 11:08

Ma ne treba pljuvati ba @robuste, trebamo jednom za sva vremena prestati s tom pričom. Jedan od razloga zašto su ljudi okrenuli leđa Želji je to tjeranje. Toliko ljudi smo potrošili za sve ove godine da to nije normalno.

Činjenica je da je svaka uprava ostavljaja dugove. Neki više neki manje. Neki zbog neznanja a neki zbog bahatosti. Isto tako je činjenica da je svaka uprava imala neke dobre stvari.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 03 feb 2021, 11:09

Covjek ne govori o kritikama u vezi sa necijom igrom,vodjenjem tima ili nekim desavanjima za koje mnogi od nas mogu uputiti i kritiku i nezadovjstvo.
Ovdije se govorimo kritikama o kojim mi bas i nemamo puno pojma. Nikad vise kao sada,navijaci se bave svime i svacim oko kluba i znaju sve zivo.
Ti kad citas nase geneijalce,to su sve fudbalski pedagozi,fudbalski znalci,ekonomski strucnjaci i analiticari,pravni eksperti,uspijesni poduzetnici i privatnici....
A kada treba konkretne stvari da se rade,nidje nikoga.
Kad jedan navijac treba da pomogne svom klubu,tako sto ce doci na tekmu,nas dodje 3000. Kad treba kupiti clansku ima nas 2000 aktivni. Kad treba kupiti dres,on je skup.
Kad treba akciju neku napraviti,jer nema gledalaca zbog virusa. E onda ne moze vecina jer ih je Korona sjebala. Kad se pojedinim kaze da se ukljuce i pomognu,smeta im neko drugi. Kad dodje neko da radi,onda je ublehas. Pa sta hocemo onda koje picke materine.
Kakvi smo mi,takav nam je i klub. Kad smo bi svi ko jedan, onda se to vidjelo. Kad pozivas na slogu i jednistvo,**** to merhametli stanje,daj investitora, kad se razmislja o prodaji pomocnog,**** to lopovi prodaju imovinu. Kad se krene sa pricom o ulaganjima investitora,onda je ovaj Del Boj.
Ja kad udjem na temu,toliko je teska i mucna situacija,da mi lakse pada da se sa zenom svadjam i da me **** u zdrav mozak svaki dan,jer me ovdije **** 500 zena svojim sranjima.
I kad se jos povrh svega nadje grupica duhovitih insajdera pa ti dodatno sjebe i ono malo vjere u jakog Zelju,nije ni cudo sto bi tjerali i mijenjali svaki 5 dana.
Mi se furamo da smo sila,aramada navijaca. I bili smo,ali gdje smo sad.
Evo ja prvi nisam bas u sjajnoj finansiskoj situaciji. Zena prima pola plate jer radi pola radnog vremena. Blizanci,sve mi duplo treba. Pa bi svake sedmice u mjesecu mogao odvojiti 10 KM za tu neku **** imaginarnu kartu,pa ako nas nema u cijelom svijetu 10000,koji bi mogli to raditi da pomognemo klubu,onda ko nas **** i treba nas ugasit ili da budemo u rangu Pofalickog pa de se furamo.
Puni smo price Zeljo je nas,nikom te nedamo. A nista konkretno ne radimo da to dokazemo. A hocemo mnogo toga. Hocemo titule,grupne faze,cekamo neko cudo da se desi. Necemo jedni sa drugima,ili zbog nekog tamo.
Ali bi da kritikujemo,ali bi da budemo sluge pojedinaca. Nikad ali nikad navijaci nisu ovoliko srali,kao sad.
To jest posljedica sad sto svakonima net i moze da se krije iza nekog nicka,prosipa suplju i demagogiju,glumi flegmane i pametnjakovice,a u sustini svi prdimo kurcu,nit sta konkretno radimo,osim sto gubimo vrijeme i nerviramo se.
Nismo Zeljini,Zeljo je Vas,eto tako se ponasamo svi.

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 03 feb 2021, 11:31

Pa i kritikuje ili hvali tih par hiljada sto su uvijek uz klub.. Ostale boli racku, "navijaju" za klubove iz liga petice..
Pročepit će negdje.

BarbareZeljin
Kontakt:

Post Postao/la BarbareZeljin » 03 feb 2021, 11:42

MojaMalenkost je napisao/la:
03 feb 2021, 11:31
Pa i kritikuje iili hvali tih par hiljada sto su uvijek uz klub.. Ostale boli racku, "navijaju" za klubove iz liga petice..
Sta to znaci konkretno za klub. Nije problem kritika stvari koje svaki navijac je sklon da kritikuje. Ovdije se radi o kritikama o kojim vecina pojma nema ali bitno da se sere. E za te stvari te pitam. Sta konkretno od tih kritika ima klub.
Sto kriticari ne poduzmu i ne ponude bolje. Sto se ne ukljuce. Sto ne rade sve sto je u njihovoj moci da pomognu ako su uz klub.
Mene zaboli ko mi vodi klub. Da je sad opet Misimovic tu,ja bi ovo isto napisao. Ja sam najvise para dao klubu dok je on bio predsjednik.
Ja sam nedavno ovdije pozivao da napravino akcije 10000 navijaca da svako da minimum 10 km sedmicno da pomognemo.
Niko ni habera,par ljudi reklo Korona je nema narod para.
Pa Korona je svima,u svakom segmentu. Nije poenta ako neko ne moze,dace neko ko moze,poenta je da smo tu jedni za druge. ( neko ce dati 1 KM a neko 100 KM )Poenta je zelja da pomognes ,da das svoj doprinos. Pa onda seri do mile volje. Vecih neradnika a vecih pametnjakovica i pljuvaca od nas Bosanaca ja u zivotu nisam vidio.
Zato te pitam sta konkretno znace te kritike. Da bi se eto nako sralo brate.
Mozemo mi srati do sutra,ali to nam nece pomoci ako svako od nas neda svoj doprinos.
Miis da ce investitor doci dati pare a da mi radimo ko do sad. Hoce ali u kurcu.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 feb 2021, 11:48

MrkiMedo je napisao/la:
03 feb 2021, 09:48
Nisu problem kritike, ali ko ovdje kritikuje? Pa nije valjda da je kritika napisati Veseli muflonu, Amar pojma nema ili sta slicno :D
Kad Zeljo prestane biti od financijske koristi pojedincima i kad se igracima isplati sve i krene se isplacivati redovno, oni ce igrati kao i u prvih pet utakmica. Ali s obzirom da iz uprave ne znaju doci do para, a meni se cini da se tu nije previse promjenilo na skupstini, nama ce isto biti do kraja sezone.
Tek kad se dodje do para, onda ce Amar morati sjesti i skontati da spor vezni red ne moze proci ni na igrici
Mozes mi objasniti kako je u Misketovo vrijeme svaka isplata bila u minut, a igraci igrali ko prebijene macke po terenu?
Izgubili dobijenu titulu, 5 poraza u nizu, na Grbavici te derne Gosk, Zvijezda09 itd itd.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 03 feb 2021, 11:49

SudoHusika je napisao/la:
03 feb 2021, 10:49

Vedrana i ekipu niko nije podrzao, to smo se mi obicni smrtnici nadali, veliki Zeljovci i glavonje su zaustavili i nisu dali podrsku.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

UBIPITAR
Kontakt:

Post Postao/la UBIPITAR » 03 feb 2021, 12:51

wolfie je napisao/la:
03 feb 2021, 10:53
Može i članska,nije problem ;)
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 feb 2021, 12:55

Ma bezveze se peglate, svijest navijača se ne može promiijeniti. Mislim i na one na koje ciljate svojim postovima od sinoć.

Prvo, forumi su struktuisani tako da svako se može registrovat i dati svoje mišljenje. Drugo, rekao bih da forumaši više prate dešavanja u klubu nego onaj obični navijač sa facebook stranice Želje kojim je jedini izvor informisanja zvanična stranica ili možda poneki portal ali i ti portali ne pišu o stanju u klubu, kao što mi ovdje pišemo.

Na ovoj temi ipak objavimo sve moguće što se pojavi na internetu u vezi Želje, pišemo jedni drugima u privatne poruke neke stvari koje nisu za javnih foruma i slično. Dakle samim sadržajem na forumu proširuju se i interesi navijača, gdje zeleni teren nije jedina stvar koja ga interesuje zbog tipa informacija koji je izložen svaki dan ovdje.

Isto tako i oni navijači nebitno pišu li ili ne pišu na forumu, a upućeni su, također pokazuju iste interese kao i neki forumaš jer su upućeni na osnovu toga što zapitkuju o stanju u klubu neku osobu koju poznaju iz kluba lupam Amara, ili nekog igrača ili nekog člana uprave npr.

Onda to zapravo pokazuje da je pattern isti između forumaša koji će pitat drugog upućenog forumaša o situaciju u klubu i onih koji ovdje govore da forumaši se ne trebaju petljat u lupam finansije kluba, a isti ti zapitkuju ljude iz kluba ili one bliske klubu o situaciji u klubu.

2021. je godina i svijest navijača se promjenilo u odnosu na koncept koji pojedini idealiziraju. Ok i ja podržavam to kupi člansku, kupi sezonsku, kupi u fan shopu itd. Ali fazon današnjeg fudbala je da se klubovi sve više zbližavaju s navijačima gdje navijači sada svuda u svijetu gledaju finansijske izvještaje svojih klubova, ili što su sada počeli raditi klubovi da se snima kroz jednu sezonu sve što se dešava u svlačionici i ostalim sektorima kluba pa čak i ono najgore i onda se napravi dokumentarac od tog video materijala da bi navijači vidjeli šta se dešava u klubu, da bi vidjeli kako se igrači i zaposleni u klubu ponašaju i samim da se klub zbliži s navijačima kao dio trenda današnjeg fudbala.

Samim tim i navijač se osjeti kao dio kluba. Ali mi smo ovdje još uvijek konzervativni gdje ti i dan danas govore "šta ti imaš pričat o finansijama kluba, šta tebe zanima što se dešava u svlačionici, tvoje je da šutiš i kupiš kartu". Na nečiju žalost to je prošlost i tako više nikada neće biti.

1985. godine i navijača Bayerna i Reala i Želje i Dinamo Kyeva je bolio qrac ko je u klubu i kakve su finansije naprimjer. Danas bukvalno postoje internet zajednice na kojim se do najmanjih detalja analiziraju finansije klubova jer navijači žele da su više involvirani u svoje klubove nego ranije. Meni je to iskreno prirodno i normalan razvoj navijačke svijesti uporedo s razvojem fudbala i tehnologija zbog čijeg je razvoja i došlo.

Na kraju krajeva, forumi i služe za to de sere i uvijek se sralo na forumima. Ovo je neka vrsta svaštare da pričamo o svemu i gdje nam ne trebaju forumski policajci koji će nam tražiti UEFA trenerske licence da bi mi mogli raspravljati o fudbalu na forumu. Ako je tako hajmo ukinut forum, jer niko od nas onda nema prava pričati o fudbalu. Pogotovo mislim na što skaču za vrat ako napišeš nešto negativno jer doživljavaju to kao napad na određene persone iz prošlosti ili sadašnjosti kluba. Kome se ne sviđa, nek' ne čita forume.

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 03 feb 2021, 12:55

UBIPITAR je napisao/la:
03 feb 2021, 12:51
wolfie je napisao/la:
03 feb 2021, 10:53
Može i članska,nije problem ;)
Naravno da može! I članska i godišnje i artikli iz fan shopa i gostovanja. :bih:
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 03 feb 2021, 13:03

bhsport je napisao/la:
03 feb 2021, 11:48
MrkiMedo je napisao/la:
03 feb 2021, 09:48
Nisu problem kritike, ali ko ovdje kritikuje? Pa nije valjda da je kritika napisati Veseli muflonu, Amar pojma nema ili sta slicno :D
Kad Zeljo prestane biti od financijske koristi pojedincima i kad se igracima isplati sve i krene se isplacivati redovno, oni ce igrati kao i u prvih pet utakmica. Ali s obzirom da iz uprave ne znaju doci do para, a meni se cini da se tu nije previse promjenilo na skupstini, nama ce isto biti do kraja sezone.
Tek kad se dodje do para, onda ce Amar morati sjesti i skontati da spor vezni red ne moze proci ni na igrici
Mozes mi objasniti kako je u Misketovo vrijeme svaka isplata bila u minut, a igraci igrali ko prebijene macke po terenu?
Izgubili dobijenu titulu, 5 poraza u nizu, na Grbavici te derne Gosk, Zvijezda09 itd itd.
Ne mogu, ni ja ih ne kontam iskreno. Nikad mi nece biti jasno da smo dvije titule na onakav nacin ispusili. Pare sigurno nisu bile problem, ali je bilo drugih stvari koje su se gurale pod tepih pa na kraju sezone pukne sve. To je moje misljenje.
Sad je do para i to me ne moze niko ubjediti u suprotno. Prvih 4-5 utakmica smo bili top. Onda se desio Izrael, korona i tu je ocito pukla ljubav izmedju igraca i strucnog staba, strucnog staba i uprave i igraca i uprave.
Da smo mi imali i da imamo bolju i sposobniju upravu, imali bi 50% manje problema i bili bi 5-6 bodova bolji na tabeli. Sad u drugom dijelu opet imamo dobru sansu jer je ostao kostur ekipe, znaju se vec odavno i znaju dobro igrati kad hoce. Ostalo je na upravi, skupstini, Amaru i boli me tuki kome da im obezbjede plate i premije. Ako se slucajno dugovanja ne rijese do derbija, tu gubimo i tu nam je i kraj za ovu sezonu

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 03 feb 2021, 13:06

Opet ista prica,Misimovic i Amar,opet nema ZELJE...

Pa ima li kakva tema da se svadjate tamo ,ovo je smor citati..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 03 feb 2021, 13:14

BarbareZeljin je napisao/la:
03 feb 2021, 11:42
03 feb 2021, 11:31
Pa i kritikuje iili hvali tih par hiljada sto su uvijek uz klub.. Ostale boli racku, "navijaju" za klubove iz liga petice..
Sta to znaci konkretno za klub. Nije problem kritika stvari koje svaki navijac je sklon da kritikuje. Ovdije se radi o kritikama o kojim vecina pojma nema ali bitno da se sere. E za te stvari te pitam. Sta konkretno od tih kritika ima klub.
Sto kriticari ne poduzmu i ne ponude bolje. Sto se ne ukljuce. Sto ne rade sve sto je u njihovoj moci da pomognu ako su uz klub.
Mene zaboli ko mi vodi klub. Da je sad opet Misimovic tu,ja bi ovo isto napisao. Ja sam najvise para dao klubu dok je on bio predsjednik.
Ja sam nedavno ovdije pozivao da napravino akcije 10000 navijaca da svako da minimum 10 km sedmicno da pomognemo.
Niko ni habera,par ljudi reklo Korona je nema narod para.
Pa Korona je svima,u svakom segmentu. Nije poenta ako neko ne moze,dace neko ko moze,poenta je da smo tu jedni za druge. ( neko ce dati 1 KM a neko 100 KM )Poenta je zelja da pomognes ,da das svoj doprinos. Pa onda seri do mile volje. Vecih neradnika a vecih pametnjakovica i pljuvaca od nas Bosanaca ja u zivotu nisam vidio.
Zato te pitam sta konkretno znace te kritike. Da bi se eto nako sralo brate.
Mozemo mi srati do sutra,ali to nam nece pomoci ako svako od nas neda svoj doprinos.
Miis da ce investitor doci dati pare a da mi radimo ko do sad. Hoce ali u kurcu.
Zna se sta je posao navijaca, a sta ljudi koji vode klub.. Navijaci su izasli u susret klubu uvijek kada je klub pokrenuo nesto konkretno i izasli bi opet kada bi se stvorili preduslovi.. Posao navijaca je da plate clanarinu i da posjecuju utakmice. Po broju clanova i uobicajenoj posjeti vidimo koliko pravih navijaca imamo. Ostalo su simpatizeri koji o klubu ne razmisljaju osim kada dodju evropske tekme i derbiji.. Zasto nas malo ima je kompleksno pitanje, a jedan od odgovora je los rad klupskih struktura.. Kada bi se napravio sistem i preduslovi da navijaci, svako po svojim mogucnostima, investiraju u klub siguran sam da bi se dosta raje odazvalo, ali daj pravu i konkretnu ideju, a ne neku koja izgleda kao skupljanje milostinje.. Da bi se ti preduslovi mogli ispuniti, potrebno je imati ljude u klubu koji su sposobni i kojima ce navijaci vjerovati, te koji ce biti maksimalno transparentni..

Evo ti si kao navijac dao jedan prijedlog. Kako mislis taj prijedlog sprovesti u djelo? Daj konkretan modus koji ce razmotriti i odobriti ljudi u klubu, pa cemo tek tad moci analizirati koliko su navijaci spremni ili nisu da pomognu klubu i da aktivno ucestvuju u njegovom razvoju.. Ja sam uvjeran da je masa navijaca spremna ucestvovati kada bi bila jasna i kvalitetno razradjena ideja i vizija.. Evo ja cu prvi, onoliko koliko mogu..

Sto se tice kritika klub nema koristi i tu se slazem, ali jos manje ima koristi od sutnje i zatvaranja ociju.. Da ima pameti koliko je nema sve upravljacke strukture bi izvlacile pouke i osluskivale javno mnijenje jer koliko znam klub postoji radi navijaca, bar bi trebao da postoji u uslovima po kojima danas funkcionisemo..

I na kraju krajeva ne kritikuje se klub vec ljudi koji lose rade svoj posao u klubu.. I to se kritikuju na forumu, a forum je mjesto gdje se iznose misljenja, pa kakva god da su ona.. Kriticari trenutno imaju argumentaciju na svojoj strani..
Pročepit će negdje.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 feb 2021, 13:22

Evo ono što smo jučer pričali i Miletić izjavio da nam je nadolazeća utakmica s pitarima prebitna tj. ukoliko pobjedimo sve nam se otvara. A u suprotnom nam je...

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 03 feb 2021, 13:26

Derbi kao derbi je nepoznanica bez obzira kakva je situacija.. Cesto je prolazio bolje onaj ko je ulazio hladnije glave u utakmicu.. Tu je X najblizi..
Pročepit će negdje.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 03 feb 2021, 13:30

03 feb 2021, 13:26
Derbi kao derbi je nepoznanica bez obzira kakva je situacija.. Cesto je prolazio bolje onaj ko je ulazio hladnije glave u utakmicu.. Tu je X najblizi..
Da ali ovaj će nam biti prebitan iz više razloga.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, Lekqqq1921, lexluthor, N3R3D, Orvel i 53 gosta.