Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Serie A
Razlika po meni je sto je Inter iskreirao par akcija iz kojih se nesto moglo, a realno Juventus nije bas to odradio. Posebno mislim na akcija za Darmiana. Kasnije je jos bilo par solidnih ubacaka, prilika Sancheza, falilo je Interu lucidnosti.
Prvi gol je stvarno nepotrebna reakcija Younga, covjek u 5-ercu, iako dolje lopta na mjesto zlocina, prije ce golman pokupiti nego suigrac zabiti gol.
Drugi gol je greska koja se nije desila ove sezone.
Rezultat je takav kakav je, tu se ne moze promjeniti nista, mada bude li Inter u drugoj tekmi na nivou, jer ovo veceras je daleko ispod nivoa a Juventus ovakav, mislim da mozemo stici do pobjede s 2 razlike.
U zadnji 30 godina Inter je 4 puta dobio Juventus sa rezultatom koji mu odgovara u revansu, a ukupno 6 puta u tom periodu (u Torinu). Znaci kada i dobiju to bude sa puno golova ima nade
Svako 5 godina Inter slavi u Torinu u prosjeku 

Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 02 feb 2021, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Juventinisimo
- Kontakt:
Dugo vremena se gluplji penal nije napravio...lopta ide na tribine, a sivonja, vuce li vuce... 

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja ne vjerujem koliko je samo Eriksen postao los igrac, trenutno ne znam da li je i za Serie B.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Čovjek bio igrač utakmice u zadnje 2 utakmice (protiv Beneventa i Milana) a včrs ušao u 80' i odjednom je za Serije B? Onda je Arthur za Serije C ako ćemo tako, dobre utakmice nije vidio još od Barcinih dana.BuffonGigi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:11Ja ne vjerujem koliko je samo Eriksen postao los igrac, trenutno ne znam da li je i za Serie B.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ima se i ovaj "podmladjeni" Juventus jos hljeba najest da nauce iznijeti loptu i stresti kontru protiv ekipe koja je kompletna u dubokom presingu. Ako to Pirlo uspije, bice krvava druga polusezona.
Po meni ce inter manje bodova prosuti nego milan, djeluje mi da imaju vise igraca. Iako je milan bolji u zavrsnici, u manje sansi daju golove.
Po meni ce inter manje bodova prosuti nego milan, djeluje mi da imaju vise igraca. Iako je milan bolji u zavrsnici, u manje sansi daju golove.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kakav ba igrac utakmice protiv Milana, radi slobodnjaka? Jel ti lazes mene ili sebe?Biscione je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:14Čovjek bio igrač utakmice u zadnje 2 utakmice (protiv Beneventa i Milana) a včrs ušao u 80' i odjednom je za Serije B? Onda je Arthur za Serije C ako ćemo tako, dobre utakmice nije vidio još od Barcinih dana.BuffonGigi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:11Ja ne vjerujem koliko je samo Eriksen postao los igrac, trenutno ne znam da li je i za Serie B.
Nije radi slobodnjaka nego radi pobjedničkog gola u posljednjoj minuti. Čovjek ušao s klupe i uradio ono što drugi nisu mogli. Ako to nije definicija igrača utakmice onda ne znam kakva je?BuffonGigi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:24Kakav ba igrac utakmice protiv Milana, radi slobodnjaka? Jel ti lazes mene ili sebe?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Conte i u 2021 ide na skraćene kornere, pokažite interistima naše postove iz 2013 godine. 
Ali klaun Handanovic ima obraza da napada Juana na zemlji zbogasamo njemu vidljive simulacije, šteta što nije Chiellini bio tu da ga našamara.

Ali klaun Handanovic ima obraza da napada Juana na zemlji zbogasamo njemu vidljive simulacije, šteta što nije Chiellini bio tu da ga našamara.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 feb 2021, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
Biscione je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:33Nije radi slobodnjaka nego radi pobjedničkog gola u posljednjoj minuti. Čovjek ušao s klupe i uradio ono što drugi nisu mogli. Ako to nije definicija igrača utakmice onda ne znam kakva je?BuffonGigi je napisao/la: ↑02 feb 2021, 23:24Kakav ba igrac utakmice protiv Milana, radi slobodnjaka? Jel ti lazes mene ili sebe?

- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja vam fino govorim...interista vidi sto niko ne vidi...
Nadam se da su vidjeli danas, kad Ronaldo "pocera", svi se u odbrani saseru ko grlice..
Nadam se da su vidjeli danas, kad Ronaldo "pocera", svi se u odbrani saseru ko grlice..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Nisam gledao ali ne sumnjam da je penal regularan
Inace Juveu se uvijek sviraju "bitni" penali, polufinala i finala i tako to. Ovo se ne moze oprat nikako.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- BuffonGigi
- Kontakt:
Sto nisi gledao, preklapao ti se termin sa turskim serijama?
- FabioParatici

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
Kako ne znas. Pa morao te voditi u obdaniste.BuffonGigi je napisao/la: ↑03 feb 2021, 07:52Sto nisi gledao, preklapao ti se termin sa turskim serijama?
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Beduin
- Kontakt:
Kulusevski me je ponovo sinoc fascinirao svojom igrom, vidi se da je momak najbolji mladi igrac i da napreduje iz minute u minutu, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nista se nije promijenilo, i dalje vise gledate Juve nego klubove za koje navijate 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.