FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KANA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KANA » 02 feb 2021, 23:26

Sta je tebi tu cirkus colorado? I sta tu ima smjesno.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 02 feb 2021, 23:28

KANA je napisao/la:
02 feb 2021, 23:26
Ma pusti Kana, nemoj trošiti vrijeme i živce
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 02 feb 2021, 23:30

UBIPITAR je napisao/la:
02 feb 2021, 23:03
VeteranSA je napisao/la:
02 feb 2021, 20:02
Ne brani ga @Kana života ti. Nismo kratke pameti, na skupštini je održao govor, i svi znamo šta je rekao. Ako je poduzeto sve da se uđe u klub, jer je bilo nezadovoljstvo zbog "hrpe betona" drugog mjesta i osvojenog kupa, šta je iznad toga? Opravdanja nema, ako se titula ne uzme (a neće po meni je i Europa upitna) noga ba da si mi iz oka ispo. A svakako se ovaj Amar nije sreo u životu sa onim prije 10 godina.
Veoma ste kratke pameti,to što niko nije htio biti trener Želje pa nabasali na Krčmu,pa pobježe ubrzo( kao i oni dezerteri pa rekoše Osim ih otjerao),pa uvališe jadnog Odu onako bolesnog,na tribinama 1500 ljudi na tom finalu kupa,skršili 16 miliona u 2.5 godine,ostavili odron od ekipe,debakl u omladinskoj školi,poremećene odnose unutar kluba,muriju na treningu,suspenzije igrača,generalnog sponzora kome mi plaćamo,5 poraza za redom,bahatost i tako redom do sutra.
Imali ste skupštinu,ako vam se ne sviđa,trebali ste skupiti ljude(kojih neeejmaa)iznijeti plan i program(kojeg neeejmaas)proĆerati ove,donijeti milionče ojra i uhvatiti se posla.
Kakva plaćenička retorika. :rol: :rol: :rol:
Zadnja izmjena: wolfie, dana/u 02 feb 2021, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 02 feb 2021, 23:31

UBIPITAR je napisao/la:
VeteranSA je napisao/la:
Ne brani ga @Kana života ti. Nismo kratke pameti, na skupštini je održao govor, i svi znamo šta je rekao. Ako je poduzeto sve da se uđe u klub, jer je bilo nezadovoljstvo zbog "hrpe betona" drugog mjesta i osvojenog kupa, šta je iznad toga? Opravdanja nema, ako se titula ne uzme (a neće po meni je i Europa upitna) noga ba da si mi iz oka ispo. A svakako se ovaj Amar nije sreo u životu sa onim prije 10 godina.
Veoma ste kratke pameti,to što niko nije htio biti trener Želje pa nabasali na Krčmu,pa pobježe ubrzo( kao i oni dezerteri pa rekoše Osim ih otjerao),pa uvališe jadnog Odu onako bolesnog,na tribinama 1500 ljudi na tom finalu kupa,skršili 16 miliona u 2.5 godine,ostavili odron od ekipe,debakl u omladinskoj školi,poremećene odnose unutar kluba,muriju na treningu,suspenzije igrača,generalnog sponzora kome mi plaćamo,5 poraza za redom,bahatost i tako redom do sutra.
Imali ste skupštinu,ako vam se ne sviđa,trebali ste skupiti ljude(kojih neeejmaa)iznijeti plan i program(kojeg neeejmaas)proĆerati ove,donijeti milionče ojra i uhvatiti se posla.
:thumbup:

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 feb 2021, 23:33

KANA je napisao/la:
smije se proslima a i ovo sad je isto **** samo drugacije upakovano sta je po meni cirkus colorado
- op koji je na ocajnim granama
- nedefiniran marketinški odjel u najmanju ruku
- minimalan i skoro nikakav pronalazak novih sponzora
- nemanje kratkorocne i dugorocne strategije razvoja
- zapostavljeno održavanje stadiona (neplacanje albi )

a sto se tice novog prezidentea moze lik pricati borbene na kraju se samo gleda ostvareni rad kad njegova prica pocne donositi neke konkretne stvari od tada ce imati moju podršku sve do tada nema je

a sta je smijesno vise smo obolili od svih likova koji uzdizu jedne pljuju druge da smo indijska sapunica sa 800 epizoda do sada bi se prica izlizala svako svoj nerad pravda sa pljuvanjem drugih ;)

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 02 feb 2021, 23:33

Al čuj donesite milion eura i tjerajte. :urnebes: :urnebes: :urnebes:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 feb 2021, 23:36

Robust je napisao/la:
02 feb 2021, 23:33
KANA je napisao/la:
smije se proslima a i ovo sad je isto **** samo drugacije upakovano sta je po meni cirkus colorado
- op koji je na ocajnim granama
- nedefiniran marketinški odjel u najmanju ruku
- minimalan i skoro nikakav pronalazak novih sponzora
- nemanje kratkorocne i dugorocne strategije razvoja
- zapostavljeno održavanje stadiona (neplacanje albi )

a sto se tice novog prezidentea moze lik pricati borbene na kraju se samo gleda ostvareni rad kad njegova prica pocne donositi neke konkretne stvari od tada ce imati moju podršku sve do tada nema je

a sta je smijesno vise smo obolili od svih likova koji uzdizu jedne pljuju druge da smo indijska sapunica sa 800 epizoda do sada bi se prica izlizala svako svoj nerad pravda sa pljuvanjem drugih ;)
Brate ,pa ti budi pametan **** podjele i vracanje na prosle ,evo dokle nas je sve ovo dovelo .

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 feb 2021, 23:37

wolfie je napisao/la:

slika

odlazi amare hahahaha :urnebes: :mrgreen:
koji je lik placenik moj tebra al on ima jednu pozitivnu stvar ne osjeti ovu zimu koliko duboko planinari

@KANA ma ne gumo ove vise botovske price uzdizi jedne pljuj druge a vrtimo se deset godina u krug
Zadnja izmjena: Robust, dana/u 02 feb 2021, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 02 feb 2021, 23:38

wolfie je napisao/la:
Puno priče pojedinaca a nista konkretno u rangu onih koji nisu smjeli doci na primopredaju skupštine i onda se nađu pametovati, a ustvari jos gori od

ovih sada da ne spominjem najgoru upravu u historiji kluba, nad cijim potezima su pojedinci svrsavali zato sto su otkrili i nasli sredstvo za ciscenje

stolica, mnogo je toga druze nizbrdo krenulo od njih, da ne spomnjem odnose između nas samih i podjele

wolfie
Kontakt:

Post Postao/la wolfie » 02 feb 2021, 23:40

SSR je napisao/la:
02 feb 2021, 23:38
wolfie je napisao/la:
Puno priče pojedinaca a nista konkretno u rangu onih koji nisu smjeli doci na primopredaju skupštine i onda se nađu pametovati, a ustvari jos gori od

ovih sada da ne spominjem najgoru upravu u historiji kluba, nad cijim potezima su pojedinci svrsavali zato sto su otkrili i nasli sredstvo za ciscenje

stolica, mnogo je toga druze nizbrdo krenulo od njih, da ne spomnjem odnose između nas samih i podjele
Ma mani mi se priče o prošlima, nećeš me u to uvući jer su i meni išli na kuratz, ali znaš šta legendice moja, da su najgori na svijetu, za ove koji prodefilovaše kroz klub u 3 godine su prekucali igricu!

Što ti nisi konkretno nešto radio kad su se prošli tjerali nego si laprdao po forumu i psovao okolo?

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 02 feb 2021, 23:41

UBIPITAR je napisao/la:
VeteranSA je napisao/la:
Odron od ekipe? Pola igraca je Amar ostavio i koristio i koristi jos. Trenutna je puno gora ekipa. Ali imamo boljeg trenera.
Kakvi su sad odnosi u klubu?
Oko kluba su gori nego tad.
Za bahatost se slazem,prvi kad aam vidio Amarov nastuo mislio sam da neki ljudi stoje iza njega. Onda se desi da ti koje je doveo i koje ti branis, ne znaju **** uplatnicu ispuniti i jos ne vide da su oni i samo oni krivi.
To da se desilo bilo kome,a da nema Amara.Od cistacice do predsjednika svi bi izletili.Ovako se presutili.
Ti odnosi sa medijima,bolji su nego sad.Rat se odnosi na ovaj placenicki portal,koji je broj jedan neprijatelj Zelje.Znam sta su pisali i sta pisu..
Za tjeranje trenera se slazem,do ovih 16 miliona, 16 mil kuraca..
Trenutno ta struktura je sci fi za ovu i bilo koju prije.

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 02 feb 2021, 23:48

wolfie je napisao/la:
02 feb 2021, 23:40
SSR je napisao/la:
02 feb 2021, 23:38
wolfie je napisao/la:

Ma mani mi se priče o prošlima, nećeš me u to uvući jer su i meni išli na kuratz, ali znaš šta legendice moja, da su najgori na svijetu, za ove koji prodefilovaše kroz klub u 3 godine su prekucali igricu!

Što ti nisi konkretno nešto radio kad su se prošli tjerali nego si laprdao po forumu i psovao okolo?
Ti odgovaras i pises o proslim i sadasnjim i ja ti na to repliciram, ne pokusavam ja nista bruda moj :lol:

Ovi nisu ima 16 miliona na rasploaganju kao oni kreni od toga

Ovi nisu prokockali dvije titule, mijenjali trenere ko na traci i talili se sa menadzerima pa dovodili krš igrace nad kojima se bacala drkica po

zahtjevu

Ovi nisu zavadili i podijelili nego su preuzeli minus i dubiozu koja se krila i presucivala pa kada se uslo u klub i vidjelo havarija

Ja nemam sta da uradim mogu svake godine uplatiti clansku i sezonsku koliko mi prilike odzvoljavaju potrositi nesto u fan shopu i biti navijač

nemam ni ljude ni sredstva ni mogucnosti da nesto predlozim kazem ili pogotovo nesto uradim ja sam ipak samo navijač e sad kako ko nismo svi

isti niti se predstavljamo tako po forumima ima nas svakakvih ovakih i onakih bivsih i sadasnjih i tako dalje

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 02 feb 2021, 23:51

Brata mi mog ja ne vjerujem sta citam :facepalm: nakon tri godine jos uvijek prica ciji je Babo jaci :puke: bas ne mogu da vjerujem ode brat odmoriti

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 02 feb 2021, 23:58

pa moglo bi se reci i ovi su za skoro tri godine spucali blizu osam miliona i nabili dodatnog duga prema poreznoj i dobavljacima sam Amar u podastu cinicno rece o dugu prema Albi kao da je to meeh i ima budala koje ce platiti da tako prica za npr svoj racun od toplana drugacije bi se postavio i na kraju kako ih to pravi boljima od prethodnika kad je ista njesra drugo pakovanje cak i gore zbog dodatnih dugova

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 02 feb 2021, 23:59

KANA je napisao/la:
02 feb 2021, 23:51
Brata mi mog ja ne vjerujem sta citam :facepalm: nakon tri godine jos uvijek prica ciji je Babo jaci :puke: bas ne mogu da vjerujem ode brat odmoriti

slika

Ne idi, tek se pocelo zakuhavati.. :mrgreen:

TheManiacs1921
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs1921 » 03 feb 2021, 00:09

Sto @KANA kaže , amar je nas najtrofejniji trener , on je zaslužan za sve naše uspjehe i ne trebamo reci ništa loše o njemu . Isto tako ni za misimovica jer je dosta pomogao u infrastrukturi . Ono sto je činjenica je da trenutno nemamo i nismo u mogućnosti dovesti bolje igrače . Ja sam siguran kada bi im se sve isplatilo sto se duguje da bi igrali perfektan fudbal kao sto je to bio slučaj u prva 4 kola . Trebamo se nadat i vjerovat da će sadašnji predsjednik obezbjediti isplatu dugova prema igračima do početka sezone . U suštini niko drugi se nije javio za tu poziciju osim cerica tako da nismo mogli birat. Možemo samo sacekat da vidimo da li će uspjeti ostvariti rezultate i da li će krenuti na bolje jer očigledno na gore ne moze. Nek isplati igrače svi ćemo biti prezadovoljni . Braćo , moramo biti složni i vjerovati u bolje sutra . BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION !

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 feb 2021, 00:11

na kraju balade sve dok ne bude domacinskog upravljanja i brigom da je svaki racun placen niko od ne bi trebao imati podrsku u klubu makar to i Amar bio jer trenutno nemamo sportskog uspjeha a i kopamo raku klubu i narucujemo hodzu da uci jasin
kad se sve bude plaćalo na vrijeme od plata do dobavljaca bice nesto od nas do tada ce biti cije gov.no manje mirise

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 03 feb 2021, 00:14

TheManiacs1921 je napisao/la:
03 feb 2021, 00:09
Sto @KANA kaže , amar je nas najtrofejniji trener , on je zaslužan za sve naše uspjehe i ne trebamo reci ništa loše o njemu . Isto tako ni za misimovica jer je dosta pomogao u infrastrukturi . Ono sto je činjenica je da trenutno nemamo i nismo u mogućnosti dovesti bolje igrače . Ja sam siguran kada bi im se sve isplatilo sto se duguje da bi igrali perfektan fudbal kao sto je to bio slučaj u prva 4 kola . Trebamo se nadat i vjerovat da će sadašnji predsjednik obezbjediti isplatu dugova prema igračima do početka sezone . U suštini niko drugi se nije javio za tu poziciju osim cerica tako da nismo mogli birat. Možemo samo sacekat da vidimo da li će uspjeti ostvariti rezultate i da li će krenuti na bolje jer očigledno na gore ne moze. Nek isplati igrače svi ćemo biti prezadovoljni . Braćo , moramo biti složni i vjerovati u bolje sutra . BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION !
Slican post pisao pa vidim tvoj pa ga obrišem

Napisao si poentu svega nemam sta ni da doddam ni da oduzmem :salut:

BIĆE ŽELJO OPET ŠAMPION !

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 03 feb 2021, 00:21

Da nema ovih ekstremnih zaljubljenika i jednog i drugog yve bi bilo lakse. Dok nas sa jedne strane truju "niste zadovoljnj kupom i drugim mjesto",a sa druge "20mil u tri godine", nema nama hajra.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 feb 2021, 00:24

wolfie je napisao/la:

:rol: :rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, Orvel, ristagrad, ritam21 i 43 gosta.