English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Nedostaju mi utakmice Bayern Arsenal
- Chapman1886
- Kontakt:
A ono kad skontaš da alison beker ima više grešaka od lene

Samo Sloboda | COYG
kuknjavaChapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:47A ono kad skontaš da alison beker ima više grešaka od lene![]()
![]()
![]()
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Nema veze s ovim penalom, ali sto se tice novog pravila prije se davao crveni za svaki start ako si zadnji igrac odbrane i penal. Po novim pravilima ako uletis klizeci na loptu napravis faul ide zuti i penal. Ukoliko nisi blizu lopte i jedina namjera je da sprijecis gol crveni i penal. Recimo da je Luiz imao namjeru da napravi ovaj mali hinjski faul bio bi crveni i penal bez obzira koliko blag faul bio. Ovdje on realno nije ni znao da je napravio faul, ali je postojao taj kontakt slicno kao Pogba nedavno.
Penal i zuti je ovdje trebao dosuditi. Zasto crveni ne vjerujem da ce znati objasniti.
Penal i zuti je ovdje trebao dosuditi. Zasto crveni ne vjerujem da ce znati objasniti.
Cuva Bog Zelju svog!
Taman kad pomislis mozda se vracaju, oni se vrate u realnost

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nakon vas nažalost, samo vi možete posisati cuclu od Šefilda na Old Trafordu kao vodeći na tabeli, u vašem najpozitivnijem momentumuAlanSmith14 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:44Uz Romu i Schalke, Arsenal je tradicionalno najkomicniji 'veliki' klub u Evropi. Ova utakmica ide u prilog tome.
Svoj najpozitivniji momentum u zadnjih godinu dana, samo oni mogu na ovaj nacin unistiti.
Ne znam šta je Arsenal skrivio ovdje, Luiz takodjer
Pomozi nam da skontamoChapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:47A ono kad skontaš da alison beker ima više grešaka od lene![]()
![]()
![]()
18/19
Leno 5 league high
Alisson 3
19/20
Leno 2
Alisson 1
20/21
Alisson 0
Pomozi nam da skontamo kao i ti

- CROtorious
- Kontakt:
Crveni zato sto nije imao namjeru igrat loptom koja je bila 2-3 metra ispred. Malo ga zakacio i to je to. Mislim da nije bitna jacina faula nego to sto je lopta bila daleko.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
Everyday it seems we're wasting away
Ne idi tako daleko
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Bolji od De Gea kazu topnici
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- bavariapivo
- Kontakt:

Bravo, napokon jedan koji se razumije u pravila.CROtorious je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:53Crveni zato sto nije imao namjeru igrat loptom koja je bila 2-3 metra ispred. Malo ga zakacio i to je to. Mislim da nije bitna jacina faula nego to sto je lopta bila daleko.
Tužno je čitati ovdje neke kvazistručnjake, a pojma sa materijom nemaju...
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ne znam kakva je logika otjerati Martineza a ostaviti Lenu fkt.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Logika je da je bolji golman
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Znam
- Ozymandias
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.