Pa okej mi je za sada sto sam vidio. Nadam se bar da ce jednu odigrati sa najjacim sastavom u paru sa Mesom npr. Tu bi mogli vidjeti pravo stanje koliko nam moze pomoci.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ovo prvo kolo nastavka prvenstva neću reći da je odlučujuće ali će u dobroj mjeri kreirati atmosferu.
Prvi razlog jer naravno igramo derbi gdje ako pobjediš sigurno će se i kod raje dići nada za nastavak sezone i ideš na -6, a ako izgubimo idemo na -12.
Na sve to drugi konkurenti za europu imaju lakše utakmice u ovom prvom kolu druge polusezone gdje Široki igra sa MDK, Zrinjski sa Krupom, Borac s Olimpikom i Velež s Radnikom. Ako ti konkurenti za europu pobjede uz naš eventualni poraz u derbiju protiv najvećeg rivala koje bi nas doveo na -12 i 4.poziciju na tabeli ne smijem ni pomislit kakva će histerija vladat među nama navijačima, a povjerenje u igrače i Amara bi još više opalo.
Tako da malo je reći koliko će biti bitna ta utakmica sa pitarima, ne samo jer se radi o historijskom rivalu.
Prvi razlog jer naravno igramo derbi gdje ako pobjediš sigurno će se i kod raje dići nada za nastavak sezone i ideš na -6, a ako izgubimo idemo na -12.
Na sve to drugi konkurenti za europu imaju lakše utakmice u ovom prvom kolu druge polusezone gdje Široki igra sa MDK, Zrinjski sa Krupom, Borac s Olimpikom i Velež s Radnikom. Ako ti konkurenti za europu pobjede uz naš eventualni poraz u derbiju protiv najvećeg rivala koje bi nas doveo na -12 i 4.poziciju na tabeli ne smijem ni pomislit kakva će histerija vladat među nama navijačima, a povjerenje u igrače i Amara bi još više opalo.
Tako da malo je reći koliko će biti bitna ta utakmica sa pitarima, ne samo jer se radi o historijskom rivalu.
- MocMahale444
A druze koga libo racku za klubom trenutno, vidis da sve rade preko neke stvari.samoposmatram je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:49Nemoze biti da o tome nerazmisljaju u klubu?MocMahale444 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:33samoposmatram je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:09Zamjerke
Igranje po katastrofalnim terenima nevodi nikud. Uvesti zabranu prvoj ekipi da igra na oranicama, sem kad igraju na strani u kupu i premijer ligi. Neozbiljno je igrati pripremne utakmice na ovakvim terenima. Ova utakmica nista nije pokazala. .![]()
Imaju ljudi pravo na svoje misljenje za ovog novog na temi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
a neka se Amar zajebava sa sastavom i pravljenjem invalida od ekipe a i debilnih rokada zbog nepostojanja normalnog krila , jesu male sanse da zijanimo na derbiju al ako izgubimo i odu na +12 i konkurentima se poklope rezultati ne znam kako bi to prezivio da ostane na klupi realno
-
- Kontakt:
MocMahale444 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:17A druze koga libo racku za klubom trenutno, vidis da sve rade preko neke stvari.
Imaju ljudi pravo na svoje misljenje za ovog novog na temi.

Bice jos jedan dolazak bez zajebancije 

-
- Kontakt:
Odlazi Mehić, samo je pitanje posudba ili raskid.
Ne znam za vas, al meni nema nista draze od pripremnih utakmica. Vrijeme i teren top, Velez i mi tuki. Drugo poluvrijeme nisam uspio pogledati, ali ono u prvom je samo nedostatak volje i motiva, isti problem ko i u prvenstvu. Koliko para, toliko i muzike. Kad se obezbijede pare, Stilic nece biti povrijedjen, Mule ce igrati svaku ko da mu je zadnja i nece peljati loptu, Lendric ce gristi zivotom, Mesa i Bojo ce biti vrhunski, ali ce Veseli i dalje sluziti samo da pekarama nabija racun i nikakve koristi nece biti od njega. Volim te Veseli
- MocMahale444
Puno smo snage nabili. Tereni su bili teški. Nakon toliko blata, logično je da budu noge tvrđe.
Opravdanje za jednu od najlosijih tekmi u zadnje vrijeme.
Nista samo lagano Amare
Opravdanje za jednu od najlosijih tekmi u zadnje vrijeme.
Nista samo lagano Amare

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bitno je da svi oni postave story sa utakmice a sto dva pasa nmg sastavit to je kriv neko peti
najgluplja teza mogucaMojaMalenkost je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:02Kad nemas bolje onda moras forsirati to sto imas.. Nema tu neke pretjerane filozofije..Brkooo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:53Nije Veselinovic izgubljen u vremenu i prostoru nego je to nazalost Osim. Ovaj danasnji horor da je bilo ko drugi uradio vecina navijaca bi rekla da je u pitanju neka trenerska neznalica. Citavu sezonu pravi glupe greske i ide iz greske u gresku, nekad bljesne i pokaze dio svoje trenerske magije i odusevi nas sve i onda opet nastavi sa glupostima i tako u krug..
Danas u prijateljskoj stavis 6 dizelasa u prvih 11 i igras na kontre? Pa Boze jel realno sta sam danas gledao. Zar treba da odigras prijateljsku da bi vidio da to ne bi islo ni na igrici? Opravdanje: teske noge. Noge jesu teske u ovoj fazi priprema, to stoji ali to ne mijenja cinjenicu da je to sa dizelasima i taktikom i u normalnim okolnostima, klasicno samoubistvo.
Ima li neki sportski novinar da ga pita zbog cega Kosoric igra u prvih 11 kad igra kao amater. Zbog cega se forsira Bojo(Hajdarevic vol.2) koji je operisan od fudbala?. Zbog cega forsira Veselinovica koji je toliko los. Zbog cega forsira Subasica na desnom krilu kad mali nema brzinu a zapostavlja npr Gasala koji je brz i prodoran? Vidi li on koliko smo spori da oci krvare gledajuci ovo?Danasnji Amar i onaj od prije deset godina nemaju dodirnih tacaka i svi mi to tako jasno vidimo..Valter je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:45"Bez obzira što smo bili super umorni i razmišljali o drugim stvarima koje nas čekaju kući, i u takvoj situaciji ne izgubiti od ekipe koja je ipak svježija nije mala stvar. Ali jako je teško bilo očekivati nekakvu lepršavost". Amar Osim
Nije valjda Amare da sa ovim danas i pored svega trebamo biti zadovoljni. Pa šta se desi sa onim starim Amarom. Ako smo super umorni, mislili o svojima kući i bla, bla, bla zašto onda uopšte ova današnja utakmica. Šta si ti danas mogao posebno vidjeti iz stručnog ugla.
A mi smo ponovo vidjeli jad i čemer, sporost do bola, pas igru koja ne postoji već dugo, dugo, "fantastičnog" Boju (ali i mnoge druge) ... i nema potrebe da nabrajam dalje. Sretan nam nastavak priprema (barem bez povreda), a mi se navijači uvijek nečemu nadamo pa da će i ovo izdobriti.

prve sezone izborio ono sto je maksimalno mogao ,druge sezone nakon sto smo popusili licencu,gdje nismo imali ni za pripreme (odemo u Livno koje smo dobili bepslatno) sastavi od igraca koji su ismijavani u malim klubovima i sa takvim igracima das torpedu u dvije tekme 8 komada ,igras najljepsi fudbal .... do kraja 11 utakmica polufinale kup-a i tri boda zaostatka . Ove sezone nas je bukvalno sve sastavilo ,evo dokaz ti je da se igracima duguju 6 plata i sta ocekivati i opet kao takvi smo drugi .
Drugi na polusezoni gdje vec prvo kolo u nastavku u slucaju nekih poklapanja naseg loseg i necijeg dobrog rezultata mozemo biti na 4. mjestu. Sezona koja ce ostati upamcena vjerovatno najvise po porazima od Mladosti i Krupe 2x, remiju protiv Slobode kuci koja je losija po imenima od nas. Jako pohvalno. Covjek kad cita pomislio bi Amar sa juniorima drugi ispred Zrinjskog, Borca i bjezi 20 bodova.
Iskreno, ne vjerujem u Amarovu da su male šanse da će doći novi igrač... Vjerujem u minimalno jedno ime.
Ne brani ga @Kana života ti. Nismo kratke pameti, na skupštini je održao govor, i svi znamo šta je rekao. Ako je poduzeto sve da se uđe u klub, jer je bilo nezadovoljstvo zbog "hrpe betona" drugog mjesta i osvojenog kupa, šta je iznad toga? Opravdanja nema, ako se titula ne uzme (a neće po meni je i Europa upitna) noga ba da si mi iz oka ispo. A svakako se ovaj Amar nije sreo u životu sa onim prije 10 godina.
-
- Kontakt:
Ne mislim ja samo na rezultate.. Onom Amaru se Krupa, Mladost i slicne utakmice nisu mogle desiti.. Na treninzima to nije vise ni 5% onog temperamentnog Amara iz proslog mandata kada nije tolerisao gluposti ni od najvecih zvijezda, a danas glas povisi samo na Sehica ili nekog juniora.. Sjecam se kada je Zebu, tada najboljeg igraca lige, istjerao iz igre u dvadesetoj minuti i zakovo ga posle na tribine bez ikakvog pardona, a danas nam se igraci znaju vucarati po terenu 90 minuta, a posle tekme ih pravda.. Nekadasnji Amar je bio alergican na bezobrazluk, a ovaj danasnji dopusta sve..KANA je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:24najgluplja teza mogucaMojaMalenkost je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:02Danasnji Amar i onaj od prije deset godina nemaju dodirnih tacaka i svi mi to tako jasno vidimo..![]()
prve sezone izborio ono sto je maksimalno mogao ,druge sezone nakon sto smo popusili licencu,gdje nismo imali ni za pripreme (odemo u Livno koje smo dobili bepslatno) sastavi od igraca koji su ismijavani u malim klubovima i sa takvim igracima das torpedu u dvije tekme 8 komada ,igras najljepsi fudbal .... do kraja 11 utakmica polufinale kup-a i tri boda zaostatka . Ove sezone nas je bukvalno sve sastavilo ,evo dokaz ti je da se igracima duguju 6 plata i sta ocekivati i opet kao takvi smo drugi .
Da ne idemo u ovu drugu sferu gdje je on jedan od suodgovornih i za tih 6 plata koje plivaju igracima.. Poznata je hronologija dogadjaja koja je kumovala tom plivanju plata, al haj da ne raspredamo ponovo, da ne kvarimo bajnu atmosferu u ekipi i oko nje..
Da se vratimo aktuelnostima.. Izgleda da cemo u nastavak uci sa krilima koji kvalitetom nisu ni za klupe..
Pročepit će negdje.
brate nebi da trosim vrijeme dalje na raspravu ,svako ima pravo na svoje misljenje . Bojac dobije milione ,Svinjski dovodio igrace kao na traci u jednom trenutku 5 napadaca su imali ,City dvije izmjene sa klupe kao citav nas tim i u tom svemu nas pokosi corona,Izrael.pa nas naguze sa onim rasporedom ,bez plata ,prodaja Sadikovica samo da bi malo smirio situaciju .... E sad me zanima koji po Vama strucnjak bi bolje od ovog sad sto imamo?LjoZee je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:45Drugi na polusezoni gdje vec prvo kolo u nastavku u slucaju nekih poklapanja naseg loseg i necijeg dobrog rezultata mozemo biti na 4. mjestu. Sezona koja ce ostati upamcena vjerovatno najvise po porazima od Mladosti i Krupe 2x, remiju protiv Slobode kuci koja je losija po imenima od nas. Jako pohvalno. Covjek kad cita pomislio bi Amar sa juniorima drugi ispred Zrinjskog, Borca i bjezi 20 bodova.
Eno ti Karacica. Ljudi nisu izasli u Evropu prosle sezone znaci odatle para nisu imali. Dugovi su im prema Poreznoj haman duplo veci od nasih. Satrala ih korona i to vise od nas jer su morali sa juniorima igrati, plate kasne. I takvi ljudi su ti na -2 i na sred Grbavice ti uvalili tricu.KANA je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:18brate nebi da trosim vrijeme dalje na raspravu ,svako ima pravo na svoje misljenje . Bojac dobije milione ,Svinjski dovodio igrace kao na traci u jednom trenutku 5 napadaca su imali ,City dvije izmjene sa klupe kao citav nas tim i u tom svemu nas pokosi corona,Izrael.pa nas naguze sa onim rasporedom ,bez plata ,prodaja Sadikovica samo da bi malo smirio situaciju .... E sad me zanima koji po Vama strucnjak bi bolje od ovog sad sto imamo?
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Ma stogodišnjica je kluba i svi smo očekivali titulu i sve drugo što ide uz stogodišnjicu.Titula je izgubljena 95% a samim tim i svaka proslava stogodišnjice nam je sa gorčinom.Razočarenje je ogromno upravo zbog toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.