English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Godinama se ne daje crveni za ovu duplu kaznu, godinama. Mater im **** dokle vise
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Čemu nervoza?bega_afc je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:51Pa sve ti yebem kretensko i tebi i onome ko te forsira pizda ti materina glupa daBogsa više bikad ne zaigea, yebem li ti majku da ti yebem frčakvu koja tw rodi, pa majku ti yebem kretensku ako će već zabiti hajvanu debilski pusti ga, napraviš penal i crveni mamu ti yebem kad ja moram molit za tvoju povredu stoko jedna hajvanska aaaa kakav kreten majku yebi svoju i njenu

Ne gledam, ali Wolvesi su toliko loši trenutno da će izgubit i sa igračem više.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- Chapman1886
- Kontakt:
Sta sam stavio u tvoja usta?feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:53Bojim se decko da te niko nista nije pitao. Nisi se javljao kad sam pisao da je sudija odron i kad je sudio u nasu korist. Nemoj bit licemjer i meni stavljati u usta rijeci koje ja nisam rekao..

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Kakav penal i crveni

Kome ste vi prijetnja s 10 mjesta ?Chapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:54Krađa i to dupla,pa zar je luzerpul toliko propo da smo im mi prijetnja?
Ps. Cuvaj mentalno zdravlje
- feniksptica
- Kontakt:
Da. Prvo zbog toga sto je pravilo da nema duple kazne. Drugo sam penal je upitan, al i da kazem jeste i dalje nije crveni. Ne znam u cemu je problem.Zonked je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:57Sta sam stavio u tvoja usta?feniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:53Bojim se decko da te niko nista nije pitao. Nisi se javljao kad sam pisao da je sudija odron i kad je sudio u nasu korist. Nemoj bit licemjer i meni stavljati u usta rijeci koje ja nisam rekao..samo sam pitao jeste to OPET(svako kolo) osteceni?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakav kontakt za penala i crvenog 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Sve cisto. Bravo sudija, bravo VAR
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kako VAR odluči da je ovo penal i crveni za 15 sekundi, fakat ne kontam
Znaju se yebati oko odluka koje su ofirne po 5 minuta, a ovdje gdje kontakt skoro ne postoji, dobije Luiz crveni i još se penal svira
Nevjerovatno
Znaju se yebati oko odluka koje su ofirne po 5 minuta, a ovdje gdje kontakt skoro ne postoji, dobije Luiz crveni i još se penal svira
Nevjerovatno
- feniksptica
- Kontakt:
Da je vama ovako biilo a ? Mozda bi nas konacno dobili u ligi..
Pise covjek koji ima komplekse od Arsenala toliko da ih spominje po reprenzetativnim temam
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
Pa ili luzerpulu ili panjčester junajtedu ko god zaleta malo uzme odma mu se u noge puca bez bruge igraćete ligu prvaka nema potrebe da vas se toliko gura poserem vam kluboveTorres_9 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:58Kome ste vi prijetnja s 10 mjesta ?Chapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:54Krađa i to dupla,pa zar je luzerpul toliko propo da smo im mi prijetnja?
Samo Sloboda | COYG
- Chapman1886
- Kontakt:

???? Brighton je 16iti i blizi vam je nego sto ste vi toj 4 pozicijiChapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 20:02Pa ili luzerpulu ili panjčester junajtedu ko god zaleta malo uzme odma mu se u noge puca bez bruge igraćete ligu prvaka nema potrebe da vas se toliko gura poserem vam kluboveTorres_9 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:58Kome ste vi prijetnja s 10 mjesta ?Chapman1886 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:54Krađa i to dupla,pa zar je luzerpul toliko propo da smo im mi prijetnja?
Polahko prvo teoretski osigurajte ostanak u ligi pa onda u borbu za LP

Moutinho. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kad sam pročitao ovo panjčester i luzerpol morao sam da provjerim kalendar. Kontam vratio se u 2010. kad je to još iole bilo smiješno.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Pensioner26
- Kontakt:
I ovaj Wolves je postao sve osim gledljive ekipe.
Fakat cudno sto sudise i penal i crveni, no ovaj sudija je krs vidjelo se i u prvom poluvremenu.