English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Klopp mozda nije osvajao na pocetku al odmah se vidjelo da tu ima hljeba zato je i ostao.
Da je lampard imao neki sistem ne bi on letio al kod njega ni rezultata niti igre.
Hocu rec malo je danas gazdi sto ce gurat 5 godina jednog trenera.
I klopp sad da odigra katastrofa sezonu, zavrsi 6 npr. Sumnjam da bi ostao, ne znam.
Da je lampard imao neki sistem ne bi on letio al kod njega ni rezultata niti igre.
Hocu rec malo je danas gazdi sto ce gurat 5 godina jednog trenera.
I klopp sad da odigra katastrofa sezonu, zavrsi 6 npr. Sumnjam da bi ostao, ne znam.
- Chapman1886
- Kontakt:
Sviđa mi se Tuchelov sistem, jer me podsjeća na Contea. U četvrtak opet treba Alonso od prve, jer su Spursi redovno njegova mušterija i naravno formacija sa wing-backovima. Ono što je Moses bio kod Contea, to je CHO kod Tuchela, samo ne znam da li može dobro odigrati i u defanzivi. Mislim da se zna odbrana i vezni red, samo u napadu nema nekog u dobroj formi, mada mislim da su sigurni Pulišić i Giroud.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
- feniksptica
- Kontakt:
Pepe se probudio. Malo kasni al nema veze. Majstor
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Sta rade sudije ko k. Ovo je sramota. Zabranit mu ogdinu dana sudit koliko je covjek psihicki izvan utakmice
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Semedo kljusina
, proleti pepe uz malo srece
Evo i na epl sajtu asist ide lakazetu ? Pepe prosao dvojicu plus se lopta odbila od igraca vukova i opet asistencija
cisti solo prodor
Prijr 15 god neke bi igraci imali 30+ asist po sezoni da su im ovako fejkirali statistiku

Evo i na epl sajtu asist ide lakazetu ? Pepe prosao dvojicu plus se lopta odbila od igraca vukova i opet asistencija

Prijr 15 god neke bi igraci imali 30+ asist po sezoni da su im ovako fejkirali statistiku
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 02 feb 2021, 19:47, ukupno mijenjano 2 puta.
- wadethegreat
- Kontakt:
Drugacija je igra kod Tuchela.Iraola je napisao/la: ↑02 feb 2021, 19:28Sviđa mi se Tuchelov sistem, jer me podsjeća na Contea. U četvrtak opet treba Alonso od prve, jer su Spursi redovno njegova mušterija i naravno formacija sa wing-backovima. Ono što je Moses bio kod Contea, to je CHO kod Tuchela, samo ne znam da li može dobro odigrati i u defanzivi. Mislim da se zna odbrana i vezni red, samo u napadu nema nekog u dobroj formi, mada mislim da su sigurni Pulišić i Giroud.
Plus mislim da ide sa trojicom nazad jer je nedavno dosao ide sa nekim provjerenim stvarima ne vjerujem da ce non stop to igrati.
Vjeruj Odoi je bolji u odbrani od Alonsa

certified hood classic
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
- feniksptica
- Kontakt:
Ja ne znam sta vise reci za ove sudije. Odron.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kakva kradja ovo se samo Arsenalu dogadja.
Prvo nije bio penal uopste, drugo za ovo se vise ne daje crveni. Mamu im yebem korumpiranu dokle vise
Prvo nije bio penal uopste, drugo za ovo se vise ne daje crveni. Mamu im yebem korumpiranu dokle vise
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- IlCapitano
- Kontakt:
Jeste to opet osteceni

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Kontakt i penal jesu bili ali zar nije ukinuta ova dupla kazna penal+crveni osim ako nije u pitanju neki krvnicki faul?
- feniksptica
- Kontakt:
Bojim se decko da te niko nista nije pitao. Nisi se javljao kad sam pisao da je sudija odron i kad je sudio u nasu korist. Nemoj bit licemjer i meni stavljati u usta rijeci koje ja nisam rekao..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Chapman1886
- Kontakt:
Krađa i to dupla,pa zar je luzerpul toliko propo da smo im mi prijetnja?
Zadnja izmjena: Chapman1886, dana/u 02 feb 2021, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Sloboda | COYG
Nije crveni a izgleda kao kontakt po luizovom koljenu, spanska varalica se zakotrlja kao da ga je snajperom pogodio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.