Imamo to što imamo u igrackom kadru i to je to. Volio bi i ja Van Dijka u odbrani, Mbappea u napadu, naročito De Bruynea u sredinu - ali kar.ina mušanova.
Zato nam je tišu zasad

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
samoposmatram je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:09Zamjerke
Igranje po katastrofalnim terenima nevodi nikud. Uvesti zabranu prvoj ekipi da igra na oranicama, sem kad igraju na strani u kupu i premijer ligi. Neozbiljno je igrati pripremne utakmice na ovakvim terenima. Ova utakmica nista nije pokazala. .
Po meni su Mujezinovic i Subasic kvalitetna krila, samo da igraju blize protivnickom golu. Subasic je jak u igri jedan na jedan, kad izadje na beka ili stopera.LjoZee je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:34![]()
![]()
Nije ga trebalo pustati uopste. Zovu igrace u sred priprema Boze sacuvaj.
Niko nije trazio preskupe igrace, ali opet nisi planski pokrio sta ti je trebalo. Odlicno sto si ostavio ekipa, medjutim, koji klinac ti ganjas golmana a krilo nemas? Okej, ne moze Kendes, ali daj probaj nesto slicno. Krilo i zadnji vezni je ono sto nam je trebalo minimalno i da bude prihvatljivo. Od toga mi smo dobili Celikovica koji je stoper i Bendera koji je golman.
Nemoze biti da o tome nerazmisljaju u klubu?MocMahale444 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:33samoposmatram je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:09Zamjerke
Igranje po katastrofalnim terenima nevodi nikud. Uvesti zabranu prvoj ekipi da igra na oranicama, sem kad igraju na strani u kupu i premijer ligi. Neozbiljno je igrati pripremne utakmice na ovakvim terenima. Ova utakmica nista nije pokazala. .![]()
Gledo prvo, i malo drugo, očajna utakmica, nista nis a cim, ali buduci da je pripremna ok, nego kod nas su se pocele i pripremne analizirati do
Gasal jos igra za U-19, ali ce sigurno od sljedece sezone igrati vise u prvoj ekipi.Brkooo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:53Nije Veselinovic izgubljen u vremenu i prostoru nego je to nazalost Osim. Ovaj danasnji horor da je bilo ko drugi uradio vecina navijaca bi rekla da je u pitanju neka trenerska neznalica. Citavu sezonu pravi glupe greske i ide iz greske u gresku, nekad bljesne i pokaze dio svoje trenerske magije i odusevi nas sve i onda opet nastavi sa glupostima i tako u krug..
Danas u prijateljskoj stavis 6 dizelasa u prvih 11 i igras na kontre? Pa Boze jel realno sta sam danas gledao. Zar treba da odigras prijateljsku da bi vidio da to ne bi islo ni na igrici? Opravdanje: teske noge. Noge jesu teske u ovoj fazi priprema, to stoji ali to ne mijenja cinjenicu da je to sa dizelasima i taktikom i u normalnim okolnostima, klasicno samoubistvo.
Ima li neki sportski novinar da ga pita zbog cega Kosoric igra u prvih 11 kad igra kao amater. Zbog cega se forsra Bojo(Hajdarevic vol.2) koji je operisan od fudbala?. Zbog cega forsira Veselinovica koji je toliko los. Zbog cega forsira Subasica na desnom krilu kad mali nema brzinu a zapostavlja npr Gasala koji je brz i prodoran? Vidi li on koliko smo spori da oci krvare gledajuci ovo?
Nije problem analizirati, ali padanje u vatru davi temu sigurno.SSR je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:57Gledo prvo, i malo drugo, očajna utakmica, nista nis a cim, ali buduci da je pripremna ok, nego kod nas su se pocele i pripremne analizirati do
najsitnijeg detalja
Buduci na teren i sve ostale okolnosti koje je i Amar spomenuo na kraju 0:0 ok, igraci se istrčali i to je to, idemo dalje
Protiv Mladosti sve odlicno bilo, vidjeli i šanse, i prilike, i lijepe akcije i golove, dokaz da se može, ipak su pripreme u toku, noge teške nije naravno
opravdanje ali ljudi dragi pripremna je u pitanju, opušteno
Kad nemas bolje onda moras forsirati to sto imas.. Nema tu neke pretjerane filozofije..Brkooo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:53Nije Veselinovic izgubljen u vremenu i prostoru nego je to nazalost Osim. Ovaj danasnji horor da je bilo ko drugi uradio vecina navijaca bi rekla da je u pitanju neka trenerska neznalica. Citavu sezonu pravi glupe greske i ide iz greske u gresku, nekad bljesne i pokaze dio svoje trenerske magije i odusevi nas sve i onda opet nastavi sa glupostima i tako u krug..
Danas u prijateljskoj stavis 6 dizelasa u prvih 11 i igras na kontre? Pa Boze jel realno sta sam danas gledao. Zar treba da odigras prijateljsku da bi vidio da to ne bi islo ni na igrici? Opravdanje: teske noge. Noge jesu teske u ovoj fazi priprema, to stoji ali to ne mijenja cinjenicu da je to sa dizelasima i taktikom i u normalnim okolnostima, klasicno samoubistvo.
Ima li neki sportski novinar da ga pita zbog cega Kosoric igra u prvih 11 kad igra kao amater. Zbog cega se forsira Bojo(Hajdarevic vol.2) koji je operisan od fudbala?. Zbog cega forsira Veselinovica koji je toliko los. Zbog cega forsira Subasica na desnom krilu kad mali nema brzinu a zapostavlja npr Gasala koji je brz i prodoran? Vidi li on koliko smo spori da oci krvare gledajuci ovo?
Danasnji Amar i onaj od prije deset godina nemaju dodirnih tacaka i svi mi to tako jasno vidimo..Valter je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:45"Bez obzira što smo bili super umorni i razmišljali o drugim stvarima koje nas čekaju kući, i u takvoj situaciji ne izgubiti od ekipe koja je ipak svježija nije mala stvar. Ali jako je teško bilo očekivati nekakvu lepršavost". Amar Osim
Nije valjda Amare da sa ovim danas i pored svega trebamo biti zadovoljni. Pa šta se desi sa onim starim Amarom. Ako smo super umorni, mislili o svojima kući i bla, bla, bla zašto onda uopšte ova današnja utakmica. Šta si ti danas mogao posebno vidjeti iz stručnog ugla.
A mi smo ponovo vidjeli jad i čemer, sporost do bola, pas igru koja ne postoji već dugo, dugo, "fantastičnog" Boju (ali i mnoge druge) ... i nema potrebe da nabrajam dalje. Sretan nam nastavak priprema (barem bez povreda), a mi se navijači uvijek nečemu nadamo pa da će i ovo izdobriti.
Pa rekao je da nece niko doci tacnije da su male sanse. Neki dan je ovaj portal pisao da je trebao jos jedan igrac doci, ali ocigledno propalo koji god igrac da je u pitanju.
Izgleda Kana me nafurao, pa ja se ponadao Mocinicu. Sta kazes za Celikovica u drugom danas?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.