FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Otkriven identitet Denchia

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Neki dan ste kukali što nema napadača, pisali ste daj dovedi napadača, pa makar bi Amer Bekić. Ako je istina, eto vam napadača. Nikad čuo za njega, zato ne mogu reći, dali sam zadovoljan. Teren je mjerilo, vrijeme će pokazati. Danas odlična utakmica, sigurna igra, mogli smo još koji gol dati. Tino, nemam riječi ( samo da ga zdravlje posluži ).

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ovaj je nama izgleda platio da igra
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Huso, tebi Tatar samo lekcija, a gdje su lekcije od Kramara, Protića, Tucakovića, Melunovića, Altiparmakovskog, Šunjevarića, Jahića, Šišić, Crnički, Guzina, Ćetković, Krajišnik, Simeunović... svi su oni popljuvani pa ništa nisu napravili jer su bili upitnih kvaliteta.
Isti tako ima i igrača za kojeg se pljuvalo pa su sad jedni od najboljih igrača (Tatar, Miličević) al su oni baš u manjini u odnosu na ove s razlogom popljuvanih.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Nije zvanično.
Valjda ne bude, uzgred čovjek je stranac.
Valjda ne bude, uzgred čovjek je stranac.
Odlicna tehnika i baratanje loptom za tu visinu...ovaj bi mogao biti odlican, a jos je mlad....
Sacekajmo da bude oficijelno, ali obecava momak
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Neka ga...
Samo se trebao ranije dovesti, nije ovo nešto aman zaman, makar pripreme da prođe.. Neću samo onih komentara pa nije prošao pripreme nije se uigrao..
Samo se trebao ranije dovesti, nije ovo nešto aman zaman, makar pripreme da prođe.. Neću samo onih komentara pa nije prošao pripreme nije se uigrao..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma ovaj nam je vjerovatno bio neka 4. opcija za napadaca, mogao se dovest ovakav napadac i mjesec dana ranije.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Mi moramo odlučiti šta ćemo sa Ahmetovićem. Da li se on oprašta na kraju sezone ili će nastaviti i dalje da igra?! Ako bude i dalje igrao treba biti iskren prema sebi i da vidimo je l' nam može biti prvi napadač. Šta on uopće očekuje?
S obzirom na njegovu naviku igranja i njegov doprinos u prošlosti ja njega ne vidim kao napadača sa klupe. Mislim da se on psihički neće znati prilagoditi na to i da ok, može ulaziti ali neće doprinijeti.
Možda je rješenje to da mu se smanji broj utakmica ali da taj broj utakmica što bude igrao počne od prve minute, sem ako nije najavio oproštaj a ja to nisam pročitao.
Imamo dva problema - dva napadača, svako na svoj način, a čini mi se da djelomično barem traženjem trećeg napadača ta dva problema pokušavamo gurnuti pod tepih.
S obzirom na njegovu naviku igranja i njegov doprinos u prošlosti ja njega ne vidim kao napadača sa klupe. Mislim da se on psihički neće znati prilagoditi na to i da ok, može ulaziti ali neće doprinijeti.
Možda je rješenje to da mu se smanji broj utakmica ali da taj broj utakmica što bude igrao počne od prve minute, sem ako nije najavio oproštaj a ja to nisam pročitao.
Imamo dva problema - dva napadača, svako na svoj način, a čini mi se da djelomično barem traženjem trećeg napadača ta dva problema pokušavamo gurnuti pod tepih.
Kako samo serete 

-
- Kontakt:
Eh eto vam kapitalac,trazili ste i gledajte ga sad. Skoro 2 m,ne mora ni skakati na prekide,ovaj bez skoka zakucava u raslje.
Ovom liku bi pozavidio i Barnjak,a tu su negdje igracki,ko se sjeca zna o cemu pricam.
Sad ozbiljno
Dobar spic,i prednost mu je upravo sto ce uci na mala vrata.
Polivalentan igrac navalnog reda. Nije slucajno bio u svim ovim klubovima. Kao recimo ni Delac!
Bice ovdje jos "padanja u nesvjest",lagano...
Sve ce se znati narednih 7 dana!
Ovom liku bi pozavidio i Barnjak,a tu su negdje igracki,ko se sjeca zna o cemu pricam.
Sad ozbiljno
Dobar spic,i prednost mu je upravo sto ce uci na mala vrata.
Polivalentan igrac navalnog reda. Nije slucajno bio u svim ovim klubovima. Kao recimo ni Delac!
Bice ovdje jos "padanja u nesvjest",lagano...
Sve ce se znati narednih 7 dana!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- SarajevoForza
- Kontakt:
I Mersi i Handzicu isticu ugovori na ljeto sto znaci da nam treba jos jedan napadac uz đetića, eh sad je pitanje je li on doveden za prvih 11 ili za rezervuBordoSarajevo je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:47Eh ovo je istinaSarajevoForza je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:45Nikakav problem ovaj Crnogorac ne bi bio da nas nisu sinoc Slovenci nahajcali![]()
Ja bi doveo još i Hadžića Nedima, tri napadača da imamo. U slučaju da ovaj bude ćorak da ne ostajemo opet na Handžiću već da imamo opciju više.
Ili mozda da on bude u prvih 11, a Haris rezerva do ljeta, a onda da Mersi produze na godinu pa da mu on postane rezerva
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Vidiš da sam sebe hvali

Denchi je napisao/la: ↑30 jan 2021, 11:33Kako bi volio da Marjanu daju da radi tekme, Vedo nema cist glas nekako....inace ok za sedmicu al za tekme nije...hordasDoboj je napisao/la: ↑30 jan 2021, 11:30Da li ce Vedo komentarisat ko one godine u Sloveniji?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
Mogao mogao. Samo trebalo kesiratihordasDoboj je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:59Ma ovaj nam je vjerovatno bio neka 4. opcija za napadaca, mogao se dovest ovakav napadac i mjesec dana ranije.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
miky_hz je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:01Vidiš da sam sebe hvali,previse slucajnosti
![]()
Denchi je napisao/la: ↑30 jan 2021, 11:33Kako bi volio da Marjanu daju da radi tekme, Vedo nema cist glas nekako....inace ok za sedmicu al za tekme nije...hordasDoboj je napisao/la: ↑30 jan 2021, 11:30Da li ce Vedo komentarisat ko one godine u Sloveniji?

,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- hordasDoboj
- Kontakt:
"Ovakav napadac" stranac srednje kvalitetefeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 18:02Mogao mogao. Samo trebalo kesiratihordasDoboj je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:59Ma ovaj nam je vjerovatno bio neka 4. opcija za napadaca, mogao se dovest ovakav napadac i mjesec dana ranije.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, mnon46, Oerde, siroliver69, Varijantas8 i 57 gostiju.