Rule brate ti si najveci optimist kojeg znam

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Haman 8 klubova do sad promjenio u karijeri,a 16 golova, malo cudna statistika ,al da bude na dobro..hordasDoboj je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:09Samo 16 golova u karijeriDa je mladji 2-3 godine bilo bi odlicno, ovako sretno Borisu odmah mu je prednost sto ce na mala vrata..
Ako je istina naravno, nisam vidio da je zvanično.
Bravo Pantelija.Sramota nakon svih onih imena koja su se spominjala, da nekakvog Cmiljanića dovedemo, koji je dao 9 golova za 9 godina.Kunem ti se ja bi prije Nusmia Fajića doveo nego ovoga.
Super lik i draže mi je što smo doveli nekog ovako mlađeg pa da ga možemo kasnije prodati.
vala izmedju nas i Steaue i ja bih Rumune izabrao, da se ne lazemofeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:18Ovo pojacanje ? J.ebem i njega i Hadzica kad ga dovede.
Imas Vukusica ti se odlucis za ovoga..
skoroalen je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:06Historicar je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:05Ovo je sigurno neka greška, momak nije dao ni 10 golova od 2012 kada je počeo seniorsku karijeru.Nadam se da mi se pričinjava, ja ne mogu da vjerujem da ovog dovodimo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma to mi i jest najveci upitnik, jer ako se odmah ne dokaze saljes ga na tribinu, ili ce radi njega na tribinu ici Krle i Adukor ili neka druga dva stranca iz ekipe.