Zato i jesmo ovako dobri uostalom neka Amar razbija glavu.
Svakako sve ovo vise lici na neku sprdacina.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Zato i jesmo ovako dobri uostalom neka Amar razbija glavu.
Vjeruješ li da je i meni ovo kroz glavu znalo proćisamoposmatram je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:09
Veselinovic do kraja ugovora bi trebao konkurisati za bek-poziciju i nista vise.
Ovo danas je bilo strasno za gledati. Izgubljen u prostoru i vremenu.braco je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:11Vjeruješ li da je i meni ovo kroz glavu znalo proćisamoposmatram je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:09
Veselinovic do kraja ugovora bi trebao konkurisati za bek-poziciju i nista vise.
Kosorić 34 godine, Stevanović 32, Alispahić 33, Štilić 33, Bekrić 36, Zec 32
u srz i da Amar napokon dobije Sefabraco je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:02Ma mislim da ćemo izborit europu, prvenstveno zbog Amarovog ćiribu ćiriba koje samo on umije s ovakvim igračima koje imamo. Ali realno ako hoćemo stepenicu više, morat ćemo smanjit Amarovu ćiribu ćiriba improvizaciju i početi od sljedeće sezone dovoditi bolje igrače. Ne možemo se vječno oslanjat na to da će Amar nešto izmisliti i iz nekog panja izvuči 200%. To će u budućnosti sve manje da pali, jer ostali klubovi sve ozbiljniji postaju.
Ovi nabrojani igraci imaju visoke plate, mislim da Bekric ima neopravdano nisku platu. S obzirom na visinu primanja trebaju nositi igru a ne vuci se po terenu. Ko ih je doveo treba da i odgovara za rezultat.let3 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 17:19Kosorić 34 godine, Stevanović 32, Alispahić 33, Štilić 33, Bekrić 36, Zec 32
Evo nabrojah 6 prvotimaca ! ne nekakvih klupaša tima Jamak ili Fejzić, koji isto imaju po 34...a to je pola tima.
Bez Amara (sa nekim drugim trenerom) ova ekipa veterana 30+ bi se borila za 5-6 mjesto u vrh glave, budi siguran u to![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.