NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
Prati li ko Miami ozbiljnije,hoce li PO uhvatiti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Postoji sredina izmedju pucanja štocem i kreveljenja po storyima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Nisam ispratio nikakav story pisem o dogadjaju na parketu,ja sam u ovim situacijama uvijek za ignore ali jbga izgleda da ne mogu da presute.
A ne znam ni sam više , polako postajem skeptičan za ovu sezonu ako se kakav trade ne odradi.Sinoć nakon dugo vremena ovi glavni igrači svi igrali , ali ni to nije bilo dovoljno. Cijelo vrijeme kontrolišu utakmicu , imaju +10 3 minute do kraja i odjednom se ugase , promašili par otvorenih šuteva i stiže kazna , odeš bespotrebno u OT i ispušiš. Ako već ne trejdaju za Beala , očekujem da će se trejdati za Oladipa i Tuckera , jer je potreban jedan startni PF , Olynyk to nije definitivno.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dugo vas nisam gledao jos od onih utakmica s Bucksima,znam da je bilo problema s povredama ali nisam ocekivao da bas ovako lose stojite,Tucker bi vam sigurno fino legao idealan igrac za kulturu Heata.
- OldFashioned
- Kontakt:
Nemoj se ljutiti druže, siguran sam da si bijel kao i ja i da ti LeBron nije brat.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Hahha a svasta 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Imaju Moranta,imaju JJJ-a,još im samo treći fali na 2-3.
Oko ove dvojice već odlično slazu ekipu.
Oko ove dvojice već odlično slazu ekipu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ja je beton. Za njega sam mislio i jos mislim da ce biti najbolji igrac sa svog drafta.
Za JJJ sam mislio da ce biti najbolji igrac sa svog drafta. Ocigledno nisam bio u pravu, ali gore mi je sto propusta ozbiljan broj utakmica zbog povreda, sto za mladog igraca nikada nije dobro. To je prilika za razvoj koja je nazalost trajno izgubljena, i sa svakom tom povredom plafon igraca po malo pada. Pored toga, ne pokazuje se kao defanzivno dominantan igrac kakvog sam ocekivao. Imao sam bas visoka ocekivanja po tom pitanju, doduse.
Uglavnom, top 3 tim po simpaticnosti igraca trenutno meni.
Za JJJ sam mislio da ce biti najbolji igrac sa svog drafta. Ocigledno nisam bio u pravu, ali gore mi je sto propusta ozbiljan broj utakmica zbog povreda, sto za mladog igraca nikada nije dobro. To je prilika za razvoj koja je nazalost trajno izgubljena, i sa svakom tom povredom plafon igraca po malo pada. Pored toga, ne pokazuje se kao defanzivno dominantan igrac kakvog sam ocekivao. Imao sam bas visoka ocekivanja po tom pitanju, doduse.
Luka Doncic is shooting 29.3% from three on 7 attempts per game this season.
Only Kelly Oubre is shooting worse from distance this season (min 100 total attempts)
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kako si mislio da će biti bolji od Dončića?Locust je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:50Ja je beton. Za njega sam mislio i jos mislim da ce biti najbolji igrac sa svog drafta.

Defenzivno za sada ne pokazuje toliku dominaciju o kakvoj se pričalo,ali zato ofenzivno pokazuje strašne stvari.A oko njega je glavni problem prije drafta bila ofenziva jer mnogi nisu vjerovali da će biti dovoljno dobar ofenzivno i da mu ni ta defanziva neće pomoći da bude top.Na kraju je na tom dijelu parketa odličan već sa 20 u svojoj drugoj sezoni bio.Za defanzivu ima vremena.Kod njega su jedini upitnik ozljede i moze li ih se riješiti.Ništa više.A ako ih riješi i dalje ima priliku postati drugi najbolji igrač sa tog drafta koji je jedan od najboljih unazad dosta godina,kako je i bio najavljivan.Za mene je i u ovom trenutku top 3.Dok se eventualno ne dokaže suprotno kroz punu sezonu igranja ili ako se opet ozlijedi nažalost.
Kako ljudi dominiraju zadnje dvije godine ovo je nestvarnoMemphis owed Boston a future 1st for years that finally ended up being Aaron Nesmith and in that same draft the Celtics gave the Grizzlies Desmond Bane for future 2nds

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Trae Young bolji igrac. Ko bi rekao.

Luka mladi Russ Westbrook.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Felixians4
- Kontakt:
eto lazarušić analizirao spurs-grizzlies ,slaže se sa siamonoi i nezalaganje,nahvališe s argumentima i video dokazima banea,tillmana,moranta,poeltla,murraya, sisteme.
Počelo all star glasovanje, mnogi igrači proigrali...
Počelo all star glasovanje, mnogi igrači proigrali...