Koliko nam fali Rahman
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- hordasDoboj
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pobijte se, kakve su to pripreme a da mi ne zakuhamo bar jednu tekmu.
Koliko nam fali Rahman
Koliko nam fali Rahman
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Nemoj zaebavat, nasi su dosta dosta agresivni danas. Ne smijem ni zamislit sta bi bilo da je Rahman tu, neko bi krvavog nosa zavrsio tekmu.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 02 feb 2021, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sigurnija lopta u Tininim nogama nego u sefu
Sto se tiče Tatara mi smo bas u nezavidnoj poziciji, ako ne produži a ti ga na tribine pošalješ gubiš najboljeg i najbitnijeg igrača u timu( Jukic Krle i Milanović mu ne mogu kopačke čistiti) , jedino ako se dovede adekvatna zamjena onda šalji u picku materinu, Al pojačanja nigdje ni na vidiku
Ako ga pustiš da igra i da ide djaba na ljeto, neće ti vise nijedan igrač nikad produžiti
Mislim da i Hadziju mozak dobro boli od dumanja
Sto se tiče Tatara mi smo bas u nezavidnoj poziciji, ako ne produži a ti ga na tribine pošalješ gubiš najboljeg i najbitnijeg igrača u timu( Jukic Krle i Milanović mu ne mogu kopačke čistiti) , jedino ako se dovede adekvatna zamjena onda šalji u picku materinu, Al pojačanja nigdje ni na vidiku
Ako ga pustiš da igra i da ide djaba na ljeto, neće ti vise nijedan igrač nikad produžiti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bravo momci
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko ba ono pred kraj utakmice hramlje u napadu ? - Handzic ? - treba i bez njega da ostanemo pa da nema napadaca uopste 
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 02 feb 2021, 16:14, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Super 2. pol 
Koja razlika kad je Tatar ušao u igru,drasticno.Trebalo je biti po sansama 2-3 gola razlike pobjeda,pogotovo prvi dio drugog poluvremena savrseno odigran.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- egocentrik
- Kontakt:
Treba se zahvaliti premier kladionici, odlična poklon kvota 
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Joj igre. 
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Nema se tu sta puno raspravljati. Potpises ugovor igraces, ne potpises neces.Inijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:13Sigurnija lopta u Tininim nogama nego u sefu![]()
Mozda neka suluda ideja, da se odmah produzi sad ugovor do recimo 01.01.2022 i da moze na ljeto ici, a nama ide obestecenje i svi sretni.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ovo je odlicno bilo. Ako Tino ne bude povrijedjen mi smo na konju
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Samo da nas povrede zaobidju i bice sve dobro
Dobro je bilo uz par erorra ali dobro.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- feniksptica
- Kontakt:
Bravo momci...
Tino velemajstor, Benjo...
Generalno, bice to top do početka prvenstva...
Bravo jos jednom...
Tino velemajstor, Benjo...
Generalno, bice to top do početka prvenstva...
Bravo jos jednom...
Ma najbolje i jest riješene da produži a na ljeto ide za neku manju odštetuElCartel11 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:16Nema se tu sta puno raspravljati. Potpises ugovor igraces, ne potpises neces.Inijesta je napisao/la: ↑02 feb 2021, 16:13Sigurnija lopta u Tininim nogama nego u sefu![]()
Mozda neka suluda ideja, da se odmah produzi sad ugovor do recimo 01.01.2022 i da moze na ljeto ici, a nama ide obestecenje i svi sretni.
Prevelik je luksuz poslati ga na tribine, E jedino ako Hadzija dovede kvalitetnu zamjenu
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Jado jedanJVVVST je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:53Jesam vam rekao, kakvi debilni zakljucci sabrinih pickolizacafeniksptica je napisao/la: ↑02 feb 2021, 15:45Nema Sancheza, kamuflaznog i ostale onog sto navija za Mancester samo onog jsvvstjvsstjvst sad nesto. Ne modu docekat gol Levskog sigurno da kaze jesmo vam rekli![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.