Nije to negativa ili bilo šta drugo to je naša realnost...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nesto gledam ove porezne dugove, nas dug je 917 hiljada KM, ovo je glavnica, bez kamate. Zrinjski ima dug od 923 hiljade KM. Siroki je duzan oko 2 miliona i 300 hiljada KM. Sloboda za 200-300 hiljada ima veci dug od Sirokog. Sarajevo za cca 100 hiljada ima manji dug nego mi..LjoZee je napisao/la: ↑02 feb 2021, 00:47Pa i Zrinjski je sa 300k i nesto povecao na preko 900k. Vise od nas, ali to nije opravdanje za nas. Svako povecanje duga je lose pa taman marka bila. Istina da nije preveliko povecanje s obzirom na price i godinu, ali mora se racuna povesti da ne raste vise jer taman je bilo prihvatljivo. Za 300k i nesto smo povecali dug.
Da li postoji mogucnost da mi sklopimo sa poreznom dogovor i da npr. u 3 rate vratimo citav dug?. Da iskoristimo sve zakonske mogucnosti, ako se ne varam glavnica bi se umanjila za 30% i kamata bi se izbrisala uplatom zadnje rate..
Predsjednik je prije ulaska u klub obecao neke zlatne sponzore i generalnog sponzora. Nadam se da ce sto prije ispuniti obecanja koja je dao..
evo rekose da ce biti i na Velez tv (yotube kanal) ali i da ce biti i na City tv tako da ce te moci kvalitetno ispratiti utakmicu

Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
- Kontakt:
------------------------ Zec/Lendric/Juricic/Nargalic---------------
-Mujezinovic/Veselinovic/Mujic --- Stilic/Bekric -- Subasic/Gasal --
---------------------- Alispahic/Bojo ------ Celikovic -----------------------------
-- Sehic/Milicevic - Ikic/Vrhovac -- Kosoric/Miletic -- Stevanovic/Blazevic -
----------------------------- Eric/Fejzic/Bender/Muftic ------------------------------
Trenutni roster.
Mocinic? Sta ima novo u vezi njega?
Durakovic? Potpis/posudba? ili odlazi?
-
-Mujezinovic/Veselinovic/Mujic --- Stilic/Bekric -- Subasic/Gasal --
---------------------- Alispahic/Bojo ------ Celikovic -----------------------------
-- Sehic/Milicevic - Ikic/Vrhovac -- Kosoric/Miletic -- Stevanovic/Blazevic -
----------------------------- Eric/Fejzic/Bender/Muftic ------------------------------
Trenutni roster.
Mocinic? Sta ima novo u vezi njega?
Durakovic? Potpis/posudba? ili odlazi?
-
Ma suti bruda sinoc me depresija uhvatila

KANA je napisao/la: ↑02 feb 2021, 11:22Ma suti bruda sinoc me depresija uhvatilasirotinja nas je osnovala , uvijek smo to bili i biti cemo.Mi smo navikli da se plate na haubi dijele , da moljakamo okolo za sistematski(zena mi je dugo godina radila u osiguranju) to smo mi klasa radnicka I vozdra .Kad smo I dominirali mi se nismo znali ponasati ,pravdali se cak I u onom nizu 11 utakmica u kojima nismo primili gol,zadnja proslava 6 hiljada nas doslo isfuralo nam.Sinoc sam **** sve onim sto me furaju da ce biti bolje
Nakon 8 godina teskih sezona ,koje nam ni dusmani najveci nebi pozelili sta smo sve prozivili dodjje naka debilcina iz London i lozi nas Ferguson,Venger....

Ma biti ce bolje sigurno ali etoDejan1921 je napisao/la: ↑02 feb 2021, 11:37KANA je napisao/la: ↑02 feb 2021, 11:22Ma suti bruda sinoc me depresija uhvatilasirotinja nas je osnovala , uvijek smo to bili i biti cemo.Mi smo navikli da se plate na haubi dijele , da moljakamo okolo za sistematski(zena mi je dugo godina radila u osiguranju) to smo mi klasa radnicka I vozdra .Kad smo I dominirali mi se nismo znali ponasati ,pravdali se cak I u onom nizu 11 utakmica u kojima nismo primili gol,zadnja proslava 6 hiljada nas doslo isfuralo nam.Sinoc sam **** sve onim sto me furaju da ce biti bolje
Nakon 8 godina teskih sezona ,koje nam ni dusmani najveci nebi pozelili sta smo sve prozivili dodjje naka debilcina iz London i lozi nas Ferguson,Venger....
hiljadu posto brate, ne bi se mi ni snašli u uređenoj situaciji. Treba ovog pustit da svoje odradi, vjerovatno će biti šuplja i ubleha ali hajde neka i on odradi svoje, zaslužio je, jedini se javio i lagano na ljeto se resetovati, ko Sloboda ako budemo imali sreće ili ko Čelik ako ne budemo.

-
- Kontakt:
Čemu negativa odjednom ?
@Kana i njegov bipolarni poremecaj.
- kontrasviju
- Kontakt:
-
- Kontakt:
------------------- Juricic ------------
- Mujezinovic --- Stilic --- Veselinovic -
----------- Alispahic -- Bojo --------------
- Sehic ---- Kosoric - Ikic ----Stevanovic -
--------------------- Eric ----------------------
- Mujezinovic --- Stilic --- Veselinovic -
----------- Alispahic -- Bojo --------------
- Sehic ---- Kosoric - Ikic ----Stevanovic -
--------------------- Eric ----------------------
Odlična provjera samo da ne bude povreda buduci na uvijek agresivnu igru Veleža
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.