I šta??? džaba letite???

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Moras obici ta mjesta da bi znao o cemu pricas. ovako pucas u prazno
Gledaj imena sto se povezivalo sa najvecim klubom u BiH, FK Sarajevom
Kakav si ti king. Pravi prototip strumfa i dokaz da manijak ne moze biti svak', nego moras biti golem debilko.
Ne pricam ja nebuloze neg ovaj tvoj jaran koji kaze da je antalija za sirotinju a vi odgodili prije 5 dana radi jeftinijih troskova u lakseg prevoza.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:37Jesi ti normalan druze ? kakve ti nebuloze pricasnekoIzMostara je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:16Kakva bola sirotinja? jesi ti normalan? Nemoj da se ovdje bezze brukas, jer niste vi otisli u Umag sto je akuplji nego jer je u ovom trenutku korona sjebala sve pa ste gledali kako lakse i jeftinije da prodete. Do prije 5 dana ste trebali i vi u antaliju, pa kad ste promjenili lokaciju onda price antalija za sirotinju, sa pokusajima da nekoga omalovazite da bi sebe izdigli.feniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:05
I kazes skuplja Turska od Hrvatske ? Ako ti nije problem u pp da bacis gdje si jeftino ljetovo u Hrv da znam i ja![]()
Umag nas skuplje izasao, i kaze trazili da jeftinije prodjemo![]()
![]()
Ne bi da ulazim ko sta prica, Antalija je prvobitno planirana, ali nismo otisli iskljucivo radi korona testova. Pred svaku utakmicu se moras testirati, a ako ti nadju zarazenih, malo je reci da si yeban. Na kraju nas je ispalo otprilike isto, a rizik puno manji nego sto bi bio u Antaliji.nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:28Ne pricam ja nebuloze neg ovaj tvoj jaran koji kaze da je antalija za sirotinju a vi odgodili prije 5 dana radi jeftinijih troskova u lakseg prevoza.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:37Jesi ti normalan druze ? kakve ti nebuloze pricasnekoIzMostara je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:16
Kakva bola sirotinja? jesi ti normalan? Nemoj da se ovdje bezze brukas, jer niste vi otisli u Umag sto je akuplji nego jer je u ovom trenutku korona sjebala sve pa ste gledali kako lakse i jeftinije da prodete. Do prije 5 dana ste trebali i vi u antaliju, pa kad ste promjenili lokaciju onda price antalija za sirotinju, sa pokusajima da nekoga omalovazite da bi sebe izdigli.![]()
![]()
Sve ai rekao. U Hrvatskoj se ne moras testirati svaki dan ili svako 3 dana, u Turskoj moras. Kada stavis na papir da je potrebno da se za svaku utakmicu mora testirati oko 20-25 ljudi puta 4 -5 puta dobijes enormnu cifru, mnogo vecu nego sto cete dati u hrvatskoj za testove kad se testirate aamo jednom eventualno 2 puta. A cisto sumnjam da je cijena smjestaja u Umagu 3 puta veca nego u Antaliji. Poenta mog posta: Ne prozivaj druge i nazivati nesto sirotinjskim, kada ste se u zadnji cas predomislili oko te lokacije i financijski necete proci gore nego ostali.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:31Ne bi da ulazim ko sta prica, Antalija je prvobitno planirana, ali nismo otisli iskljucivo radi korona testova. Pred svaku utakmicu se moras testirati, a ako ti nadju zarazenih, malo je reci da si yeban. Na kraju nas je ispalo otprilike isto, a rizik puno manji nego sto bi bio u Antaliji.nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:28Ne pricam ja nebuloze neg ovaj tvoj jaran koji kaze da je antalija za sirotinju a vi odgodili prije 5 dana radi jeftinijih troskova u lakseg prevoza.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:37
Jesi ti normalan druze ? kakve ti nebuloze pricas![]()
![]()
Laksi prevoz svakako,
ali je li stvarno mislis da nam je bitno toliko oko troskova putovanja? Ja cu ti reci, NE
Ma drug, nismo otisli samo radi testova. Jer bude li pozitivnih, yeban si. Ja licno necu prozivati nikad, osim kone, to mi je meraknekoIzMostara je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:38Sve ai rekao. U Hrvatskoj se ne moras testirati svaki dan ili svako 3 dana, u Turskoj moras. Kada stavis na papir da je potrebno da se za svaku utakmicu mora testirati oko 20-25 ljudi puta 4 -5 puta dobijes enormnu cifru, mnogo vecu nego sto cete dati u hrvatskoj za testove kad se testirate aamo jednom eventualno 2 puta. A cisto sumnjam da je cijena smjestaja u Umagu 3 puta veca nego u Antaliji. Poenta mog posta: Ne prozivaj druge i nazivati nesto sirotinjskim, kada ste se u zadnji cas predomislili oko te lokacije i financijski necete proci gore nego ostali.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:31Ne bi da ulazim ko sta prica, Antalija je prvobitno planirana, ali nismo otisli iskljucivo radi korona testova. Pred svaku utakmicu se moras testirati, a ako ti nadju zarazenih, malo je reci da si yeban. Na kraju nas je ispalo otprilike isto, a rizik puno manji nego sto bi bio u Antaliji.nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 feb 2021, 23:28
Ne pricam ja nebuloze neg ovaj tvoj jaran koji kaze da je antalija za sirotinju a vi odgodili prije 5 dana radi jeftinijih troskova u lakseg prevoza.
Laksi prevoz svakako,
ali je li stvarno mislis da nam je bitno toliko oko troskova putovanja? Ja cu ti reci, NE
Boldirano se slazem sa vama, al nisam to ni pokusao osporiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.