Nismo mi odustali od Turske zbog testova iz financijske strane. Sto da vodimo igrace i testiramo svaki dan i izalzemo ih tamosnjim zakonima oko korone ako nema potrebe. Fakticki igrac bez razloga ostaje bez priprema ? Je l ima potrebe ? Naravno odnos Anatalija- Umag ne moze se mjeriti jer ovo druge je dosta financijski izdasnije. S testovima u Antaliji bi se doslu tu negdje, al mislim da finacijski razlog nije bio najvazniji nego da se jednostavno izbjegne svakodnevno testiranje ( testiraj se ti u 7 dana i pokazet ce ti najmanje jednom pozitivno i to ne nuzno 7. dan )nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:16Kakva bola sirotinja? jesi ti normalan? Nemoj da se ovdje bezze brukas, jer niste vi otisli u Umag sto je akuplji nego jer je u ovom trenutku korona sjebala sve pa ste gledali kako lakse i jeftinije da prodete. Do prije 5 dana ste trebali i vi u antaliju, pa kad ste promjenili lokaciju onda price antalija za sirotinju, sa pokusajima da nekoga omalovazite da bi sebe izdigli.feniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:05I kazes skuplja Turska od Hrvatske ? Ako ti nije problem u pp da bacis gdje si jeftino ljetovo u Hrv da znam i ja
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Tipican primjer jednog autohtonog kobiljaglavićaElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:16Pa u jednu ruku si ti u pravu.
A u drugu ti se poserem.
Al bukvalno je ovako bilo.nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:16Kakva bola sirotinja? jesi ti normalan? Nemoj da se ovdje bezze brukas, jer niste vi otisli u Umag sto je akuplji nego jer je u ovom trenutku korona sjebala sve pa ste gledali kako lakse i jeftinije da prodete. Do prije 5 dana ste trebali i vi u antaliju, pa kad ste promjenili lokaciju onda price antalija za sirotinju, sa pokusajima da nekoga omalovazite da bi sebe izdigli.feniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:05I kazes skuplja Turska od Hrvatske ? Ako ti nije problem u pp da bacis gdje si jeftino ljetovo u Hrv da znam i ja

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- feniksptica
- Kontakt:
Bio si u pravu, da nema one trudne inspektorice propala bi serija u nastavku..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Omjer Umag Antalija u normalnim uslovima bez korone je mozda na strani Umaga, ali u ovoj situaciji situacija je obrnuta, jer je cijena testova i broj testiranja koje moras obaviti u Turskoj, a u Hrvatskoj ne moras ogromna. Zbog toga ti kazem olani se price da je Antalija za sirotinju, jer u ovom trenutku ta prica ti je smijesna.feniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:20Nismo mi odustali od Turske zbog testova iz financijske strane. Sto da vodimo igrace i testiramo svaki dan i izalzemo ih tamosnjim zakonima oko korone ako nema potrebe. Fakticki igrac bez razloga ostaje bez priprema ? Je l ima potrebe ? Naravno odnos Anatalija- Umag ne moze se mjeriti jer ovo druge je dosta financijski izdasnije. S testovima u Antaliji bi se doslu tu negdje, al mislim da finacijski razlog nije bio najvazniji nego da se jednostavno izbjegne svakodnevno testiranje ( testiraj se ti u 7 dana i pokazet ce ti najmanje jednom pozitivno i to ne nuzno 7. dan )nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:16Kakva bola sirotinja? jesi ti normalan? Nemoj da se ovdje bezze brukas, jer niste vi otisli u Umag sto je akuplji nego jer je u ovom trenutku korona sjebala sve pa ste gledali kako lakse i jeftinije da prodete. Do prije 5 dana ste trebali i vi u antaliju, pa kad ste promjenili lokaciju onda price antalija za sirotinju, sa pokusajima da nekoga omalovazite da bi sebe izdigli.feniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:05
I kazes skuplja Turska od Hrvatske ? Ako ti nije problem u pp da bacis gdje si jeftino ljetovo u Hrv da znam i ja
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Kažu da nije trudna.feniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:23
Bio si u pravu, da nema one trudne inspektorice propala bi serija u nastavku..

Jesi vidio šta im ćelo Gandija počini, ko divu Željo sa Mulalićem.

- ElCartel11
- Kontakt:
Nemlacaraj puno tom drugom rukom razmazat ce se.Vanadij je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:22Tipican primjer jednog autohtonog kobiljaglavićaElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:16Pa u jednu ruku si ti u pravu.
A u drugu ti se poserem.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Rasturio ih Gandija ko jugoslavenski savez osima i planinicawolfie je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:27Kažu da nije trudna.feniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:23
Bio si u pravu, da nema one trudne inspektorice propala bi serija u nastavku..![]()
Jesi vidio šta im ćelo Gandija počini, ko divu Željo sa Mulalićem.![]()
PSPHM
Ako je ovaj tvoj odg maksimum izvini onda, jasnije je sveElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:28Nemlacaraj puno tom drugom rukom razmazat ce se.Vanadij je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:22Tipican primjer jednog autohtonog kobiljaglavićaElCartel11 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:16
Pa u jednu ruku si ti u pravu.
A u drugu ti se poserem.
Navukao ih ko Zijad Blekić pitare.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:29Rasturio ih Gandija ko jugoslavenski savez osima i planinicawolfie je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:27Kažu da nije trudna.feniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:23
Bio si u pravu, da nema one trudne inspektorice propala bi serija u nastavku..![]()

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Mislis k’o Ceric strumficewolfie je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:32Navukao ih ko Zijad Blekić pitare.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:29Rasturio ih Gandija ko jugoslavenski savez osima i planinica![]()
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Ma dobar je on, najgori je Arturito cijeli seriju nesto muti i mulja ko Osimwolfie je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:27Kažu da nije trudna.feniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:23
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jesi ti normalan druze ? kakve ti nebuloze pricasnekoIzMostara je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:16Kakva bola sirotinja? jesi ti normalan? Nemoj da se ovdje bezze brukas, jer niste vi otisli u Umag sto je akuplji nego jer je u ovom trenutku korona sjebala sve pa ste gledali kako lakse i jeftinije da prodete. Do prije 5 dana ste trebali i vi u antaliju, pa kad ste promjenili lokaciju onda price antalija za sirotinju, sa pokusajima da nekoga omalovazite da bi sebe izdigli.feniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 22:05I kazes skuplja Turska od Hrvatske ? Ako ti nije problem u pp da bacis gdje si jeftino ljetovo u Hrv da znam i ja

Umag nas skuplje izasao, i kaze trazili da jeftinije prodjemo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mogu nam ga pofanflat svi u ligi. Pozdrav
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sarajevo umjesto u Tursku otislo u hrvatsku iz financijskih razloga.
Hrvatska 3 puta skuplja od arkadasa

Hrvatska 3 puta skuplja od arkadasa

To je to.
Aktuelni sampion, jesenji sampion, prvoplasirani, aktuelni osvajac Kupa BiH, -9, treca u nizu. Mirno!

Neka

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Glupane, nama je Turkish Airlines sponzor. Sjedi 1
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.