Sad fkt bez zajebancije, kontam ja rivalitet i sve to. Al’ bolan vi sirotinja se nasli nekome rugat. I da ne dodje slovenac, a nece jer nije realno da takav igrac dodje u nasu ligu, spominje se uz nase ime, na stranom portalu, a ne na ovom **** portalu u pokusaju. I ono se naslo rugat. Igraci vas tuze jer ih ne placate.Vanadij je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:29Daj celo bar nedima hadzica ako nece irfan **** ga tiJohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:26Mocinic pobjegao kad je skontao da bi ga ceric zguzio
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
PSPHM
Posten pitar napokonGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:32svrsavaLI ? Boga mi, ja jedva instagrama da imam. To su vecinom mala raja, koja prati drustvene mreze malo vise..Vanadij je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:26Sto ste onda svsravali sinoc na sliku, a lik baca seen jos obukao menstrualnu neku bojuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:24
Jest nas i povaljao, a molio nas da potpisemo s njim![]()
Za mene licno, nista poseban napadac.
Nakon Zakarica i Hadzica eto hiM i Matavza
ekipa za čampions lige

ekipa za čampions lige

- feniksptica
- Kontakt:
Ne bih ja imo obraza nekog zajebavati, kad nakon 19. kola kasnis 9 bodova, a nakon 4.kola si najavljivao titulu na sva zvona
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Da dovedemo Neymara, tesko sta mozemo protiv Veselinovica.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Osttribine
- Kontakt:
Ovaj portal je stvarno nekoć ozbiljan bio i kad nesto najave ili objave uglavnom je to bila "gotova stvar", sad su postali klasicni clikbait portal, ah da i obavezno kakvu je sliku Wanda objavila na ig, valjda ga neko od ovih nazovi novinara šlajfa na nju. Nije mi jasno da vec nisu izbacili jedan članak da i Vedad Ibišević "potpisuje" za FK Sarajevo, ili je to sutra ekskluziva. Kakvi Matavži, Bezjaci Zakarići (čovjek je sam i izjavio da kontakta uopste nije bilo), sa 90 posto ovih imena koja se povlace po portalima i forumima Sarajevo veze nije imalo, ali valjda borba za klikove sta li.
A smjesniji ste mi vi dusebriznici koji kontate da se mi na ove "vijesti" primamo
A smjesniji ste mi vi dusebriznici koji kontate da se mi na ove "vijesti" primamo

Jeste li stvarno toliko glupi, ili se samo pravite.

Sa Handzicem vas prangijamo kao i ostatak lige, opusteno pokemoni
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Osim što vam lobova golmana od dva miliona eura ne možete ništafeniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:36Da dovedemo Neymara, tesko sta mozemo protiv Veselinovica.

- feniksptica
- Kontakt:
Ma Zeljovci bi guzice dali da se makar mogu i povezati s ovim igracima. Druga HNL i prva federalna su vas domet.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nakon sto su propali pregovori sa vukusicem, zakaricem catakovicem, hadzicem, i matvazom, hadzija se okrece i koristi situaciju sa EDINOM DŽEKOM
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Kad smo vec kod golmana, jel najveci golmanski talent u 21., stoljecu, Vedra Veca Kjosevski, nasljednik vrlog Planinica, al ovaj put sa mladjim Osimom, loce jos uvijek?SSR je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:40Osim što vam lobova golmana od dva miliona eura ne možete ništafeniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:36Da dovedemo Neymara, tesko sta mozemo protiv Veselinovica.![]()
![]()
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Jedina razlika izmedju njih dvojice je ta da je taj golman predhodne dvije godine slavio titulu prvaka a Veselinovic kad mu platu uplateSSR je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:40Osim što vam lobova golmana od dva miliona eura ne možete ništafeniksptica je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:36Da dovedemo Neymara, tesko sta mozemo protiv Veselinovica.![]()
![]()
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Neki Bošnjo Janez odlučio da se šprda sa forumskim hordašima. Čuj logovali se jer su se ljudi prepali, ljudi se logovali da vam se smiju.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa koliko vas voli, prije ce karijeru zavrsit kod nas nego kod vas. Neki zaboravljaju kako ga je najveci trener u historiji zelje, nazivao klocem, vrijedjao i na kraju otjerao.
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
I tu bi navijali da dodje nama samo da 5% vama stigne da prezivite
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ovom njemcu nikad dosta pisanja po njemu 

Sa platama i bez plate isto vam je 5 + 3 

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Brzo ce punac u krevet, hajd to obavi to svoje. Nemoj da ljut ode na spavanjeDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 21:42Neki Bošnjo Janez odlučio da se šprda sa forumskim hordašima. Čuj logovali se jer su se ljudi prepali, ljudi se logovali da vam se smiju.
PSPHM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.