Iz Hajdukove skole je, visok je,nije debel.
Po meni nista vise ne treba za golmana u nasoj ligi. Izadji pokupi krompir i tjt.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nema kracu nogu ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 feb 2021, 14:25Iz Hajdukove skole je, visok je,nije debel.
Po meni nista vise ne treba za golmana u nasoj ligi. Izadji pokupi krompir i tjt.
Sad čovjek reče da je visok, znači ne može imati kraću nogudelinjo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 14:36Nema kracu nogu ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 feb 2021, 14:25Iz Hajdukove skole je, visok je,nije debel.
Po meni nista vise ne treba za golmana u nasoj ligi. Izadji pokupi krompir i tjt.![]()
Pusti ti to...Mamba21 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 14:55Sad čovjek reče da je visok, znači ne može imati kraću nogudelinjo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 14:36Nema kracu nogu ?StrikeWarzone je napisao/la: ↑01 feb 2021, 14:25
Po meni nista vise ne treba za golmana u nasoj ligi. Izadji pokupi krompir i tjt.![]()
![]()
Ne upratih sta je najavio, ali sam na temelju clanka od jutros na ovom portalu napisao.
Željezničar je do sada pojačao Jasmin Čeliković koji je stigao na posudbu iz HNK Rijeka, a kako smo saznali do početka prvenstva očekivati je još jedno pojačanje.
Mjesto rezervnog (trećeg) vratara je popunio zato 22-godišnji Josip Bender. Mladi je vratar iz Župe Dubrovačke prošao dijelom i školu Hajduka i dolazi iz njegovne rezervne ekipe. Talenta svakako ima, ali nije se mogao nametnuti kraj Hajdukove hiperprodukcije kvalitete na toj poziciji. Par sezona, još od juniorske dobi, je bio na posudbi u Primorcu, gdje je skupljao iskustvo praktički “na streljani” i znale su se čuti i pohvale. Ove je sezone ipak bio u trećem planu, iza mlađih Grbića i Ljubića, a situacija mu se ne bi popravila i povratkom Letice u rezervnu ekipu. Solidno iskustvo ima već zapravo, ali upitno je hoće li se i u Splitu probiti više od pozicije rezerve zasad.
Josip Bender – bio je nekad u Hajduku u juniorima, a sad je bio u Splita, kapetan i izuzetno dominantan, pa neka je to treća liga, znaju ga u Hajduku otprije. Rođen je 1995. godine...
Novi član Solina trebao bi postati i Josip Bender, odlični vratar koji je u karijeri branio za Hajduk, Split i Zadar.
Tebe trebam.
Bekrica ostaviti u klubu i skolovati ga za trenera. Nevidim ga od vece koristi u ekipi. On I Durakovic imaju sut bara bara, a Durakovica ni na mapi I ako je brzinom I kondicijom ispred Bekrica.
Ako je Faminjo najbrzi igrac u europi, a Bekrija ga pretrcao, mogu misliti kako je Durakovic brzsamoposmatram je napisao/la: ↑01 feb 2021, 16:38Bekrica ostaviti u klubu i skolovati ga za trenera. Nevidim ga od vece koristi u ekipi. On I Durakovic imaju sut bara bara, a Durakovica ni na mapi I ako je brzinom I kondicijom ispred Bekrica.
Mislis da je Durakovic trkacki slabiji od Bekrica?MrkiMedo je napisao/la: ↑01 feb 2021, 16:43Ako je Faminjo najbrzi igrac u europi, a Bekrija ga pretrcao, mogu misliti kako je Durakovic brzsamoposmatram je napisao/la: ↑01 feb 2021, 16:38Bekrica ostaviti u klubu i skolovati ga za trenera. Nevidim ga od vece koristi u ekipi. On I Durakovic imaju sut bara bara, a Durakovica ni na mapi I ako je brzinom I kondicijom ispred Bekrica.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Cwirek, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer i 44 gosta.