FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Drago mi je što ćemo se pojačati na golmanskoj poziciji. Imati Fejzića kao rezervnu opciju je jako loše.
Kazu jos jedno pojačanje na ss.
Željezničar je do sada pojačao Jasmin Čeliković koji je stigao na posudbu iz HNK Rijeka, a kako smo saznali do početka prvenstva očekivati je još jedno pojačanje.
Odlazaka više neće biti, a stručni štab Željezničara raduje što za sada nema povreda, pa je jasno da će Plavi u punom kadru biti mnogo jači nego u prvom dijelu sezone kada su ih pratili razni pehovi.
Po meni Top.
Željezničar je do sada pojačao Jasmin Čeliković koji je stigao na posudbu iz HNK Rijeka, a kako smo saznali do početka prvenstva očekivati je još jedno pojačanje.
Odlazaka više neće biti, a stručni štab Željezničara raduje što za sada nema povreda, pa je jasno da će Plavi u punom kadru biti mnogo jači nego u prvom dijelu sezone kada su ih pratili razni pehovi.
Po meni Top.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Bender kao Antolovic izgleda

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Kako nece biti odlazaka? Zar nisu Ikici i Lendric vec otisli?
Veliki je uspjeh što smo na odlascima ostali samo na Hajdareviću. Jamaka, Hajrića i Asima Zeca i ne računam jer oni nisu imali bukvalno nikakvu ulogu u prvom dijelu prvenstva. Čeliković upada umjesto Harisa, dobijamo golmana koji će ojačati konkurenciju, još ako nas ako Bog da povrede zaobidju i riješimo dugovanja prema igračima, puno, puno bolja situacija bi mogla biti.Admir74 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 11:41Kazu jos jedno pojačanje na ss.
Po meni Top.
-
- Kontakt:
Ne branim ovog sminkercica niti sam veliki optimista ali sansu mu je data i sad trebamo sacekati 6mjeseci da vidimo da li ce ispuniti sto je obecao a tice se onoga da ce izmirit sva dugovanja do 6-7mjeseca. Ne znam sta ti ocekujes od covjeka da uradi za 7 dana,nije nas kupio pa da ulaze odma svoj novac.KANA je napisao/la: ↑01 feb 2021, 11:05a jeste brate upravu si ,pored onoliko sposobnih Zeljovaca koji su cekali uredu da pomognu klubu mi njega izaberemo i on u 7 dana nista ne uradisatro bio sa Fegusonom
Sve znaju

Hvala Bogu samo da onu ublehu Fejzica vise ne gledam ni na klupi ni na golu ni na pripremama.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
-
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Trebalo bi leći 9-10 miliona KM ubrzo.
Evo Džeko pravi 11ti transfer u 15 dana
Evo Džeko pravi 11ti transfer u 15 dana

Bravo predsjedniče 

Ako vec nismo pri parama po meni je bolje i zdravije da se momcima ovo dosad isplati nego da dovodimo neke prosjecne igrace. Drugo mjesto nije tragedija. Sa skupljim i ozbiljnijim sastavima, te znatno slabijim rivalima nismo sampioni uspjeli biti. Drago mi je sto i Amar razmislja u tom smjeru.
Ako vec mozemo dovoditi jer stvarno nisam upucen u situaciju u klubu onda golman, lijevi bek, stoper, veznjak i dva krila da izgledamo ozbiljno. Na nekim pozicijama imamo vrhunske igrace, a na nekim smo skrpljeni "daj sta daš".
Ako vec mozemo dovoditi jer stvarno nisam upucen u situaciju u klubu onda golman, lijevi bek, stoper, veznjak i dva krila da izgledamo ozbiljno. Na nekim pozicijama imamo vrhunske igrace, a na nekim smo skrpljeni "daj sta daš".
Jači od ratova, režima i partija !!!!
https://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-su ... eza/44538/Željo je u dosadašnjem dijelu priprema odigrao tri utakmice i ostvario isto toliko pobjeda, protiv Neuma 3:0, Čapljine 3:1, te Mladosti 4:1. Već sutra je na rasporedu i četvrti pripremni susret, a Plave će testirati Velež. Utakmica će se igrati u Međugorju ili Čitluku s početkom od 14 ili 14:30 sati.
Naš tim je od 22. januara u Sportskom centru Circle, a povratak u Sarajevo zakazan je sutra nakon pomenute utakmice. Plavi će dva dana raditi u Sarajevu, potom će u petak ponovo otputovati u Međugorje na završni dio priprema do 15. februara.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ovo igranje na katastrofalnim terenima neznam kuda vodi. U prvom djelu sezone smo najslabiji na kvalitetnim i brzim terenima, Grbavica, Kosevo Krupa, Vrapcici, a pripreme igramo po grbavim i blatnjavim terenima. Vidim i protiv Veleza na livadi. Znam da se od saveza nemoze traziti neki standard terena za utakmice premijer lige, ali europske utakmice se igraju na kvalitetnim terenima. Europski iskorak je nemoguc u nasim uslovima. Trebali bi raditi prireme na umjetnim terenima, radije nego po natopljenim terenima.LjoZee je napisao/la: ↑01 feb 2021, 13:20https://fkzeljeznicar.ba/zeljeznicar-su ... eza/44538/Željo je u dosadašnjem dijelu priprema odigrao tri utakmice i ostvario isto toliko pobjeda, protiv Neuma 3:0, Čapljine 3:1, te Mladosti 4:1. Već sutra je na rasporedu i četvrti pripremni susret, a Plave će testirati Velež. Utakmica će se igrati u Međugorju ili Čitluku s početkom od 14 ili 14:30 sati.
Naš tim je od 22. januara u Sportskom centru Circle, a povratak u Sarajevo zakazan je sutra nakon pomenute utakmice. Plavi će dva dana raditi u Sarajevu, potom će u petak ponovo otputovati u Međugorje na završni dio priprema do 15. februara.
-
- Kontakt:
Nažalost ne ide Džeko nigdje, ima veliku platu u Romi na koju ne želi pristati nijedan od klubova iz pregovora za sad.
Ali hajde da sačekamo kraj roka.
Ali hajde da sačekamo kraj roka.
-
- Kontakt:
Igraci ozbiljnih godina kojima istice ugovor na kraju sezone.
Bekric 36
Alispahic 33
Fejzic 34
Stevanovic 32
Lendric 29
Bekric 36
Alispahic 33
Fejzic 34
Stevanovic 32
Lendric 29
Ostavljanje Bendera je dobro samo u slucaju da on ima kvalitet da bude prvi golman. Ako je Eric bolji golman od njega, onda je drzanje Bendera (koji je stranac)na klupi preglup potez..
I Fejzicu i Ericu istice ugovor na ljeto. Mozda i ostavlja Bendera zbog toga jer jedan od ove dvojice ce sigurno ici na ljeto ako ne i obojica.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 17 gostiju.