ne znam...ne mogu ti pomoćilegenda reala je napisao/la:ma nemam kad čekati ,meni treba sad ,daj koji su sigurni od ovih parova

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ne znam...ne mogu ti pomoćilegenda reala je napisao/la:ma nemam kad čekati ,meni treba sad ,daj koji su sigurni od ovih parova
TuborgGreen je napisao/la:Prelose je Boston odigrao 1. cetvrtinu..Pierce isto da je dosao ispred zgrade jednu basketa odigrat iz zajebancije..puno im garnett fali,wolfsi su ih totalno nadskakali..![]()
valjda ce bit bolje,inace smo popusili foru
Pierce je smjesan,gledam tekmu i fkt ne kontam koji on qrac radi na parketu..nit igra odbranu nit skace nit trci..allen dao desetak poena a nije igrao skoro citavu 2. cet..ne kontam,jel se zajebaju il stvarno ne mogu bolje..ovo je zalosno kako igraju,pa njih ce miami unistit 40 razlike s ovakvom igrom..hodža je napisao/la:TuborgGreen je napisao/la:Prelose je Boston odigrao 1. cetvrtinu..Pierce isto da je dosao ispred zgrade jednu basketa odigrat iz zajebancije..puno im garnett fali,wolfsi su ih totalno nadskakali..![]()
valjda ce bit bolje,inace smo popusili foru
Love već 13 skokova...valjda će uspjeti da ga obuzdaju malo![]()
evo poslali su mu Shaqa na teren
wade 20, pirs 1
6 minuta prije kraja boston gubio 85:77..pierce pravio lakrdiju od sebe,prezalosno..nekako na guzove povede boston 94:93 i luke ridnour na polaganju 8 sec prije kraja dobije chiquita bananu od allenasport88 je napisao/la:JEDVA BOSTON POBIJEDIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKADA VIŠE NEĆU NA BOSTONA!!!!!!!!!! DOK SE NE VRATI NJIHOV SJAJNI IGRAČ, MISLIM NA GARNETTA.....
TuborgGreen je napisao/la:6 minuta prije kraja boston gubio 85:77..pierce pravio lakrdiju od sebe,prezalosno..nekako na guzove povede boston 94:93 i luke ridnour na polaganju 8 sec prije kraja dobije chiquita bananu od allenasport88 je napisao/la:JEDVA BOSTON POBIJEDIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIKADA VIŠE NEĆU NA BOSTONA!!!!!!!!!! DOK SE NE VRATI NJIHOV SJAJNI IGRAČ, MISLIM NA GARNETTA.....![]()
evo uzivajte u tropskom vocu i cestitam ko god je dobio![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://img263.imageshack.us/f/win2w.jpg/
adis.p je napisao/la:yebem vam djee god sta imate.... ....vise sam volio da me obore oni englezu u 4 negu ovaj pisljivi nba.......jbbbbbmmm im sveee....
nikad vise na moj dnevni listicc.....![]()
![]()
ma nije punoo 1.55 al mi krivooo jbtt mog'oo uzet 100 ko iz pi*ke.....sport88 je napisao/la:adis.p je napisao/la:yebem vam djee god sta imate.... ....vise sam volio da me obore oni englezu u 4 negu ovaj pisljivi nba.......jbbbbbmmm im sveee....
![]()
ajmeeee, velika šteta......nadam se da nisi puno dao za taj listić.....više puta su me znali sje**** zbroj zbrojeva iz NBA....lakše mi je bilo procijeniti zbroj koševa iz europe, nego iz NBA......
daadis.p je napisao/la:ma nije punoo 1.55 al mi krivooo jbtt mog'oo uzet 100 ko iz pi*ke.....sport88 je napisao/la:adis.p je napisao/la:yebem vam djee god sta imate.... ....vise sam volio da me obore oni englezu u 4 negu ovaj pisljivi nba.......jbbbbbmmm im sveee....
![]()
ajmeeee, velika šteta......nadam se da nisi puno dao za taj listić.....više puta su me znali sje**** zbroj zbrojeva iz NBA....lakše mi je bilo procijeniti zbroj koševa iz europe, nego iz NBA......
Virtu4l je napisao/la:Ma koef mi je premalen, a Čilić velika nepoznanica. Nadam se da me razumijete.
Pozdrav vjernim fanovima Marina Čilića.Monkey je napisao/la:@ Virtual, ako iko zna sve o tenisu to smo Visko i ja.
Izgubio je sa katastrofalnim procentom prvog servisa, a ne odigrati na covjeka koji tradicionalno fantasticno pocinje sezonu po kvoti 1.5 moze samo lud covjek
..volio bih da pogodis ManchesteraFaraon iz Visokog je napisao/la:Blekpul - Birmingem Siti X 3.12
Fulam - Vest Bromvič Albion X 3.13
Mančester Junajted - Stouk Siti X 4.62
52 KM dobitak 1 KM uplata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.