Sigurno bio na nekoj konferenciji gdje su Ferguson i ostali imali neko predavanje, pa se poslije toga se malo i poprica u sklopu toga. Mislim nista spektakularno. Jedino mjerilo su rezultati, ako Samir Ceric dovede sponzora u rangu 1-3 mio eura u narednih 6 mjeseci, kao sto spominje da je cilj, onda je to uspjeh koji niko do sada nije ostvario. Ne vidim razlog sto da se covjek ismijava, nego neka se saceka i neka vrijeme pokaze da li je napravio uspjeh ili ne. Treba mu dati podrsku.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 01 feb 2021, 00:03, ukupno mijenjano 1 put.
- MocMahale444
Kazu nisu htjeli poceti konferenciju dok nije on usaoTristan10 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:02Sigurno bio na nekoj konferenciji gdje su Ferguson i ostali imali neko predavanje, pa se poslije toga se malo i poprica u sklopu toga. Mislim nista spektakularno. Jedino mjerilo su rezultati, ako Samir Ceric dovede sponzora u rangu 1-3 mio eura u narednih 6 mjeseci, kao sto spominje da je cilj, onda je to uspjeh koji niko do sada nije ostvario. Ne vidim razlog sto da se covjek ismijava, nego neka se saceka i neka vrijeme pokaze da li je napravio uspjeh ili ne. Treba mu dati podrsku.

Pa imas razlicite seminare, gdje mozes ucestvovati i u sklopu toga normalno da popricas sa takvim licnostima. Nije to nista wow ili spektakularno, samo ne vidim razlog sto se covjeku ne bi dala podrska i neka vrijeme pokaze da li je napravio uspjeh ili ne.KANA je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:06Kazu nisu htjeli poceti konferenciju dok nije on usaoTristan10 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:02Sigurno bio na nekoj konferenciji gdje su Ferguson i ostali imali neko predavanje, pa se poslije toga se malo i poprica u sklopu toga. Mislim nista spektakularno. Jedino mjerilo su rezultati, ako Samir Ceric dovede sponzora u rangu 1-3 mio eura u narednih 6 mjeseci, kao sto spominje da je cilj, onda je to uspjeh koji niko do sada nije ostvario. Ne vidim razlog sto da se covjek ismijava, nego neka se saceka i neka vrijeme pokaze da li je napravio uspjeh ili ne. Treba mu dati podrsku.![]()
Kad smo mogli imati predsjednika sa biroa mozemo I bombasa iz LondonaTristan10 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:11Pa imas razlicite seminare, gdje mozes ucestvovati i u sklopu toga normalno da popricas sa takvim licnostima. Nije to nista wow ili spektakularno, samo ne vidim razlog sto se covjeku ne bi dala podrska i neka vrijeme pokaze da li je napravio uspjeh ili ne.KANA je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:06Kazu nisu htjeli poceti konferenciju dok nije on usaoTristan10 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:02
Sigurno bio na nekoj konferenciji gdje su Ferguson i ostali imali neko predavanje, pa se poslije toga se malo i poprica u sklopu toga. Mislim nista spektakularno. Jedino mjerilo su rezultati, ako Samir Ceric dovede sponzora u rangu 1-3 mio eura u narednih 6 mjeseci, kao sto spominje da je cilj, onda je to uspjeh koji niko do sada nije ostvario. Ne vidim razlog sto da se covjek ismijava, nego neka se saceka i neka vrijeme pokaze da li je napravio uspjeh ili ne. Treba mu dati podrsku.![]()

pa jeste pravi bombasKANA je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:16Kad smo mogli imati predsjednika sa biroa mozemo I bombasa iz LondonaTristan10 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:11Pa imas razlicite seminare, gdje mozes ucestvovati i u sklopu toga normalno da popricas sa takvim licnostima. Nije to nista wow ili spektakularno, samo ne vidim razlog sto se covjeku ne bi dala podrska i neka vrijeme pokaze da li je napravio uspjeh ili ne.Ma nemoj sta zamjeriti zajebavam se ja .

Ma izvarati ce levat nekogaTristan10 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:21pa jeste pravi bombasKANA je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:16Kad smo mogli imati predsjednika sa biroa mozemo I bombasa iz LondonaTristan10 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:11
Pa imas razlicite seminare, gdje mozes ucestvovati i u sklopu toga normalno da popricas sa takvim licnostima. Nije to nista wow ili spektakularno, samo ne vidim razlog sto se covjeku ne bi dala podrska i neka vrijeme pokaze da li je napravio uspjeh ili ne.Ma nemoj sta zamjeriti zajebavam se ja .
ali mozda upali, djeluje pozitivan i nekako od akcije, tako da se nadam necemu pozitivnom

Dok ste vi na forumu bili, Dela i ja uživo priču razbacili, dobrih tema pretresli

Inače evo prošla je i prva sedmica od kako je novi predsjednik na čelu kluba. Nadamo se da će ubrzo početi i prvi konkretni rezultati stizati.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
ma samo amri poruke pisati da ima dobrih dimija i u Istanbulu hahahahha 

Dzeko je novi Ozil tako da se ne nadajte 

ma bruda ovaj ili ce nekog opasnog izvarat ili cemo opet one karte donacija nastaviti

KANA je napisao/la: ↑01 feb 2021, 10:51ma bruda ovaj ili ce nekog opasnog izvarat ili cemo opet one karte donacija nastaviti![]()

ma mi smo najludji

a jeste brate upravu si ,pored onoliko sposobnih Zeljovaca koji su cekali uredu da pomognu klubu mi njega izaberemo i on u 7 dana nista ne uradi

Velike je stvari najavio a realno je da je klub koji je preuzeo u situaciji da je bliži gašenju nego napretku. Nit ga pljujem niti išta samo kažem sa bi odredjene stvari poput sponzora ili pozajmica novca da se zakrpe stvari za licencu morale biti vrlo brzo.KANA je napisao/la: ↑01 feb 2021, 11:05a jeste brate upravu si ,pored onoliko sposobnih Zeljovaca koji su cekali uredu da pomognu klubu mi njega izaberemo i on u 7 dana nista ne uradisatro bio sa Fegusonom
ma eto obecano je igracima do derbija da ce im sve izmirit ,vidjeti cemo .Dejan1921 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 11:18Velike je stvari najavio a realno je da je klub koji je preuzeo u situaciji da je bliži gašenju nego napretku. Nit ga pljujem niti išta samo kažem sa bi odredjene stvari poput sponzora ili pozajmica novca da se zakrpe stvari za licencu morale biti vrlo brzo.
Ja samo ne znam sta ljudima nije jasno. Rekao je sledece:
- kratkorocno podmiriti obaveze prema igracima
- u roku od 6 mjeseci naci generalnog sponzora
- izmjeniti statut da mogu doci privatni investitori
- dugorocno naci partnere, investitore koji zele da investiraju u klub gdje klub i investitori vide korist od toga. i to bi trebao da bude konacni cilj, ali se moraju uraditi ovi koraci prije, da nadjes sponzora, tako da klub ima neke prihode da je na nekim sigurnijim nogama i normalno u takvim okolnostima je i lakse naci investitore. Trebali bi da budemo prezadovoljni ako covjek uspje da nadje sponozora jer to nije niko do sada uradio, i treba mu dati podrsku.
- kratkorocno podmiriti obaveze prema igracima
- u roku od 6 mjeseci naci generalnog sponzora
- izmjeniti statut da mogu doci privatni investitori
- dugorocno naci partnere, investitore koji zele da investiraju u klub gdje klub i investitori vide korist od toga. i to bi trebao da bude konacni cilj, ali se moraju uraditi ovi koraci prije, da nadjes sponzora, tako da klub ima neke prihode da je na nekim sigurnijim nogama i normalno u takvim okolnostima je i lakse naci investitore. Trebali bi da budemo prezadovoljni ako covjek uspje da nadje sponozora jer to nije niko do sada uradio, i treba mu dati podrsku.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 61 gost.