Jedino da se Murray pomjeri na 2, ali onda imas 30ak miliona na klupi u 2 igraca ako se MPJ dozove i Barton ode na klupu....djoleprijedor je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:02Moris bi meni startao prije Herisa u Nagetsima, bolji igrač.
Marej još ni blizu nivoa iz PO prošle sezone, ali biće to bolje, kako vrijeme bude prolazilo.Grin solidna zamjena Grentu.
Problem potencijalni su velike minute i malo odmora Jokiću, gdje se rizikuje povreda.
MPJ još nije kalibar za startera, u odbrani više nego kriminalan.
Denver vjerovatno 4. na Westu do kraja, vrlo teško iznad toga.
NBA 2020/2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA 2020/2021
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Teskooo, ofanzivno je bio preskroman, a eto i takav je odveo ekipu u NBA finale, sto samo potvrdjuje kakvu moc ima vrhunski 2 way centar.bombaysaphire je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:17Možda Howard iz Orlanda ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:15Robinson, Shaq, Olajuwon, Ewing, Ming, Duncan kao PF/C. Eto ih 6 onako na prvu.
Sad ti meni daj jednog u zadnjih 15 god, pored Embiida!?
@Napa Adebayo to nije.To nije igrac kojem ces dati loptu u ruke i dati mu da prelomi bitnu PO tekmu.Porzingis pogotovo.
Dwight, Marc, Davis.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:15Robinson, Shaq, Olajuwon, Ewing, Ming, Duncan kao PF/C. Eto ih 6 onako na prvu.TheChief je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:09Mozes li nabrojati vrhunske 2 way centre od 90ih koji su zavrsili karijeru ?NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:04Ma nemoj...Znas li ti sta znaci 2 way igrac? Ocigledno ne znas.
Objasni mi tu evoluciju, majstore.
Ako si naveo Minga i Duncana i oni spadaju u zadnjih 15.
- djoleprijedor
- Kontakt:
JHam je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:20Jedino da se Murray pomjeri na 2, ali onda imas 30ak miliona na klupi u 2 igraca ako se MPJ dozove i Barton ode na klupu....djoleprijedor je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:02Moris bi meni startao prije Herisa u Nagetsima, bolji igrač.
Marej još ni blizu nivoa iz PO prošle sezone, ali biće to bolje, kako vrijeme bude prolazilo.Grin solidna zamjena Grentu.
Problem potencijalni su velike minute i malo odmora Jokiću, gdje se rizikuje povreda.
Monte-Marej-MPJ-Milsep-Jokić
Heris, Barton, Grin prvi igrači rotacije.
Mislim da bi čak Herisu i prijalo da ulazi sa klupe i bude 6.igrač.
Može li se poganjati Bredli Bil, može li sa kakav paket složiti za njega?
Mens sana in corpore sano.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Davis moze, iako ne igra poziciju C dovoljno, po meni da bi ga tu ubrojio.Dwighta sam vec objasnio.Marc nikad nije bio vrhunski ofanzivni igrac.TheChief je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:27Dwight, Marc, Davis.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:15Robinson, Shaq, Olajuwon, Ewing, Ming, Duncan kao PF/C. Eto ih 6 onako na prvu.
Ako si naveo Minga i Duncana i oni spadaju u zadnjih 15.
Duncan je igrac draftovan 90ih.Ming pocetkom 00ih.Govorim o draftanim C zadnjih 15 god.
Tesko, ako ce Malone forsirati Bartona onda treba dati Portera za nekog takvog na vrijeme dok mu cijena nije pala ko Bealseyu recimo..djoleprijedor je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:28JHam je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:20Jedino da se Murray pomjeri na 2, ali onda imas 30ak miliona na klupi u 2 igraca ako se MPJ dozove i Barton ode na klupu....djoleprijedor je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:02Moris bi meni startao prije Herisa u Nagetsima, bolji igrač.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ko je defanzivac DEN na perimetru ako izbacis Harrisa iz 1.petorke?? Ta petorka koju si naveo tacku ne bi mogla braniti, a ionako se muce na to dijelu parketa.djoleprijedor je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:28JHam je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:20Jedino da se Murray pomjeri na 2, ali onda imas 30ak miliona na klupi u 2 igraca ako se MPJ dozove i Barton ode na klupu....djoleprijedor je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:02Moris bi meni startao prije Herisa u Nagetsima, bolji igrač.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Katastrofa defanzivno ta petorka , koliko god da zabiju više će primiti ...djoleprijedor je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:28JHam je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:20Jedino da se Murray pomjeri na 2, ali onda imas 30ak miliona na klupi u 2 igraca ako se MPJ dozove i Barton ode na klupu....djoleprijedor je napisao/la: ↑01 feb 2021, 00:02Moris bi meni startao prije Herisa u Nagetsima, bolji igrač.
Michael Porter Jr. u odbrani kao bambi na ledu , sramota majke mi ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- Felixians4
- Kontakt:
da. LeBron i Kawhi su apsolutno top tier kandidati. Ne treba sad svaku noć razglabati tko je mvp ili o netsima,ima na stotine tema. howard preskroman napadački,a yao minga uvrštavaš? malo pa sutra. bome i marc gasol,ne čitavu karijeru,al sigurno 4-5 vrhunskih off.sezona(ne toliko scorerski isključivo),a plus i van nba se može računati.
Trenutno mislim da u ne baš elitne, ali jako lijepe two way C možemo ubrojiti bez problema aytona,adebaya,a sutra će još neki sigurno u tu kategoriju na što bi se mnogi nasmijali
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Cisto da pojasnim sta je za mene vrhunski 2 way igrac, posto vidim da zabuna ocigledno postoji.
Nebitno koja je pozicija, ali je za mene to igrac koji je sposoban igrati odlicnu odbranu, a u napadu mu das loptu u ruke ( sa naglaskom das, a ne da mu neko nesto kreira stalno) , a on zabije 30. E to je vrhunski 2 way igrac.Kakav Adebayo, Ayton(vidicemo sta ce postati),Porzingis i sl.
Howard je tu nesto pokusavao, ali nije bio toliko dobar ofanzivno.Imao je mana.Za njega je Yao ofanzivna masinerija bio.Sut, igra na postu, sl.bacanja na fantasticnom prosjeku.Nisi ga mogao eksploatisati ofanzivno kao Dwighta.
Nebitno koja je pozicija, ali je za mene to igrac koji je sposoban igrati odlicnu odbranu, a u napadu mu das loptu u ruke ( sa naglaskom das, a ne da mu neko nesto kreira stalno) , a on zabije 30. E to je vrhunski 2 way igrac.Kakav Adebayo, Ayton(vidicemo sta ce postati),Porzingis i sl.
Howard je tu nesto pokusavao, ali nije bio toliko dobar ofanzivno.Imao je mana.Za njega je Yao ofanzivna masinerija bio.Sut, igra na postu, sl.bacanja na fantasticnom prosjeku.Nisi ga mogao eksploatisati ofanzivno kao Dwighta.
- Felixians4
- Kontakt:
zabijao bi i howard u houstonu onomad 20 i kusur, a da li bi yao ming bio i približno uspješan u a magicu? retoričko. i u priemu je howard itekako bio u postu dominantan,pa čitav sistem se oko njega i šutera van gundy nakačio. Kakav Adebayo? ako i nije fluidan i sexy 1 v 1,nema footwork ili pouzdan šut,ne znači da nije dobar napadač. evo sad kad je bio prva opcija je na 20 pts uz efikasnu relizaciju i jako lijepe timske off.brojke kad je on na terenu,čak je def. zakazao što je i logično s obzirom da se troši puno više jer je on bio primarna opcija,a nema ni pomoć butlera u perimeter defence. Ayton je recimo sad popravio zannto hustle obrambeni dio,al se ne igra preko nj. Porzingis je to apsolutno morao biti, no trenutno je smeće. yao ming uvijek je bio overrated,logic i zašto.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Howard nije bio totalni duduk u postu ko sto njegovi oponenti prikazuju,ali daleko od elitnog ofanzivca. Ne zna šutati sa bilo koje distance, ne može konstantno dobro dodavati iz udvajanja, nema odličnu centarsku tehniku, ne može spustiti loptu na parket
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Slabo si ti gledao Minga, ako mislis da je bio overrated.
Za ove ostale si fino objasnio, ali ja nijednom ne bi dao loptu u ruke, a da se tekma lomi.A to je jako bitna stvar.
Za ove ostale si fino objasnio, ali ja nijednom ne bi dao loptu u ruke, a da se tekma lomi.A to je jako bitna stvar.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 01 feb 2021, 02:08, ukupno mijenjano 1 put.
- StevieFranchise
- Kontakt:
Kakav teatar Beala, Harden-lite
Jbt player empowerment, izgleda ugovori apsolutno ništa ne znače u ovoj ligi lol

“America has only three cities: New York, San Francisco, and New Orleans. Everywhere else is Cleveland.”
- Felixians4
- Kontakt:
pa svatko može biti overrated. evo,npr. ti si ga per excellene precijenio,a ujedno i dwighta podcijenio...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 feb 2021, 02:03Slabo si ti gledao Minga, ako mislis da je bio overrated.
punopravna two way beštijetina najjače vrste je bio lik. pa jel embiid dokazao u clutchu? od 10 situacija, 4 izgubi lopte, 3 maši, 1 zabije, 2 bacanja, karikiram, al tako je dosad bilo. dok eto joker koji nije two-way je zasigurno najbolji closer lige bio lani.
show program u metropoli,wess se otarasio povrede,sjajan po povratku,bealu će se svidjeti. milijon poena, nije čudno kad obje ekipe su rupičaste na gotovo svim nivoima, no ipak treba više hvaliti,a ne kuditi da nema obrana u ovom slučaju. i kad završi 80-75 ne znači nužno da je to bila sjajna defanzivna prezentacija,.
jao kakav comeback Gospodara mi

- OldFashioned
- Kontakt:
Tačno 'vako.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑01 feb 2021, 01:35Cisto da pojasnim sta je za mene vrhunski 2 way igrac, posto vidim da zabuna ocigledno postoji.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Felixians4
- Kontakt:
The Nets since the Harden trade:
122.6 offensive rating
- Best in league
- Would be the best of all time
119.9 defensive rating
- Worst in league
- Would be the worst of all time
Thybulle almost singlehandedly dismantled the entire Pacers offense in the 4th quarter. Just an unbelievably dominant performance on defense tonight. Doc just said he had ELEVEN deflections in the 4th quarter alone.
He has all-time great defensive potential. If he just improves to Danny Green level on offense, he'll be a great player.
122.6 offensive rating
- Best in league
- Would be the best of all time
119.9 defensive rating
- Worst in league
- Would be the worst of all time
Thybulle almost singlehandedly dismantled the entire Pacers offense in the 4th quarter. Just an unbelievably dominant performance on defense tonight. Doc just said he had ELEVEN deflections in the 4th quarter alone.
He has all-time great defensive potential. If he just improves to Danny Green level on offense, he'll be a great player.
- Nerminovic
- Kontakt:
kakav sell jel moguce sta im ljudi uradise na kraju hahahaha
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.