Pa vjerovatno Matip. Nikad ne možeš biti siguran sa njim, a moramo imati zamjenu jer je takva sezona. Sviđa mi se ako je to istina.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Fabinho kažu da će biti spreman već za City, Matip će vjerovatno duže odsustvovati.
Sad se spominje Ćaleta-Car kao pojačanje.
Sad se spominje Ćaleta-Car kao pojačanje.
Ben Davies je zavrsen, sutra ljekarski.
U naredna 24 sata ce se minimalno desetak imena povezati s klubom. 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
ima li ko kakva neposredna zapazanja u vezi Daviesa ?
Kakav je ?
Podsjeca me građom na Dawsona iz WHU.
Kakav je ?
Podsjeca me građom na Dawsona iz WHU.
tz tz tz tz tz tz
Samo gledaj kako će usrati papirologiju 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Da li dolazak Daviesa i jos jednog stopera ujedno znaci i noga Gomezu i Matipu na ljeto pa kupovina tog famoznog br. 2, ili ce danas dugorocno rijesiti pitanje stopera u timu? 

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Prema Athleticu i fanovima kluba iz kojeg dolazi stilom igre je nesto izmedju Matipa i Van Dijka ali s manje misicne mase i visine. Iznosi loptu u sredinu bez problema, mozda i najbrzi stoper Championshipa tako da mu visoka linija ne predstavlja nikakav problem, ima visok procenat uspjesnih dijagonalnih lopti sto je za nas sistem odlicno a uz sve to je ljevak i ima iskustva i na poziciji lijevog beka.
Za 2m je no brainer jer svakako vrijedi bar 10 tako da imamo adekvatan resale value ako ispadne flop. Pitanje je samo kako ce se prilagoditi na nas sistem i EPL generalno s obzirom da nema predsezone.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ali je u skok igri jako los.StevieG8 je napisao/la: ↑01 feb 2021, 11:13Prema Athleticu i fanovima kluba iz kojeg dolazi stilom igre je nesto izmedju Matipa i Van Dijka ali s manje misicne mase i visine. Iznosi loptu u sredinu bez problema, mozda i najbrzi stoper Championshipa tako da mu visoka linija ne predstavlja nikakav problem, ima visok procenat uspjesnih dijagonalnih lopti sto je za nas sistem odlicno a uz sve to je ljevak i ima iskustva i na poziciji lijevog beka.
Za 2m je no brainer jer svakako vrijedi bar 10 tako da imamo adekvatan resale value ako ispadne flop. Pitanje je samo kako ce se prilagoditi na nas sistem i EPL generalno s obzirom da nema predsezone.
Ali kako ti kazes, za ove pare je dobar, bar da ne gledamo veznjake na stoperskim pozicijama. Kako sam skontao 500k je transfer i jos 1,5m kroz bonuse.
Spamm
Spamm
Bio je na meti Leicestera i Celtica, a njihove scouting službe su dobre. Nije sad neka random taraba za koju niko nije imao interesa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Vidjecemo kakav ce biti.
Sto se tice tog drugog, vjerujem da ste upuceni da to nece biti Caleta Car. Treba pratiti deadline day Schalkea, jer ako nadju stopera do 18h, kad se vec kod njih zatvara, Kabak bi trebao u LFC.
Sto se tice tog drugog, vjerujem da ste upuceni da to nece biti Caleta Car. Treba pratiti deadline day Schalkea, jer ako nadju stopera do 18h, kad se vec kod njih zatvara, Kabak bi trebao u LFC.
Spamm
Spamm
Meni samo nije jasno zasto su cekali deadline day da ganjaju ne jednog nego 2 štopera. Davies za 2 miliona uopste nije skup, do sad se mogao bar uigrati u novi sistem ako nista drugo a sad nam ubrzo slijedi City Leipzig i Leicester pa ne znam gdje ocekuju da ga odjednom ubace i da igra kako treba.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Eto nam Kabaka. Nisam oduševljen, ali ono, daj sta daš.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Ne znam stvarno meni ovo nigdje veze s vezom nema sad na kraju dolaze 2 stopera iz potpuno drugih liga u potpuno drugaciji sistem igre. Tri utakmice koje sam nabrojao mogu odrediti tok kompletne sezone u smislu da nam nece ni trebati dodatni stoper ako ispadnemo iz LS i borbe za titulu pa sta se onda cekalo 

Ovo je pure football manager, par panic buyeva na deadline day i onda dođe ljeto i pitaš se ko su ovi igrači i odakle oni u mom timu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovo je sramota za ovaj sadašnji Liverpool, okej za onaj Hodgsonov, ali za prvaka države... Imaš cijeli januar, znaš da imaš problem, i ti 5 do 12 dovodiš igrače upitnog kvaliteta.
Il' Suarez il' Carroll, pa nek nam je bog na pomoći.
Plus, Schalke je na dobitku u ovom dealu, cuj Kabak u Liverpool, a Mustafi u Schalke. Ko da se mi borimo za opstanak, a ne oni.
Taj Turcin je sumnjiv do bola. Mustafi, kakav god da je, ima nekog iskustva, nije cijeli zivot bio qarinas kao u zadnje 2 sezone. 100% je do plate, nema se ni za toga.
Taj Turcin je sumnjiv do bola. Mustafi, kakav god da je, ima nekog iskustva, nije cijeli zivot bio qarinas kao u zadnje 2 sezone. 100% je do plate, nema se ni za toga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.