tm01hzne je garantovao da se to nece desiti. Znaci ne samo da brani smetljare iz Telecoma vec i laze.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:59Sve se glasnije suska da Serie A prelazi na SK od naredne sezone

tm01hzne je garantovao da se to nece desiti. Znaci ne samo da brani smetljare iz Telecoma vec i laze.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:59Sve se glasnije suska da Serie A prelazi na SK od naredne sezone
Mislim da ih oni nisu ni imali, ali nisam siguran. Sad trenutno, ako su kojim slucajem imali, takodjer nemaju.
Bukvalno, imaju brutalne komentatore - pogotovo za Seriu A.JohnCleese je napisao/la: ↑31 jan 2021, 15:46Zbog komentatora nikad ne bih volio da Talijani pređu na SK.
Ovi sa arene su profesionalci koji su doktorirali Talijane.
Malo je teško vjerovati da imaš siguran info, realno...sarajevo11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 16:25nazalost svi oni koji vole SERIJU A uzivace od sledece sezone na kanalima SK![]()
I meni je malo cudno da bi pustili italijane tek tako radi spanaca,gledajuci makar po jednom a to je da je tu vise igraca sa balkana i da najvise zbog toga gledamo a i bolji je fudbal od spanaca.Sky9 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 16:43Malo je teško vjerovati da imaš siguran info, realno...sarajevo11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 16:25nazalost svi oni koji vole SERIJU A uzivace od sledece sezone na kanalima SK![]()
"Ni prvi,a ni zadnji put.
Puno toga se dešava kod ponuda,kupnji,preprodaja tv prava da ne ulazim dublje i ne objašnjavam kako to funkcionira.
Ponude idu u tzv"drugi krug"i to između par ponuđača sa najvišim ponudama,što znači da onaj koji je ponudio u tzv normalnom tenderu najviše ne mora biti i dobitnik na kraju.
Za sada je rok 8.2.2021.!!
Evo da malo skratimo ove priče prijatelj mi rekao radi tu i tamo.
Još jednom ako Vam prijatelj nije visoko pozicioniran a to znači top 10-15 ljudi u firmi sve informacije su rekla kazala.
Vjerujte saznat će te info tek kada vrh odluči da to saznate."
Kani se ti mene. Čemu prozivanje?Justin je napisao/la: ↑31 jan 2021, 15:15tm01hzne je garantovao da se to nece desiti. Znaci ne samo da brani smetljare iz Telecoma vec i laze.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:59Sve se glasnije suska da Serie A prelazi na SK od naredne sezone![]()
U 16:25 napišeš serie a na sk, a u 17:16 da je na AS.sarajevo11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 17:16tm01hzne@,ne znam da li ti mozda imas neki info
Navodno posle dogovor TELEKOMA I TELENORA docice do Jos jednog ugovora izmedju DAZN i ARENA SPORT...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.