SAVEZ NAPOLJE !!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je zalosno ali je cinjenica da se oni bave fudbalom, a protivkandidat je bio kockar barbarez koji loptu nije vidio 10 godina.tuzlak1987 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 22:20Koliku podrsku ima od ex fudbalera i ljudi iz fudbala da ce nam treneri biti Adi Adilovic i Obuća. Mislim nisu nam nikada pomocnici bili nista posebno ali ovi su jos jedan nivo ispod dosadasnjih koje smo imali.
Pjanicu bi bilo drago da mu bilo ko s klupe sta kaze a da se pri tome ne okrene prema tribini
Realno, tu bi ga Barba sašio.
A ko ih je postavljao? Da nabrojim po imenu? Dobro se zna ko se pitao u savezu zadnjih ne znam koliko godina. SIguran sam da je to bio jedan čovjek sa svojim poltronima. Sada će opet biti jedan čovjek, sa opet svojim poltronima. Samo što ovaj ima druge ciljeve, a to je selekcija PC. Ko to ne konta u velikoj je zabludi.
To upravo i govorim citavo vrijeme. I upravo taj jedan covjek koji je mogao Barbareza postaviti za selektora kad je god htio, sad kada odlazi i kada postaje nebitna figura, istura Barbareza kao svog favorita. Cekaj? Kako? Zasto? I u tom trenutku mediji, drustvene mreze i forumi presatju negodovati zbog sramne promjene Statuta. Dalje, sto se tice Mourinha, nisi u pravu. Jose je prije nego li je otisao s Robsonom u Barcelonu radio u nekim omladinskim pogonima u Portugalu, pa je radio sa njim u Portu. Nakon toga slijedi Barcelona. Onda dolazi Van Gaal, Jose ostaje u Barci. Ide onda Benfica i prica za dobru knjigu ili film. Zamisli da Barbarez krene raditi u U17 reprezentaciji. Ne govim o klubovima jer za razliku od Mourinha je imao top igracku karijeru. Ako, zelis biti trener, onda moras raditi. To je poenta price. A, ne ja zelim biti trener i cekam samo da me postave za selektora Zmajeva. Nece ga postaviti, igraju se s njim, a on kao djecak u pubertetu.VeteranSA je napisao/la: ↑31 jan 2021, 16:43A ko ih je postavljao? Da nabrojim po imenu? Dobro se zna ko se pitao u savezu zadnjih ne znam koliko godina. SIguran sam da je to bio jedan čovjek sa svojim poltronima. Sada će opet biti jedan čovjek, sa opet svojim poltronima. Samo što ovaj ima druge ciljeve, a to je selekcija PC. Ko to ne konta u velikoj je zabludi.
Braniti priču da je ovo sada Ok je van svake pameti. I iskreno slažem se za Sergeja sve, samo sjetite se da je Murinjo bio prevodilac Robsonu u Portu, pa uze titulu prvaka Europe ispred svih velikana. U svakom sportu (a ko se bavio bilo kojim, trebao bi da zna) na prvom mjestu dođe karizma, psiha, timski duh, i za to ne treba uopšte nogometno znanje, to je druga stavka, koju mogu, a u ozbiljnim klubovima i selekcijama i donose pomoćnici.
Tako da je "lijevi" argument to da nije nikoga trenirao. Barbarez im ne odgovara, jer znaju da je nepotkupljiv od takvih likova, da im se nikad ne bi "sageo" i radio po njihovom. Što su imali sa svim selektorima prije, pa se pozivali "lijevi" igrači, a sa spiskova (pa i za svjestsko) skidali neki koji su iznijeli kvalifikacije.
Vrijeme će pokazati, ali očekujem dodatni cirkus kroz ove kvalifikacije, i ne bi me iznenadilo da ga ponovo "skinu" ovaj put neki drugi navijači. A vidjećemo kako će se predsjednik saveza pokazati, to je onaj da znate koji ne navija za Bosnu i Hercegovinu, nego za neku drugi reprezentaciju
Imao priliku da radi blizu A selektora na neki način - lik rekao neću ja više u NSBiH nikako dok se sve ne promijeni. E pa jaro ne može, rad, trud, dokaži se na bilo kojem mjestu. Dobar si na terenu bio, sad dokaži negdje kakav si pored linije i kako vodiš ekipu. Nećeš ni to? Krivi ti ovi u savezu jer ti nisi se potrudio ikako da povedeš rodbinu na teren, kamo li kakav tim da vodiš. Da naravno savez je kriv. (Da savez jeste skroz loš, katastrofalan ali brate mili ne možeš zbog svog ega i tvrdnje da znaš nešto, da nekog drugog kriviš)admin je napisao/la: ↑31 jan 2021, 20:04To upravo i govorim citavo vrijeme. I upravo taj jedan covjek koji je mogao Barbareza postaviti za selektora kad je god htio, sad kada odlazi i kada postaje nebitna figura, istura Barbareza kao svog favorita. Cekaj? Kako? Zasto? I u tom trenutku mediji, drustvene mreze i forumi presatju negodovati zbog sramne promjene Statuta. Dalje, sto se tice Mourinha, nisi u pravu. Jose je prije nego li je otisao s Robsonom u Barcelonu radio u nekim omladinskim pogonima u Portugalu, pa je radio sa njim u Portu. Nakon toga slijedi Barcelona. Onda dolazi Van Gaal, Jose ostaje u Barci. Ide onda Benfica i prica za dobru knjigu ili film. Zamisli da Barbarez krene raditi u U17 reprezentaciji. Ne govim o klubovima jer za razliku od Mourinha je imao top igracku karijeru. Ako, zelis biti trener, onda moras raditi. To je poenta price. A, ne ja zelim biti trener i cekam samo da me postave za selektora Zmajeva. Nece ga postaviti, igraju se s njim, a on kao djecak u pubertetu.VeteranSA je napisao/la: ↑31 jan 2021, 16:43A ko ih je postavljao? Da nabrojim po imenu? Dobro se zna ko se pitao u savezu zadnjih ne znam koliko godina. SIguran sam da je to bio jedan čovjek sa svojim poltronima. Sada će opet biti jedan čovjek, sa opet svojim poltronima. Samo što ovaj ima druge ciljeve, a to je selekcija PC. Ko to ne konta u velikoj je zabludi.
Braniti priču da je ovo sada Ok je van svake pameti. I iskreno slažem se za Sergeja sve, samo sjetite se da je Murinjo bio prevodilac Robsonu u Portu, pa uze titulu prvaka Europe ispred svih velikana. U svakom sportu (a ko se bavio bilo kojim, trebao bi da zna) na prvom mjestu dođe karizma, psiha, timski duh, i za to ne treba uopšte nogometno znanje, to je druga stavka, koju mogu, a u ozbiljnim klubovima i selekcijama i donose pomoćnici.
Tako da je "lijevi" argument to da nije nikoga trenirao. Barbarez im ne odgovara, jer znaju da je nepotkupljiv od takvih likova, da im se nikad ne bi "sageo" i radio po njihovom. Što su imali sa svim selektorima prije, pa se pozivali "lijevi" igrači, a sa spiskova (pa i za svjestsko) skidali neki koji su iznijeli kvalifikacije.
Vrijeme će pokazati, ali očekujem dodatni cirkus kroz ove kvalifikacije, i ne bi me iznenadilo da ga ponovo "skinu" ovaj put neki drugi navijači. A vidjećemo kako će se predsjednik saveza pokazati, to je onaj da znate koji ne navija za Bosnu i Hercegovinu, nego za neku drugi reprezentaciju
Mislim ipak da je problem sto ga je tim putem doveo Jovan, a ne Huso. Jer istim putem su dolazili i mnogi bivsi selektori, samo tad nije bilo problema jer ih je dovodio Huso, a ne Jovan.harixs je napisao/la: ↑31 jan 2021, 23:37Nije ovdje problem sto ga vecina zeli ili ne, nego kakvim kriminalnim putem je dosao. Ovi se nebi libili sutra postavit i Nikolu Nikica i njegovu sarulju da bude selektor.
And who the fack is Petev, otkud on odjednom? Ko je sledeci, neki trener sa iskustvom iz Moldavije...
Petev, Adilovic, Dedic..![]()