NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
interesantno ..... svih 7 novih trenera nisu dio sada nikada bili glavni treneri u NFL-u. dakle ako ti nekrene od prve onda si one and done! naravno to sve za Urbana ne važi ali za ostale vrlo moguće
Chargers: Brandon Staley (ex DC)
Eagles: Nick Sirianni (ex OC)
Falcons: Arthur Smith (ex OC)
Jaguars: Urban Meyer (ex koledž HC)
Jets: Robert Saleh (ex DC)
Lions: Dan Campbell (ex pozicioni coach)
Texans: David Culley (ex pozicioni coach)
Chargers: Brandon Staley (ex DC)
Eagles: Nick Sirianni (ex OC)
Falcons: Arthur Smith (ex OC)
Jaguars: Urban Meyer (ex koledž HC)
Jets: Robert Saleh (ex DC)
Lions: Dan Campbell (ex pozicioni coach)
Texans: David Culley (ex pozicioni coach)
Od ovih nabrojanih mislim da ce Jaguars-i napraviti najbolji posao u slijedecoj sezoni. Uz novog trenera imaju dosta pick-ova na draftu, pa valjda ce znati odabrati.
teško je i od koga od njih očekivati playoff. što se kvalitete tima tiče, možda bi chargersi još mogli biti najbliže nekom wild cardu. diviziju neće osvojiti dok god mahomes hoda bez štaka
- wadethegreat
- Kontakt:
Chargersi imaju odlican roster samo ih uvijek povrede ubiju.
Dosao im je lik koji je vodio najbolju odbranu lige.
Doci ce u ekipu s Bosom Jamesom Murray solidni corneri i dosta mladih igraca koji vjerujem sa njim ce bas skociti u igri.
Naprijed imaju Herberta najbolji rookie ikada mislim za njega nema sumnje da je vec sada strasan igrac.
Odlicne receivere dobrog beka koji ima istina malo problema sa povredama ali O line je bas los to treba biti prioritet.
Itekako ova ekipa se moze pobiti sa Chiefsima.
I prosle godine sa nesposobnim Lynom su ih mogli uzeti u prvoj tekmi.
Doveo je fin staff isto u ekipu tako da iskreno mislim da idu u plejoff a da li ce biti prvi vidjet cemo ipak Chiefsi su strasna ekipa igraju koliko im treba.
Dok god je Mahomes na rooke contractu tesko da im iko ista moze.
Dosao im je lik koji je vodio najbolju odbranu lige.
Doci ce u ekipu s Bosom Jamesom Murray solidni corneri i dosta mladih igraca koji vjerujem sa njim ce bas skociti u igri.
Naprijed imaju Herberta najbolji rookie ikada mislim za njega nema sumnje da je vec sada strasan igrac.
Odlicne receivere dobrog beka koji ima istina malo problema sa povredama ali O line je bas los to treba biti prioritet.
Itekako ova ekipa se moze pobiti sa Chiefsima.
I prosle godine sa nesposobnim Lynom su ih mogli uzeti u prvoj tekmi.
Doveo je fin staff isto u ekipu tako da iskreno mislim da idu u plejoff a da li ce biti prvi vidjet cemo ipak Chiefsi su strasna ekipa igraju koliko im treba.
Dok god je Mahomes na rooke contractu tesko da im iko ista moze.
Sreca pa zna objasniti sta hoce da kaze. Piece of cake. Daj mu odmah Lombardija.
Obracanje na nivou srednjoskolca kad odgovara za dvojku a pojma o zivotu nema.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
nije baš “philly special” ali dobar playcall za onaj TD millera 
***** snap, everyone’s gotta go (ovu prvu riječ nisam razumio) .... na 3:10

***** snap, everyone’s gotta go (ovu prvu riječ nisam razumio) .... na 3:10
evoga, stavili rexa za najgoreg QB-a koji je ikad startovao superbowl 
https://www.nfl.com/news/all-time-super ... cks-top-20

https://www.nfl.com/news/all-time-super ... cks-top-20
Dobro ima isto nastupa. ali Aaron ga je osvoji,, sto ga stavlja u rang sa Foles-om 

Detroit is dealing QB Matthew Stafford to the Los Angeles Rams in exchange for two future first-round picks, a third-round pick and QB Jared Goff, per ****. Two former No. 1 overall picks trading places in the first blockbuster NFL trade of 2021.
Počinju trejdovi.
Koliko će tek onda Watson koštati...
Počinju trejdovi.

Koliko će tek onda Watson koštati...

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
mislim da su ta 2 pika prve runde vise cijena da skines Goffa sa SCa ne realna vrijednost Stafforda, 1 si dao za Stafforda, drugi za GoffaMaestro^^ je napisao/la: ↑31 jan 2021, 04:28Detroit is dealing QB Matthew Stafford to the Los Angeles Rams in exchange for two future first-round picks, a third-round pick and QB Jared Goff, per ****. Two former No. 1 overall picks trading places in the first blockbuster NFL trade of 2021.
Počinju trejdovi.
Koliko će tek onda Watson koštati...![]()
nije ovo lose ni za Detroit, ides u rebuild, a Goff je vise nego solidna opcija da bude taj most u međuvremenu dok oni ne budu imali spremnog QBa
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
ramsi dobivaju još 2 godine all-in za SB. ako im to sad ne uspije neznam ka‘će
da je stafford za klasu bolji od goffa je jasno, ne fali im više ništa tako da nije strašno što nemaju visoke pickove. po meni je najveće pitanje kako će raheem morris zadržati odbranu na nivou na koji su je phillips i staley doveli
naravno, superbowl je dogodine kod njih, cilj im je da pođone tomu
da je stafford za klasu bolji od goffa je jasno, ne fali im više ništa tako da nije strašno što nemaju visoke pickove. po meni je najveće pitanje kako će raheem morris zadržati odbranu na nivou na koji su je phillips i staley doveli
naravno, superbowl je dogodine kod njih, cilj im je da pođone tomu

jedan prvi je navodno bio dodatak da ovi uzmu goffa

hjuston može tražit šta oće, ako watson ne pristane na trade mogu se slikat. mada ja nisam siguran koga bi on uopšte odbio osim možda meda. ne vidim nikoga više ko bi kod njega mogao biti no-go!
bez obzira na sve, ja nikako ne mogu vjerovati da će ga trejdovat!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Drago mi je zbog Staforda, napokon će dobiti pravog trenera, jedino ga Rodžers hvali u ligi, mislim da mu je ovo pun pogodak
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Moguće da će se Votson zajebati i otići u Džetse, gora franšiza od Hjustona
Kakav je Dalas sa SC?

Kakav je Dalas sa SC?
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 7 gostiju.