Ivaylo Petev

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Treba li Ivaylo Petev ostati selektor reprezentacije BiH?

Anketa je završila: 27 maj 2022, 23:49.

Da
23
22%
Ne
80
78%

Ukupno glasova: 103

retromoos
Kontakt:

Re: Ivaylo Petev

Post Postao/la retromoos » 30 jan 2021, 16:02

Ja vas nisam nista razumio :mrgreen: Skontao sam jedino da je Petev Parmak koji je kriminalnim manipulativnim metodama privremeno zasjeo na selektorsku poziciju.

SAVEZ NAPOLJE !! :bih:

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 30 jan 2021, 17:29

Iskreno, je li bitno više ko je pomoćnik, podvodnik, trener mudomlata... sve je isto i sve se vrti u krug.
Od suspenzije NSBiH logično da nema ništa, koliko god da se ljutili nema hljeba od toga. Kad se ova država promijeni iz korijena onda će sve za tim da se okrene i da imamo normalna i prvenstva, i ulaganje u sport i kulturu i normalne ljude na pozicijama, a ne automehaničare.
Kad nam školovan narod i vrijedni ljudi koji znaju zanat odlaze, a ostaju dupeuvlakači neškolovani i odlaze na pozicije na vrhu dobro je da jesmo gdje jesmo sad. Mozemo mi biti još gori
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 30 jan 2021, 22:20

Koliku podrsku ima od ex fudbalera i ljudi iz fudbala da ce nam treneri biti Adi Adilovic i Obuća. Mislim nisu nam nikada pomocnici bili nista posebno ali ovi su jos jedan nivo ispod dosadasnjih koje smo imali.

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 31 jan 2021, 00:04

Ja dajem petevu prednost, haj da vidimo prvo sta ce covjek napraviti gledam ovo s pozitivne strane mislim da hoce covjek napraviti dobre rezultate, ovo je historiski trenutak da nam stranac vodi Reprezentaciju, eto dajem mu bonus s mnogo slabije ekipe od nase dobio je Portugal u Lisabonu tako da hajmo da vidimo sta ce biti.

Svi smo mi svjesni da nece nam muriniho sjesti na klupu niti halilhodzic tako da hajmo malo pozitive pa da vidimo sta bude.

Sad ce kod nas biti recenica *ebem ti bugara sve popularnija :rol: sala

Indianac
Kontakt:

Post Postao/la Indianac » 31 jan 2021, 09:16

tuzlak1987 je napisao/la:
30 jan 2021, 22:20
Koliku podrsku ima od ex fudbalera i ljudi iz fudbala da ce nam treneri biti Adi Adilovic i Obuća. Mislim nisu nam nikada pomocnici bili nista posebno ali ovi su jos jedan nivo ispod dosadasnjih koje smo imali.
To je zalosno ali je cinjenica da se oni bave fudbalom, a protivkandidat je bio kockar barbarez koji loptu nije vidio 10 godina.

PODRSKA SELEKTORU!!! :salut: :salut: :bih: :bih: :bih:

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 31 jan 2021, 11:31

Pročitah ovo za Obuću, i razmišljam, da on ustane sa klupe, i kaže nešto Džeki, Pjani....koji će to cirkus biti...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 jan 2021, 11:57

VeteranSA je napisao/la:
31 jan 2021, 11:31
Pročitah ovo za Obuću, i razmišljam, da on ustane sa klupe, i kaže nešto Džeki, Pjani....koji će to cirkus biti...
A, Gordan Cipric i Dragan Spasic kad su ustajali s klupe i davali savjete. To nije bio cirkus?

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 31 jan 2021, 12:02

VeteranSA je napisao/la:
Pjanicu bi bilo drago da mu bilo ko s klupe sta kaze a da se pri tome ne okrene prema tribini
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 31 jan 2021, 14:17

Mislite da bi nam ovo pomocnici bili da je tkzv "kockar" selektor.
Sa obe ruke bi isli i Rahimic, Bajramovic, Mujdza i sl.
BašČelik!

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 31 jan 2021, 15:03

Na danasnji dan Bugarska je prva zemlja koja je priznala Republiku Bosnu i Hercegovinu 1992. Cak prije nego se referendum i odrzao za nezavisnost.

Hvala prijateljima iz Bugarske.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 jan 2021, 16:09

Adi Adilović je iskusniji od Barbareza.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Burns
Kontakt:

Post Postao/la Burns » 31 jan 2021, 16:11

AlfredNobel je napisao/la:
31 jan 2021, 16:09
U pokeru nije :yawn:
Mysterious🥷

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 31 jan 2021, 16:15

Burns je napisao/la:
31 jan 2021, 16:11
AlfredNobel je napisao/la:
31 jan 2021, 16:09
U pokeru nije :yawn:
Realno, tu bi ga Barba sašio. :kafa:

Barbarez je u rangu s Obućom, koliko znam nijedan od njih nikog nije vodio.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 31 jan 2021, 16:42

E cuj Adi Adilovic, to neki turbo folkaš :rol:

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 31 jan 2021, 16:43

admin je napisao/la:
31 jan 2021, 11:57
VeteranSA je napisao/la:
A, Gordan Cipric i Dragan Spasic kad su ustajali s klupe i davali savjete. To nije bio cirkus?
A ko ih je postavljao? Da nabrojim po imenu? Dobro se zna ko se pitao u savezu zadnjih ne znam koliko godina. SIguran sam da je to bio jedan čovjek sa svojim poltronima. Sada će opet biti jedan čovjek, sa opet svojim poltronima. Samo što ovaj ima druge ciljeve, a to je selekcija PC. Ko to ne konta u velikoj je zabludi.
Braniti priču da je ovo sada Ok je van svake pameti. I iskreno slažem se za Sergeja sve, samo sjetite se da je Murinjo bio prevodilac Robsonu u Portu, pa uze titulu prvaka Europe ispred svih velikana. U svakom sportu (a ko se bavio bilo kojim, trebao bi da zna) na prvom mjestu dođe karizma, psiha, timski duh, i za to ne treba uopšte nogometno znanje, to je druga stavka, koju mogu, a u ozbiljnim klubovima i selekcijama i donose pomoćnici.
Tako da je "lijevi" argument to da nije nikoga trenirao. Barbarez im ne odgovara, jer znaju da je nepotkupljiv od takvih likova, da im se nikad ne bi "sageo" i radio po njihovom. Što su imali sa svim selektorima prije, pa se pozivali "lijevi" igrači, a sa spiskova (pa i za svjestsko) skidali neki koji su iznijeli kvalifikacije.
Vrijeme će pokazati, ali očekujem dodatni cirkus kroz ove kvalifikacije, i ne bi me iznenadilo da ga ponovo "skinu" ovaj put neki drugi navijači. A vidjećemo kako će se predsjednik saveza pokazati, to je onaj da znate koji ne navija za Bosnu i Hercegovinu, nego za neku drugi reprezentaciju

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 jan 2021, 20:04

VeteranSA je napisao/la:
31 jan 2021, 16:43
admin je napisao/la:
VeteranSA je napisao/la:
A ko ih je postavljao? Da nabrojim po imenu? Dobro se zna ko se pitao u savezu zadnjih ne znam koliko godina. SIguran sam da je to bio jedan čovjek sa svojim poltronima. Sada će opet biti jedan čovjek, sa opet svojim poltronima. Samo što ovaj ima druge ciljeve, a to je selekcija PC. Ko to ne konta u velikoj je zabludi.
Braniti priču da je ovo sada Ok je van svake pameti. I iskreno slažem se za Sergeja sve, samo sjetite se da je Murinjo bio prevodilac Robsonu u Portu, pa uze titulu prvaka Europe ispred svih velikana. U svakom sportu (a ko se bavio bilo kojim, trebao bi da zna) na prvom mjestu dođe karizma, psiha, timski duh, i za to ne treba uopšte nogometno znanje, to je druga stavka, koju mogu, a u ozbiljnim klubovima i selekcijama i donose pomoćnici.
Tako da je "lijevi" argument to da nije nikoga trenirao. Barbarez im ne odgovara, jer znaju da je nepotkupljiv od takvih likova, da im se nikad ne bi "sageo" i radio po njihovom. Što su imali sa svim selektorima prije, pa se pozivali "lijevi" igrači, a sa spiskova (pa i za svjestsko) skidali neki koji su iznijeli kvalifikacije.
Vrijeme će pokazati, ali očekujem dodatni cirkus kroz ove kvalifikacije, i ne bi me iznenadilo da ga ponovo "skinu" ovaj put neki drugi navijači. A vidjećemo kako će se predsjednik saveza pokazati, to je onaj da znate koji ne navija za Bosnu i Hercegovinu, nego za neku drugi reprezentaciju
To upravo i govorim citavo vrijeme. I upravo taj jedan covjek koji je mogao Barbareza postaviti za selektora kad je god htio, sad kada odlazi i kada postaje nebitna figura, istura Barbareza kao svog favorita. Cekaj? Kako? Zasto? I u tom trenutku mediji, drustvene mreze i forumi presatju negodovati zbog sramne promjene Statuta. Dalje, sto se tice Mourinha, nisi u pravu. Jose je prije nego li je otisao s Robsonom u Barcelonu radio u nekim omladinskim pogonima u Portugalu, pa je radio sa njim u Portu. Nakon toga slijedi Barcelona. Onda dolazi Van Gaal, Jose ostaje u Barci. Ide onda Benfica i prica za dobru knjigu ili film. Zamisli da Barbarez krene raditi u U17 reprezentaciji. Ne govim o klubovima jer za razliku od Mourinha je imao top igracku karijeru. Ako, zelis biti trener, onda moras raditi. To je poenta price. A, ne ja zelim biti trener i cekam samo da me postave za selektora Zmajeva. Nece ga postaviti, igraju se s njim, a on kao djecak u pubertetu.

OnakoBa
Kontakt:

Post Postao/la OnakoBa » 31 jan 2021, 20:19

admin je napisao/la:
31 jan 2021, 20:04
VeteranSA je napisao/la:
31 jan 2021, 16:43
admin je napisao/la:

To upravo i govorim citavo vrijeme. I upravo taj jedan covjek koji je mogao Barbareza postaviti za selektora kad je god htio, sad kada odlazi i kada postaje nebitna figura, istura Barbareza kao svog favorita. Cekaj? Kako? Zasto? I u tom trenutku mediji, drustvene mreze i forumi presatju negodovati zbog sramne promjene Statuta. Dalje, sto se tice Mourinha, nisi u pravu. Jose je prije nego li je otisao s Robsonom u Barcelonu radio u nekim omladinskim pogonima u Portugalu, pa je radio sa njim u Portu. Nakon toga slijedi Barcelona. Onda dolazi Van Gaal, Jose ostaje u Barci. Ide onda Benfica i prica za dobru knjigu ili film. Zamisli da Barbarez krene raditi u U17 reprezentaciji. Ne govim o klubovima jer za razliku od Mourinha je imao top igracku karijeru. Ako, zelis biti trener, onda moras raditi. To je poenta price. A, ne ja zelim biti trener i cekam samo da me postave za selektora Zmajeva. Nece ga postaviti, igraju se s njim, a on kao djecak u pubertetu.
Imao priliku da radi blizu A selektora na neki način - lik rekao neću ja više u NSBiH nikako dok se sve ne promijeni. E pa jaro ne može, rad, trud, dokaži se na bilo kojem mjestu. Dobar si na terenu bio, sad dokaži negdje kakav si pored linije i kako vodiš ekipu. Nećeš ni to? Krivi ti ovi u savezu jer ti nisi se potrudio ikako da povedeš rodbinu na teren, kamo li kakav tim da vodiš. Da naravno savez je kriv. (Da savez jeste skroz loš, katastrofalan ali brate mili ne možeš zbog svog ega i tvrdnje da znaš nešto, da nekog drugog kriviš)
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 31 jan 2021, 22:39

Znaci to sto vecina ne zeli Peteva, znaci da ce se pokazati kao dobro rijesenje, jer one selektore koje su navijaci zeljeli, oni su se lose pokazali. Veoma naivno i neutemeljeno razmisljanje.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 31 jan 2021, 23:37

Nije ovdje problem sto ga vecina zeli ili ne, nego kakvim kriminalnim putem je dosao. Ovi se nebi libili sutra postavit i Nikolu Nikica i njegovu sarulju da bude selektor.
And who the fack is Petev, otkud on odjednom? Ko je sledeci, neki trener sa iskustvom iz Moldavije...

Petev, Adilovic, Dedic.. :rol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 31 jan 2021, 23:41

harixs je napisao/la:
31 jan 2021, 23:37
Nije ovdje problem sto ga vecina zeli ili ne, nego kakvim kriminalnim putem je dosao. Ovi se nebi libili sutra postavit i Nikolu Nikica i njegovu sarulju da bude selektor.
And who the fack is Petev, otkud on odjednom? Ko je sledeci, neki trener sa iskustvom iz Moldavije...

Petev, Adilovic, Dedic.. :rol:
Mislim ipak da je problem sto ga je tim putem doveo Jovan, a ne Huso. Jer istim putem su dolazili i mnogi bivsi selektori, samo tad nije bilo problema jer ih je dovodio Huso, a ne Jovan.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, lol89, Sheyi i 14 gostiju.