Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Serie A
Niko mi nije odgovorio, koji je rekord Serie A u penalima u jednoj sezoni, a koliko ove sezone ima Milan?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Nadji sebi,imas google ukucaj,u danasnje vrijeme je lako naci sve informacije
- BuffonGigi
- Kontakt:
18 penala je dosudjeno za Milan 1950te godine i to je rekord Serie A
Ove godine Milan ima 14, a drugi najblizi pratioc 5. Znaci vec ste jako blizu rekorda
Pametnom dosta...
Ove godine Milan ima 14, a drugi najblizi pratioc 5. Znaci vec ste jako blizu rekorda
Pametnom dosta...
Velis jel,jesi gledao juce tekmu,a da nisi,ali kazes ne cudi te dva penala,gdje ce ono biti penali
Jel ovi stvarno fakt?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rekord će biti postavljen na kraju sezone upravo od strane Milana. A sad nam ti fino odgovori koliko je to penala poklonjeno Milanu? Jer nas sve ovdje zanima. Ja sam uvjeren da su 2 ili 3 bila besmislena. Ostalih 11 je bilo bez ikakve dileme.
Dalje, Milan će postaviti rekord i po broju pogođenih stativa i prečki u jednoj sezoni. Recimo i to je zanimljiv podatak.
Te vjerovatno i broju besmislenih žutih kartona koji znače suspenziju. I tu će rekord novi biti.
Pa možda dođu i do rekorda po broju dosuđenih penala protiv Milana.
Ima tu par rekorda koji će biti oboreni. A neki već jesu. Recimo 2 i više gola u 15 uzastopnih utakmica, 38 utakmica zaredom sa postignutim golom. Više od 20 utakmica u gostima gdje su postizali golove, itd itd..
I da, de nam nađi podatak koliko je Milan zapravo bodova osvojio zahvaljujući penalu?
Dalje, Milan će postaviti rekord i po broju pogođenih stativa i prečki u jednoj sezoni. Recimo i to je zanimljiv podatak.
Te vjerovatno i broju besmislenih žutih kartona koji znače suspenziju. I tu će rekord novi biti.
Pa možda dođu i do rekorda po broju dosuđenih penala protiv Milana.
Ima tu par rekorda koji će biti oboreni. A neki već jesu. Recimo 2 i više gola u 15 uzastopnih utakmica, 38 utakmica zaredom sa postignutim golom. Više od 20 utakmica u gostima gdje su postizali golove, itd itd..
I da, de nam nađi podatak koliko je Milan zapravo bodova osvojio zahvaljujući penalu?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- BuffonGigi
- Kontakt:
Da, cetiri ekipe imaju po 5, a oni 14. Ma ciganska posla...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kod drugih se Var i ne gleda, neke se situacije odmah preskoce. A kod njih je prva pretpostavka uvijek da je penal, pa se tek onda vrati i potvrdi.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Nisi odgovorio, koliko je penala poklonjeno? Te koliko su bodova donijeli direktno Milanu?
Dalje, protiv Milana je dosuđeno 6-7 penala, tako da apsolutno nikakve poštede ekipa nema.
Dalje, protiv Milana je dosuđeno 6-7 penala, tako da apsolutno nikakve poštede ekipa nema.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- forza_juve
- Kontakt:
Znači počelo je, imat će se šta čitati ovdje danas hahahha
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Hajde Rom pusti ga bolan,trol obicni
Slab nam je prosjek jbg, nije ni citav penal po utakmici ali ima jos dosta da se igra valjda se i to promijeni. Druga stvar ja se mogu recimo sjetiti da nam je poklonjen penal protiv Rome, kada je svirao na Hakanu, ali u istoj toj utakmici je dao jos smijesni penal Romi, gdje je trebao savirati faul nad Benasserom. Toliko o poklonjenim penalima. A ovaj juce sam izjavi da nije gledao utakmicu ali da zna da nije sve regularno. I sta covjek da mu odgovori.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Milan tek treca ekipa po efikasnosti u Serie A, a ubjedljivo prva po penalima. Recimo Inter je dao 8 golova vise, a ima 9 penala manje.
Znaju ljudi kako dobiti penal, nisu dzaba nazvani AC Penal
Bez zezanacije previse penala vec sad za jednu sezonu, ali ne bi me cudilo da sad do kraja i ne dobiju neke penale koji ce biti da se to malo nivelise.

Bez zezanacije previse penala vec sad za jednu sezonu, ali ne bi me cudilo da sad do kraja i ne dobiju neke penale koji ce biti da se to malo nivelise.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
nisam zadovoljan brojem sviranih penala za lazio
- muha milanez
- Kontakt:
Broj penala dosuđen protiv ekipa od sezone 2019/20:
Milan: 16
Juventus: 14
Roma: 14
Lazio: 12
Napoli: 11
Inter: 8
Milan: 16
Juventus: 14
Roma: 14
Lazio: 12
Napoli: 11
Inter: 8
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Chapman1886
- Kontakt:
Ne brinite se za rekord penala što se tiče Milana,ibrahimovic će se potruditi da se rekord ne ostvari
Samo Sloboda | COYG
Deja vu, dok je Juventus bio lider godinama, godinama se ovdje citalo o raznoraznim teorijama, prebrojavali se izvedeni auti, svirani faulovi, brojalo se koliko puta je koji igrac Juventusa igrao rukom, o penalima i ofsajdima da ne pricamo.
Tako da, milanezi, koliko god nam bili dragi, uzivajte u besmislenom pravdanju i opravdavanju svega i svacega
Ps. 14 vs 5, skandalozno.
Tako da, milanezi, koliko god nam bili dragi, uzivajte u besmislenom pravdanju i opravdavanju svega i svacega

Ps. 14 vs 5, skandalozno.