Zato sto niko i ne dolazi, je li to zelis reciElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:33Jeste li vi svjesni, da uopste niste svjesni ko nam dolazi?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
"Moguce je da je neko znao, isto je tako moguce da ja ne znam da je neko znao nego da sam saznao onako iz medija..." - A.Č.ElCartel11 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:33Jeste li vi svjesni, da uopste niste svjesni ko nam dolazi?
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ih treba nam i jedan ovakav agresivac na terenu. A moze i na beka i na stoperaAduka87 je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:12Pored Pecija nema on tu sta trazitNisamInSajder je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:08Sta mislis o ovome?
https://www.transfermarkt.de/muhamed-be ... eler/93905![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Moram se javit kad pisete gluposti... Irfan Hadzic isao u Fatimu Gunic pa u u 5 gimnaziju... zivio je na trgu Barce na Mojmilu... bio u generaciji 93 kad su se olimpik i novi grad spojili... Mirnes Zec im bio trener. Generacija: Mustafa Mujezinovic,Haris Duljevic,Adis Hadzanovic,Sarvan,Safet Sivsic, Amar Krajina i on
I onaj Eldin Ducic sto je negdje po ceskoj, mislim...
Koja li ste vi godista da je meni znat...
Ps Irfu od kadeta zovu Crouch
I onaj Eldin Ducic sto je negdje po ceskoj, mislim...
Koja li ste vi godista da je meni znat...
Ps Irfu od kadeta zovu Crouch
Goni ga u PM.NisamInSajder je napisao/la: ↑31 jan 2021, 00:08Sta mislis o ovome?
https://www.transfermarkt.de/muhamed-be ... eler/93905
Dovesti budalu pa da neko izgubi glavu zbog medje u Butmiru.
Dns zavrsava transfer rok u većini evropskih liga 
Da će ići, ne bi igrali ni sa rezervama.bordobijeli je napisao/la: ↑30 jan 2021, 21:39Rezultati pripremni utakmica uopšte nisu bitni.
Ono sto mene brine je Miličević i Tatar bojim se da ne odu, danas su igrali s ovim rezervama a Milicevic i prošlu utakmicu igrao s rezervama.
@bordopoeta jbt evo ti unuka.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Dosao u Sarajevo da meni donese dres. 
Ovi sa ss.ba, sve prenose sa foruma.
Neka mi zahvale drugi put 
Poraz u prijateljskoj je bolji od pobjede, ako se iz istog nešto nauči i stekne uvid u realne dosege kluba. Poraz jeste, mrvicu, prevelik i ne oslikava stvarno stanje na terenu, ali je dobar nauk šta nas čeka, ako ne iskoristimo šanse.
Uglavnom, i više nego jasno je da ekipa koja je jučer izašla, barem većina njih, nije ni za klupe, a kamoli ozbiljnog fudbala. Kako su već ostali napisali, Džafić, osim što je loš, unosi nesigurnost u ekipu, pa je zbog njega i ekipa bila loša. Budući da je u Umagu, preporučiti mu da ostane tamo uz otvaranje neke kafane, ćevabdžinice i sl. Cijeniče strani turisti bosanske ćevape. Dervišagić, uz najveće simpatije, jedva za trećeg napadača, uz sve olakotne okolnosti, jerbo mu to nije primarna funkcija. Dal - prosječni bosanskohercegovački igrač... i da ne nabrajam dalje. Ono što me najviše razočaralo, jest što je dedo Ibričić bio nerješiva enigma. Čovjek koji se već dvije godine fudbalom bavi rekreativno i skraćuje dane do penzije.
Ono s čime se ne slažem, jest postavljanje ovakve ekipe na jučerašnjem meču. Po mome skromnom mišljenju, mogućnosti igrača se ispitaju u prvoj, eventualno drugoj pripremnoj utakmici. Umag su ozbiljne pripreme, pa je nužan i ozbiljniji sastav i pristup. Koliko god je ono jučer bila pripremna i koliko god smo izašli sa trećim sastavom, oni reprezentuju FKS i primiti 4 gola od prosječnog slovenačkog ligaša nije nimalo ugodno. Ovu ekipu je trebalo izvesti protiv Čapljine i Višića.
Ono što mi se dopalo, jest stavljanje Tatara i Miličevića u kadar sa ovim. Na taj način, bili su primorani biti fokusirani čitavu tekmu i SŠ je mogao uvidjeti koje su im granice i koliko se iste mogu pomjerati. Vrlo važno za nastavak sezone. Također, Jukić je pokazao da kao rezerva može biti od koristi. Ostalo, osim Ramića, 0 bodova.
Što se tiče nasušno potrebnog napadača, ovo već prelazi u lakrdiju. Sve i da sutra dođe, proći će tek pola priprema. Tako se ne može nigdje, a ne u Europu.
Što bi rek'o moj komšija; Dajbože da izdobri...
Ne bih se petljao u rad SŠ, ali moramo tempirati formu za prvih pet utakmica. Ako to apsolviramo, ostatak mogu iznijeti hebibovići, džafići, dervišagići i ini...
Uglavnom, i više nego jasno je da ekipa koja je jučer izašla, barem većina njih, nije ni za klupe, a kamoli ozbiljnog fudbala. Kako su već ostali napisali, Džafić, osim što je loš, unosi nesigurnost u ekipu, pa je zbog njega i ekipa bila loša. Budući da je u Umagu, preporučiti mu da ostane tamo uz otvaranje neke kafane, ćevabdžinice i sl. Cijeniče strani turisti bosanske ćevape. Dervišagić, uz najveće simpatije, jedva za trećeg napadača, uz sve olakotne okolnosti, jerbo mu to nije primarna funkcija. Dal - prosječni bosanskohercegovački igrač... i da ne nabrajam dalje. Ono što me najviše razočaralo, jest što je dedo Ibričić bio nerješiva enigma. Čovjek koji se već dvije godine fudbalom bavi rekreativno i skraćuje dane do penzije.
Ono s čime se ne slažem, jest postavljanje ovakve ekipe na jučerašnjem meču. Po mome skromnom mišljenju, mogućnosti igrača se ispitaju u prvoj, eventualno drugoj pripremnoj utakmici. Umag su ozbiljne pripreme, pa je nužan i ozbiljniji sastav i pristup. Koliko god je ono jučer bila pripremna i koliko god smo izašli sa trećim sastavom, oni reprezentuju FKS i primiti 4 gola od prosječnog slovenačkog ligaša nije nimalo ugodno. Ovu ekipu je trebalo izvesti protiv Čapljine i Višića.
Ono što mi se dopalo, jest stavljanje Tatara i Miličevića u kadar sa ovim. Na taj način, bili su primorani biti fokusirani čitavu tekmu i SŠ je mogao uvidjeti koje su im granice i koliko se iste mogu pomjerati. Vrlo važno za nastavak sezone. Također, Jukić je pokazao da kao rezerva može biti od koristi. Ostalo, osim Ramića, 0 bodova.
Što se tiče nasušno potrebnog napadača, ovo već prelazi u lakrdiju. Sve i da sutra dođe, proći će tek pola priprema. Tako se ne može nigdje, a ne u Europu.
Ne bih se petljao u rad SŠ, ali moramo tempirati formu za prvih pet utakmica. Ako to apsolviramo, ostatak mogu iznijeti hebibovići, džafići, dervišagići i ini...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
@Evander, šta sad misliš o ovom naplaćivanju prijateljskih utakmica? Za petak i subotu cirka 200 novih članova a bili smo do tada stali, ni po 10ak novih dnevno.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- PAULUS1234
- Kontakt:
Sve tacno,Posebno ovo za napadaca. Pa SD je najavio u interviju na kraju sezone. Stvano pa necemo valjda u sezonu samo sa Handzicem, sta ako se on povrjedi. Ovo moze bit i da je Nam zavrno pipu.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑31 jan 2021, 10:05Poraz u prijateljskoj je bolji od pobjede, ako se iz istog nešto nauči i stekne uvid u realne dosege kluba. Poraz jeste, mrvicu, prevelik i ne oslikava stvarno stanje na terenu, ali je dobar nauk šta nas čeka, ako ne iskoristimo šanse.
Ja nzm kako do sada niste naučili nsjjaca pojacanje u nasu ligu dolaze tek u februaru
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Od sutra ganjamo kapitalce.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Svakog prosječnog bosanskohercegovačkog igrača uzme Liverpool.
Nije mi jasno kako vi što vidite sve u jednoj pripremnoj utakmici ne radite kao skauti u Arsenalu, Unitedu, Ajaxu, Realu... Mislim, grehota je da takav talenat propada na teletekstu i streamovima.
Nije mi jasno kako vi što vidite sve u jednoj pripremnoj utakmici ne radite kao skauti u Arsenalu, Unitedu, Ajaxu, Realu... Mislim, grehota je da takav talenat propada na teletekstu i streamovima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- feniksptica
- Kontakt:
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Juce utakmicu gledalo 400 ljudi.BordoSarajevo je napisao/la: ↑31 jan 2021, 10:23@Evander, šta sad misliš o ovom naplaćivanju prijateljskih utakmica? Za petak i subotu cirka 200 novih članova a bili smo do tada stali, ni po 10ak novih dnevno.
Ko je clan radi nekog prenosa, ili bilo kakve beneficije, onda nije istinski nsvijac.
feniksptica je napisao/la: ↑31 jan 2021, 11:10Hadzija mi poslao exkluzivu. Kapitalac uskoro uhvacen
![]()

E valjda nije ovaj
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.