Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Jel realno da Chiellini i Bonucci počinju utakmice u ligi kao da je 2014a godina. A imaš onakva dva jaka stopera u ekipi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- FabioParatici
Jest realno, zato sto Juve igra svaka 3,5 dana do aprila (ako prodje Porta).
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa ako se ne varam, u kupu brate mili su počeli dva bolja stopera a losiji igraju u ligi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pocinju jer su haveri sa Pirlom i to ce kostati Juventusa u LP a i protiv ekipa koje imaju iole ozbiljan i mobilan napad... za de Ligta je jasno sto ne igra jer se tek oporavio od korone al za Demirala apsolutno nema osnova...
- FabioParatici
Liga nam je nebitna, u kupu uigravamo ekipu, napadamo klempu. Ne znam sta nije jasno.Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 18:21Pa ako se ne varam, u kupu brate mili su počeli dva bolja stopera a losiji igraju u ligi.

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko iritira vriska igraca pri svakom kontaktu, jos jedan razlog zasto jedva cekam da se vrate navijaci
Don't believe the hype.
Haha. Moze eto i Sampa i Benevento. Samo kako su krenuli nije dobro.Juventinisimo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 18:02Pa mi smo pod Maxom igrali sigurice od 1:0, ako iko to zna, onda smo to mi, Juventini..![]()
Gol u 9' i onda calma...protivnik napada, stvara sanse, sasvim normalno kada se gubi..svaki tim pokusa napasti i uzeti bod.
To se i danas desilo Milanu pred kraj...ali pobjeda zasluzena..
@milanista..yebo te Sampa, oni su pobjedili kineze..navijajmo zajedno za Bevenento..![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ma koga briga on(mislim da jeste)..vazno je kakav ce manevar izvesti Canta..meepo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 18:04Je li se Beneventu vratio Schiattarella ?Juventinisimo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 18:02@milanista..yebo te Sampa, oni su pobjedili kineze..navijajmo zajedno za Bevenento..![]()

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Quagliarella je jedan od gotivnijih igraca Serie A.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Romagnoli13
- Kontakt:
Igrate bunker protiv Sampdorije, sram vas bilo.FabioParatici je napisao/la: ↑30 jan 2021, 18:23Liga nam je nebitna, u kupu uigravamo ekipu, napadamo klempu. Ne znam sta nije jasno.Romagnoli13 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 18:21Pa ako se ne varam, u kupu brate mili su počeli dva bolja stopera a losiji igraju u ligi.![]()

Kako se Juve kulturno brani za razliku od najbolje ekipe na dunjaluku (a i šire), Milana.
Svaka cast!
Lagano i kulturno.
Svaka cast!
Lagano i kulturno.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ovaj Mago je opsjednut Milanom,brat nema mira niti u jednom postu,kompleksi su najgora bolest.
Pomijesao bobe 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Visa matematika je to za vas. Visa matematika.
- forza_juve
- Kontakt:
Zna li neko za koju je ekipu najviše dosuđeno penala do sada u ovoj sezoni?
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
Matematika je prosta za onoga ko je konta,ti sigurno ne.
Kani se Milana,idi lijeci svoje komplekse jer ce ti biti sve teze i teze kako liga bude isla prema kraju
Kani se Milana,idi lijeci svoje komplekse jer ce ti biti sve teze i teze kako liga bude isla prema kraju
Hahaha nisi bas skontao al hajde neka te.
I nisu kompleksi. Uopste. Mrznja je.
P. S. Na kraju se mrtvi broje.
I nisu kompleksi. Uopste. Mrznja je.
P. S. Na kraju se mrtvi broje.
Ne volimo ni mi tebe 

Kad mrzis,a ovaj pobjedjuje i glads im u ledja oni ti to nabija komplekse,pa ti vidi.
Izvini doktore. Nisam te prepoznao. Do mene je
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 5 gostiju.