Mi u svemir unosimo nemir

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Mi u svemir unosimo nemir
A koliko je to ostao u Zrinjskom?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:02Čuj da ostane 3-4 mjeseca, pa nije ugovor o djelu.Miljacka je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:39Ja imam informaciju da je on trazio da bude tu do kraja sezone samo. Po tebi, je li to prihvatljivo za Sarajevo?DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 16:38
Pa to znači da mu Lokomotiva može bolje uvjete pružiti od FKS.
Ono što je Irfan tražio vjerovatno, da se stavi neka klauzula, sad kolika je ta klauzula, ne znam.
Ako je to slučaj, onda vas je nesposobni Emir opet dobro zahebao. Dobijate napadača na par mjeseci, osiguravate titulu, hoće doći ponuda neće doći to niko na bijelom svijetu ne zna.
I da dođe ponuda, dobijate pare![]()
![]()
![]()
![]()
Momčilo, ne uzbudjuj se... Ne hrokci...DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 14:56Momčilo? A FKS se doslovno liska sa Srbima u savezuStroj1946 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 14:37Đesi Momčilo, yebem li ti pleme seoskoDuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑30 jan 2021, 13:59Presmiješna ekipa FKS gubi od još smiješnije Slovenske ekipe.
Sada znamo da FKS nema nikakve širine više na klupi, šta im može prvih 11 uraditi, to je to.
Do neki dan pričaju kako treba gurati Dervišagića, Bešića, Islamovića itd, kao da se radi o Career Mode-u.
Ibričić u poznim godinama pokazuju balavcima kako se igra.![]()
![]()
SDA-ovac smrdljivi.
Djesi mufke. Nema sta najjaci ste
MocMahale444 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:38Djesi mufke. Nema sta najjaci ste![]()
Samo se cijela liga mora plašiti, mašnica je tu idemo jako![]()
@john e cuj ja misketovac![]()
I maleno je golemo za vas.
Nadam se da cemo imati prenos i ove utakmice.Umjesto utakmice sa ruskim Uralom u subotu 6. februara ekipa Marka Maksimovića igraće dan ranije i to protiv ukrajinskog velikana – Šahtjora iz Donjecka.
Četvorostruki uzastopni šampion Ukrajine i nekadašnji osvajač Lige Evrope tako će nakon duela sa beogradskom Crvenom zvezdom koji je zakazan za sutra, igrati i protiv banjalučkog Borca
Kako je tebi sadržajan dan, ne mogu da se načudim. Po čitav dan čitaš Željine forume i onda ovdje na PL općenito diriguješ ko je amarovac a ko misketovac.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:26Sto te to kana sekira?
Jel te to ne vole jer si misketovac?
Forum je javni, tako da mozes samo plakat.SudoHusika je napisao/la: ↑30 jan 2021, 19:17Kako je tebi sadržajan dan, ne mogu da se načudim. Po čitav dan čitaš Željine forume i onda ovdje na PL općenito diriguješ ko je amarovac a ko misketovac.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:26Sto te to kana sekira?
Pa više ti imaš razloga za plakanje jer je očito da si bolestan.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 19:35Forum je javni, tako da mozes samo plakat.SudoHusika je napisao/la: ↑30 jan 2021, 19:17Kako je tebi sadržajan dan, ne mogu da se načudim. Po čitav dan čitaš Željine forume i onda ovdje na PL općenito diriguješ ko je amarovac a ko misketovac.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 17:26
Sto te to kana sekira?
Ahahahah, evo ga tvoj karakter.SudoHusika je napisao/la: ↑30 jan 2021, 19:37Pa više ti imaš razloga za plakanje jer je očito da si bolestan.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑30 jan 2021, 19:35Forum je javni, tako da mozes samo plakat.SudoHusika je napisao/la: ↑30 jan 2021, 19:17
Kako je tebi sadržajan dan, ne mogu da se načudim. Po čitav dan čitaš Željine forume i onda ovdje na PL općenito diriguješ ko je amarovac a ko misketovac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.