Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Eh da je Maldini pametan..
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Burberry46
- Kontakt:
Dobro prvo poluvrijeme. Kontrola utakmice
Jos jednom se pokazalo da ocajno kontre igramo.
Zabiti u drugom jos makar jedan gol.
Jos jednom se pokazalo da ocajno kontre igramo.
Zabiti u drugom jos makar jedan gol.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Juventinisimo
- Kontakt:
U drugom samo treba ovako nastaviti, doci ce jos koji gol...
Da Graca opet zabio..cijena raste, milioni se vrte..
Da Graca opet zabio..cijena raste, milioni se vrte..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- FabioParatici
First Half player stat #SampJuve
Arthur:
Touches 52
Passes 42
Long passes 3
Accurate long passes 3
Dribbles 3
Pass accuracy 97.6%
Ljudi ocekuju od Pjanica da dribla.
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
A brate on je sad ko birvaktile Dzemo Smječanin u zadnjoj sezoni u FKS
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- FabioParatici
Cekamo ga jos makar 6 mjeseci da proradi ko Jean Louis Nouken. 
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
- FabioParatici
Sad ce Pirlo alegriovski ubacit treceg stopera i zabit ce mu ga Fabio u 90. 
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
- forza_juve
- Kontakt:
- FabioParatici
Runin gol.
Cetvrta u nizu bez primljenog gola.
Cetvrta u nizu bez primljenog gola.
Zadnja izmjena: FabioParatici, dana/u 30 jan 2021, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
10-0 4 u nizu bez primljenog gola, dobro nam je doslo vracanje na fabricke postavke od strane Intera, jos jednom da nas vrate i skudeto i klempo su u Torinu
Chiellini veceras razbio
Chiellini veceras razbio
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- forza_juve
- Kontakt:
Fantastični veceras. Najveća dobit ove ekipe je trio na sredini, Arthur Benta Mc 
Max Allegri
Doktor Arthur, na desetine forumaša će morati progutati svoje riječi. 
Ronaldo ni za ocjenu 6 više ne može odigrati.
Chiellini strašan, očekivano uvijek dok je zdrav, on i De Ligt su trenutno idealan dvojac, ali valja Bonnucia klupirati.
Ronaldo ni za ocjenu 6 više ne može odigrati.
Chiellini strašan, očekivano uvijek dok je zdrav, on i De Ligt su trenutno idealan dvojac, ali valja Bonnucia klupirati.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Juventusova pojacanja ove sezone u SERIJI A
Chiesa za Juve:
5 golova
3 asistencije
Alvaro Morata za Juve:
4 gola
6 asistencija
McKennie za Juve:
3 gola
2 asistencije
Kuluševski za Juve:
3 gola
1 asistencija
Arthur za Juve:
1 gol
Vrhunski playmaker,igračina

Paratici ima svoje neke greške ali što se tiče pojačanja na ljeto stvarno je pogodio,još na ljeto aBd Aouar ili Locatelli ili obojica
Chiesa za Juve:
5 golova
3 asistencije
Alvaro Morata za Juve:
4 gola
6 asistencija
McKennie za Juve:
3 gola
2 asistencije
Kuluševski za Juve:
3 gola
1 asistencija
Arthur za Juve:
1 gol
Vrhunski playmaker,igračina
Paratici ima svoje neke greške ali što se tiče pojačanja na ljeto stvarno je pogodio,još na ljeto aBd Aouar ili Locatelli ili obojica
Isto sam razmišljao za Lea. I zamisljao kakvu bi pizdar.iju napravio kad bi se to desilo.
Max Allegri
- FabioParatici
FEBRUAR:
02.02. 20:45 Inter - Juventus (Kup)
06.02. 18:00 Juventus - Roma (Seria A)
09.02. 20:45 Juventus - Inter (Kup)
13.02. 18:00 Napoli -Juventus (Seria A)
17.02. 21:00 Porto - Juventus (LP)
22.02. 20:45 Juventus - Crotone (Seria A)
27.02. 20:45 Verona - Juventus (Seria A)
Pakleno.
02.02. 20:45 Inter - Juventus (Kup)
06.02. 18:00 Juventus - Roma (Seria A)
09.02. 20:45 Juventus - Inter (Kup)
13.02. 18:00 Napoli -Juventus (Seria A)
17.02. 21:00 Porto - Juventus (LP)
22.02. 20:45 Juventus - Crotone (Seria A)
27.02. 20:45 Verona - Juventus (Seria A)
Pakleno.
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Izgleda da je Pirlo shvatio da nije imalo logike ono što je govorio početkom sezone da Arthur može igrati samo u vezi s 2 igrača. Mnogo bolje se igra kako je Amer izborio mjesto startera, a s njim i Bentom ta trojka fino djeluje. Uz to Rabiot s klupe zna biti koristan. U roku od mjesec i pol se dosta toga promijenilo, između ostalog bio je period kada se činilo da će Rabiot biti nezamjenjiv, kao i Ramiz koji je počinjao. Ovo danas je uz iznimku Bonnucia recimo najjači sastav Juventusa.
Takodjer i Chiesa dobro igra kad je bliže golu, praktički je napadač u zadnjim tekmama.
Ekipa je na okupu i zdrava, dobra energija i motivacija i sad je februar koji će sve reći. Imat ćemo i Dybalu čiji doprinos fali da se izvuče jedna dobra sezona.
Da se vratim na Arthura, što ga više gledam to mi se više čini da ima neku mentalnu blokadu oko dugih lopti. Bilo bi lijepo da bar 2-3 puta proba jer igra prekratke pasove. Ja svakako nisam fan dugih lopti, ali kada treba-treba. Uz to još malo vertikalnosti, ali to zavisi i od suigrača. A niko mu ne može bolje pomoći od Pirla u tim stvarima.
Napreduje svaku tekmu i plafon je visok, trebalo mu je vremena da se prilagodi, da bude zdrav i da malo spozna Juve i ligu. Danas uz Chiella najbolji.
Ono što me apsolutno oduševljava i što je za mene lično najvažnija karakteristika koju sam tražio je sigurnost na lopti, lopta je u sefu kod njega. Mnogo mnogo je bolji u tome od Pjanica.
Usput, Juan i Morata brutalni sa asistencijama ove sezone, 11/8 u svim takmičenjima mislim.
Takodjer i Chiesa dobro igra kad je bliže golu, praktički je napadač u zadnjim tekmama.
Ekipa je na okupu i zdrava, dobra energija i motivacija i sad je februar koji će sve reći. Imat ćemo i Dybalu čiji doprinos fali da se izvuče jedna dobra sezona.
Da se vratim na Arthura, što ga više gledam to mi se više čini da ima neku mentalnu blokadu oko dugih lopti. Bilo bi lijepo da bar 2-3 puta proba jer igra prekratke pasove. Ja svakako nisam fan dugih lopti, ali kada treba-treba. Uz to još malo vertikalnosti, ali to zavisi i od suigrača. A niko mu ne može bolje pomoći od Pirla u tim stvarima.
Napreduje svaku tekmu i plafon je visok, trebalo mu je vremena da se prilagodi, da bude zdrav i da malo spozna Juve i ligu. Danas uz Chiella najbolji.
Ono što me apsolutno oduševljava i što je za mene lično najvažnija karakteristika koju sam tražio je sigurnost na lopti, lopta je u sefu kod njega. Mnogo mnogo je bolji u tome od Pjanica.
Usput, Juan i Morata brutalni sa asistencijama ove sezone, 11/8 u svim takmičenjima mislim.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Arthur je zivnuo nema sta, jeste mali uzorak, ali raduje sigurnost koju je unio u ovaj vezni red i koliko je Benta bolji.
Veceras smo nakon dugo vremena izgledali kao ekipa koja 90 minuta drzi sve pod kontrolom, kao u stara dobra vremena.
Realizacija je ocajna ove sezone i te kontre koje su ocajne godinama, mnogo se ispromasivalo od pocetka sezone, nadati se da ce se vratiti.
Raduje sto ekipa napreduje kako sezona odmice, ali februar je definitivno mjesec gdje cemo vidjeti sta moze ova ekipa, ali i Pirlo.
Veceras smo nakon dugo vremena izgledali kao ekipa koja 90 minuta drzi sve pod kontrolom, kao u stara dobra vremena.
Realizacija je ocajna ove sezone i te kontre koje su ocajne godinama, mnogo se ispromasivalo od pocetka sezone, nadati se da ce se vratiti.
Raduje sto ekipa napreduje kako sezona odmice, ali februar je definitivno mjesec gdje cemo vidjeti sta moze ova ekipa, ali i Pirlo.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.