to je po meni ispod 188,5 koševaEmir_ZENICA je napisao/la:Ja bi izbjegao New Orleans-Philadelphija

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
to je po meni ispod 188,5 koševaEmir_ZENICA je napisao/la:Ja bi izbjegao New Orleans-Philadelphija
@hodžaa de pruoci sta na ovee NBA parove nebil proslo staa.....volimliverpool je napisao/la:Čestitke Steveu,danas fino profitirao.Dao oko 37KM,a dobio 118KM.
Adise,nadam se da ćeš proći(neću da ti pehiram,ali bolje da si osim New Orleansa odigrao i još jedan što sam ti poslao).Ali imam feeling za osjećaj da ćeš proći.
![]()
Eh sad ćemo malo razradit NBA...
ja mislim da ce biti visehodža je napisao/la:
to je po meni ispod 188,5 koševa
valjda je efendija stagod proucio, pa sutra bude nestaa....a ja odo lagano lecc, al ja cu najvjerovatnije opet kasnije uc kad se probudim i kad mi listic naumpadne.......nadam se da se necu budit, inace necu moc zaspad do ujutroo.......ima da mi oci buduadis.p je napisao/la:
new orleans 1
miami preko 190 koseva
Pratiti ću ti tiket,ne brini,u sigurnim je rukama.63KM na marku,nadam se da si stavio više,iako čisto sumnjam.adis.p je napisao/la:valjda je efendija stagod proucio, pa sutra bude nestaa....a ja odo lagano lecc, al ja cu najvjerovatnije opet kasnije uc kad se probudim i kad mi listic naumpadne.......nadam se da se necu budit, inace necu moc zaspad do ujutroo.......ima da mi oci buduadis.p je napisao/la:
new orleans 1
miami preko 190 koseva![]()
u fazi razrade... za ove tvoje mogu reći samo : sretnovolimliverpool je napisao/la:
@hodža
Gdje su ti NBA tiketi?
stavio na 1.55 i dobitak je oko 100, malo manjee......volimliverpool je napisao/la:Pratiti ću ti tiket,ne brini,u sigurnim je rukama.63KM na marku,nadam se da si stavio više,iako čisto sumnjam.adis.p je napisao/la:valjda je efendija stagod proucio, pa sutra bude nestaa....a ja odo lagano lecc, al ja cu najvjerovatnije opet kasnije uc kad se probudim i kad mi listic naumpadne.......nadam se da se necu budit, inace necu moc zaspad do ujutroo.......ima da mi oci buduadis.p je napisao/la:
new orleans 1
miami preko 190 koseva![]()
@hodža
Gdje su ti NBA tiketi?
legenda reala je napisao/la:a vi nećete da prepišete,moje dojavelegenda reala je napisao/la:
PRELAZI
16:00 Northampton - Lincoln X/1 4.80![]()
SINGLE
16:00 Notts County - Hartlepool 1 2.20![]()
SINGLE
Scunthorpe - Watford 2 2.30![]()
SINGLE
16:00 Stockport - Morecambe 2 3.2![]()
Double
20:00 Villarreal - Almeria 1 1.50![]()
20:00 Getafe - R.Madrid 2 1.45![]()
Vidovita DžemilOOO, djeess' ti vitre davooo......svaka casttlegenda reala je napisao/la:legenda reala je napisao/la:a vi nećete da prepišete,moje dojavelegenda reala je napisao/la:
PRELAZI
16:00 Northampton - Lincoln X/1 4.80![]()
SINGLE
16:00 Notts County - Hartlepool 1 2.20![]()
SINGLE
Scunthorpe - Watford 2 2.30![]()
SINGLE
16:00 Stockport - Morecambe 2 3.2![]()
Double
20:00 Villarreal - Almeria 1 1.50![]()
20:00 Getafe - R.Madrid 2 1.45![]()
Ti zatraži argumente,evo ti ih:hodža je napisao/la:nek bude šta biti mora![]()
fix
Charlotte-Miami ...2
Boston-Minnesota...1
Utah-Detroit...1
----------------------------------------------------
Orlando-Golden State(+5,5)...hend.1.pol 1
Jackson S. (Cha-Mia)--19.5+...2
Allen R. (Bos-Min)--18.5+...2
Love K. (Bos-Min)--21.5+...2
New Orleans-Philadelphia...1
Paul C. (New O-Phi)--17.5+...2
Denver-Houston ...1/1
Anthony C. (Den-Hou)--23.5+...2
sistem 6/8
legenda reala je napisao/la:ma sa neki stranica poskido i stavio ,
ma sinoć je i onaj GayFC BAYERN je napisao/la:odigrao Ellisa vise, nisam znao da se povredioi Bilupsa vise.Sta cu sad kasno je sta bude bude.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.