Jesi se i ti učlanio online, ako jesi kako si imao taj bar kod?fks74 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:51Ne znam, ja bio pogriješio broj bar koda i nije moglo. Kasnije kad sam ispravio, onda je me povezalo.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A šta vi mislite da prestanete furat raju, da ne bi poslije po Upravi pljuvali, eto valjda je većini jasno sad kad je “ propao” i Zakaric, Bezjak, Vukušić da mi uopste nismo u ozb pregovorima s njima bili
Naša realnost su Nedim Hadzic, možda Hamza Catakovic, Irfan Hadzic Obradovic Itd i to kad mu sve vani propadne
Možda zaluta neki novi Tino Al to treba očekivati pred početak sezone
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- NisamInSajder
- Kontakt:
Evo uze nam Koln zamjenu za Rahmanovica... Propali smo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Soudani u Dinamu imao haman milion eura platu na godinjem nivou(ako mislimo na tog Soudanija) i ovde neko njegovo ime pise...
Za sve igrace sam rekao da nema nista,a za sudanija samo pitam sta mislite,dali bi vrijedilo malo ulozitiInijesta je napisao/la: ↑29 jan 2021, 21:09A šta vi mislite da prestanete furat raju, da ne bi poslije po Upravi pljuvali, eto valjda je većini jasno sad kad je “ propao” i Zakaric, Bezjak, Vukušić da mi uopste nismo u ozb pregovorima s njima bili
Naša realnost su Nedim Hadzic, možda Hamza Catakovic, Irfan Hadzic Obradovic Itd i to kad mu sve vani propadne
Samo Sarajevo
Jesam, ali sam čekao karticu 7 dana. Učlanio se pred novu godinu, hoću reći produžio.
,,Volim svoga šampiona kao oči svoje".
SAMO SARAJ'VO
SAMO SARAJ'VO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zadnja izmjena: NisamInSajder, dana/u 29 jan 2021, 21:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mislimo sve dobro, samo nam je džaba misliti.

-
- Kontakt:
Jesen 2014 sa Kodrom je bila impresivna, a proljece 2015 do njegovog odlaska katastrofa.Da je Kodro tada ostao trener, teško da bi titulu uzeli.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:09Ja bih rekao da se kod Kodre igrao najbolji fudbal. Ali i kod Cale je bilo sasvim solidno, zao mi je sto je otisao odmah poslije Zrinjskog, mislim da je trebao dobiti vise vremena, uostalom tek se fatao zalet tada.
Od čeg da uložiš od budjeta 60 milja € za špica?kanarinac je napisao/la: ↑29 jan 2021, 21:13Za sve igrace sam rekao da nema nista,a za sudanija samo pitam sta mislite,dali bi vrijedilo malo ulozitiInijesta je napisao/la: ↑29 jan 2021, 21:09A šta vi mislite da prestanete furat raju, da ne bi poslije po Upravi pljuvali, eto valjda je većini jasno sad kad je “ propao” i Zakaric, Bezjak, Vukušić da mi uopste nismo u ozb pregovorima s njima bili
Glupa vam je priča i nepotrebna , a objektivna Sarajvska publika već pljuje po zvaničnoj i proziva gdje je spic, dobili ste pare od Rahmana Itd , spominješ igrača kojeg ni u snovima ne bi mogli platit samo lozis raju bezveze
Sacekat još mjesec pa onda komentarisati
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ipak, mislim da bi uzeli titulu, a i svi znamo da si bio u Antaliji, sjajne pripreme i onda dodjes u Bosnu u ono blato protiv Zvijezde. Mislim da je trebao odraditi sezonu do kraja.Historicar je napisao/la: ↑29 jan 2021, 21:17Jesen 2014 sa Kodrom je bila impresivna, a proljece 2015 do njegovog odlaska katastrofa.Da je Kodro tada ostao trener, teško da bi titulu uzeli.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:09Ja bih rekao da se kod Kodre igrao najbolji fudbal. Ali i kod Cale je bilo sasvim solidno, zao mi je sto je otisao odmah poslije Zrinjskog, mislim da je trebao dobiti vise vremena, uostalom tek se fatao zalet tada.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Komentari poceli, a jos nije počeo transfer rok u BiH. Nacekat cemo se za spica, ali ipak mislim da nece spic sletiti u Sarajevo vec u Pulu, pa ce sa SD doci u UmagInijesta je napisao/la: ↑29 jan 2021, 21:18Od čeg da uložiš od budjeta 60 milja € za špica?kanarinac je napisao/la: ↑29 jan 2021, 21:13Za sve igrace sam rekao da nema nista,a za sudanija samo pitam sta mislite,dali bi vrijedilo malo ulozitiInijesta je napisao/la: ↑29 jan 2021, 21:09
A šta vi mislite da prestanete furat raju, da ne bi poslije po Upravi pljuvali, eto valjda je većini jasno sad kad je “ propao” i Zakaric, Bezjak, Vukušić da mi uopste nismo u ozb pregovorima s njima bili
Glupa vam je priča i nepotrebna , a objektivna Sarajvska publika već pljuje po zvaničnoj i proziva gdje je spic, dobili ste pare od Rahmana Itd , spominješ igrača kojeg ni u snovima ne bi mogli platit samo lozis raju bezveze
Sacekat još mjesec pa onda komentarisati

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Izgleda da nam je Komazec najrealnija opcija a i najizglednija.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Što ovi novinari max. štrumfove trpaju u novine.
Kada sam se smijao glupostima koje kanarinac pise za napadaca, rekao mi je da cemo se citirati za 2 sedmice. To je bilo u septembru.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.