FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Morate skontat da se fudbal ne igra srcem vec glavom. Dzaba tebi ljubav, strast ako ti je taktika i ostale stvari jedna velika 0...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
Dzeno je donio dva trofeja
.
Zanima me vec neko vrijeme, gdje je i sta radi Almir Hurtic.

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne znam bas, ne bi ga ja kao ŠSŠ, ali kao pomocnog trenera ne bi se zalio da ga vidim
Ne mora ni pomocni, ima i drugih funkcija u klubu, za prave legende uvijek ima mjesta u klubu..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nesto razmisljam, Susicu ugovor istice na zimu, sto bi bilo dobro da produzi ugovor ako nastavi s igrama kao s kraja polusezone, bar jos na godinu da produzi...
Nije da ce sad imati ponuda pa da nas odbije. Mislim, on bi uvijek mogao na Bliski istok, al mislim ako se nastavi pozitivna energiju u klubu i ako bude dobrih igraca ma ljeto, da ce ostati sigurno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:15Nesto razmisljam, Susicu ugovor istice na zimu, sto bi bilo dobro da produzi ugovor ako nastavi s igrama kao s kraja polusezone, bar jos na godinu da produzi...
Jako je bitno da li se snasao u gradu Sarajevo, da li mu se svidja.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Kad bi odigrao ovu polusezonu u kontinuitetu, tek onda uci u pregovore oko produzenja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:15Nesto razmisljam, Susicu ugovor istice na zimu, sto bi bilo dobro da produzi ugovor ako nastavi s igrama kao s kraja polusezone, bar jos na godinu da produzi...
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Zato i kazem, u slucaju ako nastavi s igrama kao protiv Slobode, Borca, Radnika...hordasDoboj je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:21Kad bi odigrao ovu polusezonu u kontinuitetu, tek onda uci u pregovore oko produzenja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:15Nesto razmisljam, Susicu ugovor istice na zimu, sto bi bilo dobro da produzi ugovor ako nastavi s igrama kao s kraja polusezone, bar jos na godinu da produzi...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma ja, ako bude top igrao daj da produzimo 5 do 12, da se ne zeznemo slucajno. Ne ide to tako. Na ljeto ce vec biti pola godine do kraja ugovora i takvog igraca pogotovo ako dobro igra je nemoguce zadrzati. Zato se o tome ranije razmislja, pravi procjena i nekad se rizik preuzima.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:23Zato i kazem, u slucaju ako nastavi s igrama kao protiv Slobode, Borca, Radnika...hordasDoboj je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:21Kad bi odigrao ovu polusezonu u kontinuitetu, tek onda uci u pregovore oko produzenja.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:15Nesto razmisljam, Susicu ugovor istice na zimu, sto bi bilo dobro da produzi ugovor ako nastavi s igrama kao s kraja polusezone, bar jos na godinu da produzi...
Vi bi ovdje svi igracu raskinuli ugovor kad se povrijedi ili ispadne iz forme, a dok je dobar onda moze.
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Najkvalitetniji, najkompletniji, takticki dobar prije svega...znaci njegovo koristenje Dulje sa klupe da lomi tekme, i generalno izmjena je znacila nesto, donosila opipljivu promjenu na igru....a tek iskustvo, pa one opomene Dzeme na presici na mahalske izjave "lako cemo", i generalno pressice su mu bile interesantnije nego i tekme, taj covjek je fudbal...bas mi je zao sto ode na onaj nacin a skor mu je bio extra....NisamInSajder je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:09Ja bih rekao da se kod Kodre igrao najbolji fudbal. Ali i kod Cale je bilo sasvim solidno, zao mi je sto je otisao odmah poslije Zrinjskog, mislim da je trebao dobiti vise vremena, uostalom tek se fatao zalet tada.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije sam, neko je i poceo sezonu, neko je uletio na sredini a neko je i zavrsio, svi su donijeli bodove za titulu....NisamInSajder je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:11Dzeno je donio dva trofeja.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa ako me sjecanje ne vara, Dzeno je poceo sezonu, pa dosao Kodro i onda Kodro otišao sredinom aprila, pa se Dzeno opet vratio.Denchi je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:40Nije sam, neko je i poceo sezonu, neko je uletio na sredini a neko je i zavrsio, svi su donijeli bodove za titulu....NisamInSajder je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:11Dzeno je donio dva trofeja.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
U koliko je utakmica sutra?
- NisamInSajder
- Kontakt:
Definitivno jedan od najboljih trenera koji je bio u ligi. Evo sad sam gledao bas, skor 17 utakmica, 11 pobjeda, 4 remija 2 poraza (Velez, Borac), 33:9 gol razlika i 2.20 prosjecno bodova. Jedino jos Dzeno i Marinovic imaju preko 2.00, a da je "lijep" broj utakmica, vise od 10. Dzeno je 2.13,a Marinovic 2.36.Denchi je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:37Najkvalitetniji, najkompletniji, takticki dobar prije svega...znaci njegovo koristenje Dulje sa klupe da lomi tekme, i generalno izmjena je znacila nesto, donosila opipljivu promjenu na igru....a tek iskustvo, pa one opomene Dzeme na presici na mahalske izjave "lako cemo", i generalno pressice su mu bile interesantnije nego i tekme, taj covjek je fudbal...bas mi je zao sto ode na onaj nacin a skor mu je bio extra....NisamInSajder je napisao/la: ↑29 jan 2021, 20:09Ja bih rekao da se kod Kodre igrao najbolji fudbal. Ali i kod Cale je bilo sasvim solidno, zao mi je sto je otisao odmah poslije Zrinjskog, mislim da je trebao dobiti vise vremena, uostalom tek se fatao zalet tada.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ne znam, ja bio pogriješio broj bar koda i nije moglo. Kasnije kad sam ispravio, onda je me povezalo.
-
- Kontakt:
Ako nastavi onakve igre kao protiv Radnika Borca i td neces ga moci zadrzati ...
Joj ljepote sto ko neki ne iskacemo iz pastete te ozenio se ovaj neki iz Zrinjskog,pa onda intervju sa Wagnerom 300 puta pa onda svaki dan jel Amar dipr il ga boli gu.za
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt: