FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čala je ljudina rijetko se koji nas trener po tome moze s njim porediti. Kad se sve sagleda mozda mi je i najdrazi od bivsih trenera. Rijetki uspiju proci bez neke vece mrlje kao on.
Sviđa mi se za sad Vinkov stav, tih i smiren trener umjeren sa izjavama jedino rezultatima skrece paznju na sebe nikad nekim istupima u medijima kao vecina trenera iz lige.
Sviđa mi se za sad Vinkov stav, tih i smiren trener umjeren sa izjavama jedino rezultatima skrece paznju na sebe nikad nekim istupima u medijima kao vecina trenera iz lige.
You are someone else I am still right here
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jedan zadatak za @Mortem
Koliki je postotni porast clanova na dan 29.01., u odnosnu na dan prije?
PSPHM
I mene to bas interesuje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:19Jedan zadatak za @Mortem
Samo jedan dobar potez i odradiš odličan posao.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Vidjet cemo kakav je u natematiciamypitar je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:21I mene to bas interesuje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:19Jedan zadatak za @Mortem
PSPHM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidjet ćemo, blizu je stoje danas što je daleko najviše u jednom danu neračunajući prvih sedam dana.amypitar je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:21I mene to bas interesuje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:19Jedan zadatak za @Mortem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
A vjeruj dosta raje će uplatiti 5 km.Bice raje koja će uplatiti petaka ,a da nije navijač Sarajeva da odgleda tekmu, posebno sad kad smo uskraćeni za Arenu. Ja lično volim pogledati sve naše klubove, kad mogu i imam vremena.MortemHz je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:25Vidjet ćemo, blizu je stoje danas što je daleko najviše u jednom danu neračunajući prvih sedam dana.amypitar je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:21I mene to bas interesuje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:19Jedan zadatak za @Mortem
Neko reče nije to neka lova,al svaki pametan potez i svaki zarađen dinar,u ovom vaktu dobro dođe.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Koliko ih je sinoc bilo?MortemHz je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:25Vidjet ćemo, blizu je stoje danas što je daleko najviše u jednom danu neračunajući prvih sedam dana.amypitar je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:21I mene to bas interesuje.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑29 jan 2021, 16:19Jedan zadatak za @Mortem
PSPHM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2553
Sreca odbi nas IbanezPovezivao se sa velikim brojem klubova iz inostranstva prije dolaska u Zrinjski, ali i sa pojedinim iz Premijer lige. Konkrektno, FK Sarajevo.
“Bilo je kontakata, bilo je poziva. Da, FK Sarajevo, ali odlučio sam se za Zrinjski. Oni su za mene u tom trenutku bili najbolja opcija“.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ovo do sad sto smo imali pregovora sa pojedinim igracima ako je bilo tih pregovora ja sam zadovoljan.
Dogovorili smo da Roman Bezjak ode u Balikesirspor.
Dogovorili smo da Ante Vukusic ode u Steaua Bukurest.
Dogovorili smo da Zarakic ostane u Borcu.
Dogovorili smo da Irfan Hadzic moze slobodno da trazi drugi klub.
Sa malim Nedimom Hadzicem smo dogovorili da ostane u Mladosti ili da ganja ino agažman.
Eh sad ima onih crnaca sto se spominjalo pa ne znam jel neko upratio jesmo li sa njima isto sve dogovorili?!
Dogovorili smo da Roman Bezjak ode u Balikesirspor.
Dogovorili smo da Ante Vukusic ode u Steaua Bukurest.
Dogovorili smo da Zarakic ostane u Borcu.
Dogovorili smo da Irfan Hadzic moze slobodno da trazi drugi klub.
Sa malim Nedimom Hadzicem smo dogovorili da ostane u Mladosti ili da ganja ino agažman.
Eh sad ima onih crnaca sto se spominjalo pa ne znam jel neko upratio jesmo li sa njima isto sve dogovorili?!

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Znači danas cirka 76 članova, možemo mi kad se tjeramo.
Sutra ujutro takođe forsirati objave za prenos prijateljskih.
ČLANOVIMA OBEZBJEĐEN PRENOS PRIJATELJSKE UTAKMICE, UČLANI SE I BESPLATNO GLEDAJ SVE UTAKMICE IZ UMAGA.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Čala je prije svega covjek u kojem god je klubu bio i gdje je god radio sa svima je ostao u dobrim kontaktima i svi su ga poštovali. Malo mi je i zao sto nema nekih trofeja u karijeri i zasluzuje da ih ima. A siguran sam da bi Hadzibegic i Cala bili dobar duo na klupi reprezentacije.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- NisamInSajder
- Kontakt:
Tesko, nisam iz Sarajeva, prosli put sam cekao par dana da stigne.hordasDoboj je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:58Cak bi ti mogla i stici do sutra, ja sam uplatio poslijepodne, ujutro odmah stigla kuci al bio je slow day, sad se dosta raje uclanilo, ali svejedno mozes gledat cim uplatis.NisamInSajder je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:12Dal zna neko, ukoliko se danas prijavim za člansku i ukoliko uplatim, dal ce se moci odmah sutra gledati tekma.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Cvaja, ovo je za ljepši spol.
Trenutno korisnika/ca: kupus army, N3R3D, nedimmmm1337, Proximic i 30 gostiju.