FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kindergarten.
I Barbu brak uljuljao,treba mu malo avanture sa teniserima.Nece sa tobom koji mu moze dati samo poruku u pp,ovako bar osjeti dublove sa rajom.Da ne pricam o druzenju nakon meceva na splavovima.KANA je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:25pusti suplju neki dan se i ti nudis za tenisBarbareZeljin je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:22**** ti Zadrugu,kakva je zapetljana radnja izmedju Deje,Dele i Kane. Sex,kafana,tenis,ljubomora....ima li tu Zelje igdje?
@Ljoze ne bude li danas nista od ovih najava. Pobanuj sve ove sto su nas furali,da rahat mozemo citat ovu dramu oko tenisera i KANE. Zapetljano ko migranstka kriza.citam i ne vjerujem , sacekaj jos malo kad ti djeca odrastu kao Dekiju onda cete povesti .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
viewtopic.php?f=99&t=12391&p=8114897#p8114897
Diskusiju o teniserima, ljubomori i tako blize i tako dalje na ovoj gore temi nastavite. Da ne zatrpavamo glavnu stvarima koje nemaju veze sa Zeljom.
Diskusiju o teniserima, ljubomori i tako blize i tako dalje na ovoj gore temi nastavite. Da ne zatrpavamo glavnu stvarima koje nemaju veze sa Zeljom.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Sve proziva Deju a daje mu informacije. Kazem ti ja Zadruga ,ne mozes ti to pofatat. Svaki 5 minuta se mijenja stanje na terenu.KANA je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:30ali kako se nudi neofirno hahaha Dela vodi ga majke ti ,nema veze sto su mu mala djeca haha ne mogu ljudi da se pomire da su pali kurcu za usiBarbareZeljin je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:27Ja da se nisam zajebavao sa fudbalom,hladno sam mogao biti bolji od Dzumhura u svakom smislu hahaha. Ali **** tenis,bolje sa tobom pit kafu.
Evo Dekiju sam dao nove informacije u pp pa neka Vam posalje ako hoce![]()
smarao nas godinu dana sa svojom ljubomorom i sad malo ga unaprijedili i fol mojne viseLjoZee je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:33viewtopic.php?f=99&t=12391&p=8114897#p8114897

-
- Kontakt:
E što nas nafurase...
Prava ste djeca, ovdje na forumu niko nema informacije iz kluba...
-
- Kontakt:
Banovat sve ove sto furaju, ja ko debil na poslu 300 puta ulazim da vidim ima li sta
Meni ste veci debili vi sto ulazite da vidite ima li sta. Cuj poslije dzume. Zna se da poslije dzume ide kafa pa kuci na rucak, kome zena hoce napraviti. Bice u ponedjeljak aBdi
Ljudi, morate shvatiti da ne postoji mogucnost da neko dodje, a da nijedan portal ne sazna. Evo novinari iz ss i ** su dolje sa ekipom. Ako im je preneseno da nece biti odlazaka vise tako bi se provuklo ime novog tog nekog igraca i oni bi objavili. Moze se ovdje provuci ime, ali nece nikad zvanicna objaviti prije nekog portala sad. Cim nema nista na portalima dzaba se ne nadajte.
Za stvari mimo igrackog kadra u smislu akcija, sponzora, nekih sastanaka i slicno u 95% objavit ce klub prvi. Tu se mozete nadati.
Za stvari mimo igrackog kadra u smislu akcija, sponzora, nekih sastanaka i slicno u 95% objavit ce klub prvi. Tu se mozete nadati.
- Kao što sam i obećao prije tridesetak dana velikom broju istinskih navijača FK Željezničar, te svim poštivaocima rada našeg Ivice Osima, na današnjoj 1. Redovnoj sjednici OV Novo Sarajevo, pokrenuo sam inicijativu da se sadašnja ulica Zvornička preimenuje u ulicu Ivice Osima, poručio je Srdić.
Njegov prijedlog će biti razmatran na narednoj sjednici Općinskog vijeća Novo Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Ferroviere1987, Kajkutenjoyer i 49 gostiju.