FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sto si zagonetan lisico,jel ima istine o onome sto si pricao na kafi u Makijatu ?

KANAOPROSTI
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ima, ima...al znaš mene, dok se ne potvrdi sve nema optimizma

Pijemo je sutra opet pa ti pričam detaljnije
Vazi,treba i Kanu zvati da nam neko donosi peskire dok igramo mjesovite dublove.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
e cuj mjesovite dublove

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 29 jan 2021, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Samo cu reci da smo se Deki i ja poslije meca opustili sa teniserkama u jednom Sarajevskom lokalu,lokalo se i mezilo do jutarnjih sati.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
e moj Dekicedelinjo je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:03Samo cu reci da smo se Deki i ja poslije meca opustili sa teniserkama u jednom Sarajevskom lokalu,lokalo se i mezilo do jutarnjih sati.

Moj Kana vratio me brat Dela u mladost. Ovo mi je falilo bas. Ljubi te bratdelinjo je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:03Samo cu reci da smo se Deki i ja poslije meca opustili sa teniserkama u jednom Sarajevskom lokalu,lokalo se i mezilo do jutarnjih sati.

- dubioza144
- Kontakt:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
**** ti Zadrugu,kakva je zapetljana radnja izmedju Deje,Dele i Kane. Sex,kafana,tenis,ljubomora....ima li tu Zelje igdje?
@Ljoze ne bude li danas nista od ovih najava. Pobanuj sve ove sto su nas furali,da rahat mozemo citat ovu dramu oko tenisera i KANE. Zapetljano ko migranstka kriza.
@Ljoze ne bude li danas nista od ovih najava. Pobanuj sve ove sto su nas furali,da rahat mozemo citat ovu dramu oko tenisera i KANE. Zapetljano ko migranstka kriza.
A buraz kad ti Admir kaze da se vezes onda i ne moras

-
- Kontakt:
pusti suplju neki dan se i ti nudis za tenisBarbareZeljin je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:22**** ti Zadrugu,kakva je zapetljana radnja izmedju Deje,Dele i Kane. Sex,kafana,tenis,ljubomora....ima li tu Zelje igdje?

-
- Kontakt:
Ja da se nisam zajebavao sa fudbalom,hladno sam mogao biti bolji od Dzumhura u svakom smislu hahaha. Ali **** tenis,bolje sa tobom pit kafu.KANA je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:25pusti suplju neki dan se i ti nudis za tenisBarbareZeljin je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:22**** ti Zadrugu,kakva je zapetljana radnja izmedju Deje,Dele i Kane. Sex,kafana,tenis,ljubomora....ima li tu Zelje igdje?
@Ljoze ne bude li danas nista od ovih najava. Pobanuj sve ove sto su nas furali,da rahat mozemo citat ovu dramu oko tenisera i KANE. Zapetljano ko migranstka kriza.citam i ne vjerujem , sacekaj jos malo kad ti djeca odrastu kao Dekiju onda cete povesti .
Javi se na 061 313 644 da ti zavrsim ono sa Cerom oko dnevnice i pisanjaKANA je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:25pusti suplju neki dan se i ti nudis za tenisBarbareZeljin je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:22**** ti Zadrugu,kakva je zapetljana radnja izmedju Deje,Dele i Kane. Sex,kafana,tenis,ljubomora....ima li tu Zelje igdje?
@Ljoze ne bude li danas nista od ovih najava. Pobanuj sve ove sto su nas furali,da rahat mozemo citat ovu dramu oko tenisera i KANE. Zapetljano ko migranstka kriza.citam i ne vjerujem , sacekaj jos malo kad ti djeca odrastu kao Dekiju onda cete povesti .
ali kako se nudi neofirno hahaha Dela vodi ga majke ti ,nema veze sto su mu mala djeca haha ne mogu ljudi da se pomire da su pali kurcu za usiBarbareZeljin je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:27Ja da se nisam zajebavao sa fudbalom,hladno sam mogao biti bolji od Dzumhura u svakom smislu hahaha. Ali **** tenis,bolje sa tobom pit kafu.KANA je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:25pusti suplju neki dan se i ti nudis za tenisBarbareZeljin je napisao/la: ↑29 jan 2021, 15:22**** ti Zadrugu,kakva je zapetljana radnja izmedju Deje,Dele i Kane. Sex,kafana,tenis,ljubomora....ima li tu Zelje igdje?
Evo Dekiju sam dao nove informacije u pp pa neka Vam posalje ako hoce

Trenutno korisnika/ca: b00t, HordasDolacMalta, ZeljeznicarUberAlles i 56 gostiju.